3|What If...?👑

581 63 123
                                    

Öhöm... Size de klip, sarayda veya saray dekorasyonu olan bir yerde çekilmiş gibi gelmedi mi?

 Size de klip, sarayda veya saray dekorasyonu olan bir yerde çekilmiş gibi gelmedi mi?

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

İsteklerinizi dikkate alacağımı söylemiştim. Bu bölüm __welon__ isimli okurumuzun isteği üzerine yazılmıştır.

Guests


Prens Jeon Jungkook

Böyle söyleyince ne kadar da havalı geliyor kulağa öyle değil mi? Keşke görseler gerçeği, aslında hiçbir şeyin mükemmel olmadığını ve nasıl kenara itilip ötekileştirildiğimi. Annem olsaydı belki de tüm bunlara dur derdi ama yoktu, yıllar önceki saldırıda hayatını kaybetmiş beni babamın acımasız ellerine mahkûm etmişti. Kral olabilirdi ama ondan nefret ediyordum, bu yaşıma kadar beni kendimden başka hiç kimse yetiştirmemişti. Kütüphaneye kapanıp araştırarak, okuyarak kendimi büyüttüm ben. Yani kimseye ihtiyacım yoktu. Ne üvey kardeşim olan Prens Taehyung'a ne de yeni bir Kraliçe'nin sevgisine. Halk benden korkuyordu, babam beni görünce gözlerini kaçırıyordu daha ne isteyebilirdim ki(!) Ben zaten içimdeki sevgiyi uzun zaman önce annemle beraber kül edip gökyüzüne yolladım. Bu nedenle korkmakta haklıydılar belki de? Kaybedecek hiçbir şeyim yok.

Hatırlıyorum, çocukken henüz kendimi yeni yeni tanıdığım vakitler, bahçede beni görüp de kaçan diğer çocukları, eğitmek için ebeveynlerin evlatlarını nasıl benimle tehtit ettiğini, askerlerimizin önümde eğilirken korkuyla titrediklerini, Kral diyip baş tacı ettikleri babamın bana gerekmedikçe yaklaşmadığını, her şeyi hatırlıyorum.

Neden korkuyorlardı? Babamın öz oğlu olduğum için mi? Annem gibi büyücülükte usta olup, yetenekli olduğum için mi? Yoksa yalnız büyümek zorunda olan benin diğer herkese karşı nefret besleyerek yetişmesi yüzünden miydi? Sanmıyorum, her şey Bilge denilen aptal bir adam yüzündendi. Ah, bir de onun kehanetleri...

Farklılıktı belki de onları korkutan, bilmedikleri şeyden korkan aciz insanlar. Her şeyi hak ediyorlardı, bu yüzden yakıyordum canlarını. Evlerini gece vakti yakarak, çocuklarını korkutarak, öldürerek, savaş başlatarak... Ancak böyle biraz da olsa içten gülümseyebiliyordum. Benden çaldıkları ne varsa geri alacaktım. Çocukluğumu, duyguları, sıcak aile ortamını, tahtı...

"Bu gece özel misafirlerimiz gelecek, odana gitmek ister misin?"

Düşüncelerimi bölen Taehyung'un sözlerine karşı gözlerimi devirip terasın korkuluklarına yaslandım. "Bunu söylemeni babam mı istedi?"

"Ne? Hayır Jungkook, sen kalabalıktan hoşlanmazsın. Bu yüzden söyledim."

Gözlerimi manzaraya çevirip onu umursamamayı seçtim.

Atıştırmalık Oneshotlar |YoonKook ✓حيث تعيش القصص. اكتشف الآن