#33#

2.2K 79 224
                                    


SORU & CEVAP

*****

* Sorum Burak'a, Beyza'yla uğraşmak zor olmuyor mu?

Burak: Bazen beni çok zorluyor, ama bende bazen onu zorluyorum ödeşiyoruz. Ne kadar zorlarsa zorlasın seviyorum ben eşimi!

***

*Sorum hepsine, eşinizde sevdiğiniz ve sevmediğiniz özellikler var mı? Varsa ne?

Burak: Beyza'nın sevmediğim özelliği yok aslında, ama çok belirgin ve zorlayıcı özelliği inatçılığı bunu dışında bütün herşeyine tamamım ben.

Beyza: Burak'ın sevmediğim tek özelliği bazen fazla cıvıtması. Görseniz üç yaşında çocuk dersiniz yani o derece!

Doruk: Buket'in en sevdiğim özelliği çok kötü hissettiğim anlarda bile yanımda olup beni o histen kurtarması. Sevmediğim özelliği bazen çok fazla konuşuyor, yani susumak bilmiyor. Duymasın valla yine başımın etini yer!

Buket: Doruk'un en sevdiğim özelliği sakinliği ve o soğukkanlı oluşu herhalde. Bir olay olduğunda ya da herhangi bir durumda hiç etkilenmeden durması ve bana destek oluşunu çok seviyorum. En sevmediğim özelliğiyse bazen mutfağı fazla dağınık bırakıyor ve benim tepemin tasını attıyor!

Ege: Nilay'ın en sevdiğim özelliği kötü olan herşeyi bir gülüşü bir bakışıyla bana unutturabilmesi, kötü olan özelliği ise sabahları çok huysuz. Değme dokunma o derece!

Nilay: Ege'nin en sevdiğim özelliği aşırı yardımsever oluşu, en sevmediğim ise bazen burnunun dikine çok gidiyor. Ne kadar uyarsam da dinlemiyor oysa ki be onu düşünüyorum ama o, o an anlamıyor!

Selin: Gediz'in en sevdiğim özelliği çok düşünceli oluşu, yani nasıl anlatsam hiçbirşeyi unutmaz özel günleri falan, en sevmediğim özelliği ise fazla uykucu oluşu.

Gediz:Selin'in en sevdiğim özelliği herşeye çabucak çözüm bulabiliyor oluşu, en sevmediğim özelliği ise herşeyi fazla kafaya takıp kurması, kendini çok hırpalıyor böyle yaparak.

***

*Sorum anonime işsiz misin len sen niye şimdi böyle şeyler yapıyon? (Beyza ve Burak'ı arayan kişiden bahsediyor)

Yazar: Valla bilmiyoruz, kim olduğunu da bilmiyoruz, bölümler ilerledikçe okuyup niye yaptığını da, kim olduğunu da öğreneceğiz :)

***

*Hanginiz daha şefkatli ve sevimli?

Yazar: Hepsi! Hepsi şefkatli ve ayrı ayrı güzel sevimli❤

***

*Sorum Burak'a, geçmişte Beyza hakkındaki dedikoduları duyduğunda ilk ne düşündün?

Burak: Valla ilk önce bayağı korktum. Sonra benden hoşlandığını duyunca dedim s*çtım ben! Ama sonra tanıdıkça öyle anlatıldığı gibi biri olmadığını anladım.

***

*Sorum Nilay'a, geçmişte Elvin'e nasıl inandın?

Nilay: Öyle iyi oynuyordu ki inanmamak mümkün değildi. Ama yaptıkları boşa çıktı! Evliyiz, mutluyuz ve bir kızımız bile var. Her neredeyse şu an, ona hayatta başarılar!

***

*Evde çoraplarını falan etrafa bırakan var mı? 😂

Buket: Doruk var!

KİMSİN SEN? | YT  Where stories live. Discover now