👑KRALLIK|1

2.2K 152 188
                                    


"Bırak Webtoon okumayı da dışarı çıkıp hava alalım, canım sıkıldı"

"Ama Hyung en heyecanlı kısımdayım!"

"Taehyung hepsi senin yüzünden. Çok şımartıyorsun bu çocuğu"

"Velet kalk giyin bak anan bana kızıyor"

"Annem ve babam bile bu kadar didişmiyordu. Bakın canım hyunglarım, Taetae sen babam değilsin, chimchim sen de annem değilsin! Şimdi beni yalnız bırakın okumam gereken bir kitap var!!"

"Tch bu çocuk olmamış Jimin, karnına geri sok yeniden deneyelim"

Kafamın altında duran yastığı hızla Tae hyungun kafasına fırlattım. Ne yapayım? Sözlü cevaptan anlamıyordu

"Tamam bak biz çıkıyoruz, akşam geç gelebiliriz hâlâ gelmemekte kararlı mısın?"

"Biraz daha odamda konuşmaya devam ederseniz sizi ben çıkaracağım"

"Görüşürüz~ akşam yemeğini yemeyi unutma"

"Görüşürüz iyi eğlenceler~"

Sonunda odamdan da evden de çıktıklarında yatağıma uzanıp iyice yayıldım.

Taehyung ve Jimin sevgiliydi. Aynı zamanda benim ev arkadaşlarım. Şimdi siz düşünüyorsunuzdur iki sevgili ile yaşamak zor olmuyor mu diye. Elbette hayır. Evde bazı kurallarımız var, seks'in ben varken evde yasak olması gibi. Zaten bana çocuk gibi davranan bu ikili psikolojimin kötü etkileneceğini düşündüklerinden bu fikir onlardan çıkmıştı. Evet evet ciddiyim kendilerine bu yasağı koyanlar onlar. Benim açımdan sıkıntı yok yani, zaten yetişkinim. Ayrıca okuduğum webtoonlarda da sevişme sahneleri var.

Ah.. webtoon demişken. Bayılırım okumaya. Size şu kadarını söyleyeyim, sabah kalkıyorum kahvaltı yapıyorum ve akşam yemeğine kadar webtoon okuyorum. Akşam yemeğinden sonra mı? Elbette okumaya devam ediyorum!

Ama bu aralar taktığım bir webtoon vardı, adı 'Krallık' Bir efsaneyi anlatıyor. Sonunu yazar henüz yazmadı ama sorun değil ben beklerim. Eh tabi bekleyene kadar aynı bölümleri en az yüz kere okudum. Başrol karaktere aşığım!! Ah o her duygu değişiminde renk değiştiren gözleri... ilizyon yetenekleri ve değişik güçleri var. Sorun şuydu ki okuyucular tam bir aptal! Ne varmış karakter kötü biriyse? Hem o kötü değil sebepleri var biliyorum ben. Kardeşi iyi biri diye sorgulamadan seviyorlar. Hem benim prensim daha yakışıklı! Taht'a da prensim geçecek! Yoksa o yazarı bulur...

Her neyse bugün bir yeni bölüm daha gelmişti. Finale çok az kaldı ve ben meraktan çıldırmak üzereyim!!

...👑...

"...ve tüm zerafetiyle içeriye girdi. Fakat yolunda gitmeyen bir şey vardı, gözleri şimdiye kadar hiç olmadığı kadar kırmızıydı. Hayır... bu kez göz rengi refleks olarak değişmemişti... genç prens ağlamıştı."

Istemsiz gözümden düşen damlalara engel olamadım.. Bir kez bile ağlamayan adam sevdiği için dökmüştü incilerini üstelik babasına hiç yapmadığı bir şey yapmıştı

"Diz çö-"

"Diz çöktü 'Kral-"

Iki kez aynı yeri okumak zorunda kalıyordum çünkü kitaplığımdan ses geliyordu... Kitaplıktan ses neden gelir ki?

Hyunglarım gideli bir saat olmuştu. Yani gelmelerine daha çok vardı. Onlara da soramazdım.

Kaşlarımı çatıp yataktan çıktım. Bir yandan anlamaya çalışıyor bir yandan kitaplığa yaklaşıyordum. Sonunda ses kesilmiş ve kitaplık sabitliğini korumuştu. Lâkin ayak ucuma açık bir şekilde düşen kitap dikkatimi çekmişti. Omuz silktim, böyle şeyler olabilirdi(?)

Eğilip yere düşen kitabı aldım ve açık şekilde düşen sayfalara göz attım. Bir cümlenin altı siyah bir kalemle çizilmişti... ama ben okuduğum kitapların altını çizmekten nefret ederdim? Bu kitap kesinlikle bana ait değildi. Taehyung Ve Jimin hyungun da kitap okumayı sevdiği pek söylenemezdi. Pekâlâ... bu kitap kimindi? Altı çizili cümleye baktım

"Hayatında yeni bir başlangıç için hiçbir zaman geç değildir"

...👑...

Sonunda okumam gereken bölümü bitirmiştim. Ah benim kalbi kırık kötülükler prensim. İçindeki ışığı ve güzelliği nasıl da göremiyorlar...

Gözyaşlarımı silip mutfağa indim. Saat çok geç olmuştu ve ben fazlasıyla acıkmıştım. Jimin hyungun yaptığı yemeklere bakıp yüzümü buruşturmuştum. Sebze yemeği kesinlikle bana hitap etmiyordu. Tam aburcuburlara yönelecektim ki mutfak masasının üstündeki meyveler dikkatimi çekti.

Tamam, her zaman o meyveler masanın üstündeki tabakta dururdu ama siyah bir elma daha önce hiç görmemiştim. Aklıma geçen gün haberlerde gördüğüm Japonya'nın şekli ve rengi değişik meyveler ürettiği geldi. Tae sırf chimchim için getirtmiş olabilir miydi? Eğer öyleyse çok kızacaktım çünkü bana söylemeden yemiş olmalılar ki sadece bir tane kalmıştı.

Sinirle gidip elmayı elime aldım ve ön dişlerimi geçirerek bir parça ısırdım.
Hımm... tadı hiç fena değildi

Yemeye devam ederek odama çıktım. Gelen yeni bölümü birkaç kez daha okuyup uyuyacaktım

(PART 2? Devamı gelecek~)

Atıştırmalık Oneshotlar |YoonKook ✓Where stories live. Discover now