1|What If...?

821 65 379
                                    

Fuck Me My Teacher okurları, hiç düşündüler mi? İlk Yoongi hoşlansaydı ve gerekçeleri yüzünden ilişkiden kaçan Jungkook olsaydı neler yaşanırdı?

İyi okumalar :)

My Teacher is Crazy!

Selam! Ben Jeon Jungkook, namı değer denizanası Yugyeom'un en yakın arkadaşıyım. Lise hayatımın bitmesine iki yıl kala bu okula transfer oldum. Şu an son sınıfı okuyorum ve derslerim de oldukça iyi. Sadece matematik dersleri biraz sıkıntılı geçiyordu, bu da maalesef hocadan kaynaklanıyor.

Size biraz ondan bahsedeyim, Min Yoongi. Kendisi, öğrencisi olmama rağmen benden hoşlanıyor ve bunu gizlemekten de hiç kaçınmıyor. Eh, bazen bu durum benim de hoşuma gidiyordu tabi... Ama olmaz! Kendimi bu konuda özgür hissetmiyorum, hissedemem. Çünkü dikkat dağınıklığı sorunum var ve sevgiye odaklanırsam derslerimi boşlardım. Hem, bir öğretmenin öğrencisi ile sevgili olması normal karşılanmazdı. Hakkımızda konuşup dedikodular yayarlar ve bu da ailemin kulağına giderdi. Anlayacağınız yaklaşık bir yıldır ondan uzak durmaya ve içimdeki sevgiyi bastırmaya çalışıyordum.

Okula geç kaldığımı farkedince düşüncelerimi siktir edip müdürün odasına girdim.

"Hocam, geç kaldı kağıdı alabilir miyim?"

Müdür bana bakıp başını onaylamazca salladı. "Bu seferki mazeretin ne?"

Bir süre sonra geç kalmalarıma alışmıştı. Bu beni güldürse de çoğu sabah mazeret bulmak için düşünmek zorunda bırakıyordu. Çünkü bulamazsam yok yazıp sisteme devamsızlık olarak işliyordu.

"Teyzemin doğum sancısı tutunca annemle hastaneye gittiler. Ben de onlara yardım ettim."

Bu kez de elleriyle saçlarını çekiştiriyordu.

"Oğlum, senin teyzen yok ki? Beni çıldırtmak mı istiyorsun?"

Bu adam benim teyzemin olmadığını nereden biliyordu?

"Hocam şu an yukarıda ders işleniyor ve siz, öğrencinizi bilgiden mahrum ediyorsunuz. Bu doğru ve örnek bir davranış mı?"

Size kendimi tanıtırken en önemli özelliğimden bahsetmeyi unuttum. Ben Jeon Mükemmel Jungkook, yeryüzünde zekamla boy ölçüşebilecek biriyle henüz tanışmadım. -Min Yoongi'yi saymazsak tabi-

"Ah, haklısın. Vereceğim ama bir dahakine geç kalmamaya çalış."

Kağıdı alıp saygıyla eğildim ve teşekkür edip sınıfa çıktım. Kapıyı çaldığımda hocanın 'gir' komutunu vermesi uzun sürmemişti. İçeri girip direkt olarak masasına ilerlemiş, kağıdı oraya bırakmıştım. Sırama yerleştiğimde ise Gyeom fısıldayarak "Nerede kaldın?" diyip bi küçük azarlamıştı. Geç kalmamdan nefret ediyor çünkü benim gibi sınıftaki çoğu kişiye ciddi anlamda katlanamıyor. Derse odaklanacağım sırada birinin bana baktığını hissedip başımı duvar tarafina çevirmiştim. Elbette ki bu kişi DongSun'dan başkası değildi. Sırıtışına karşılık dil çıkarmış, dersi dinlemeye devam etmiştim.

...🌟...

Teneffüslerde telefonun serbest olması fazlasıyla işime geliyordu. Çünkü gün boyu oturmak bir süre sonra gerçekten sıkıyor. Ben de bu yüzden Google haberlerine girmiş Marvel filmlerinden yeni duyuru var mı diye bakınıyordum. Ekranı yukarı kaydırdığımda karşıma çıkan reklamla kahkaha atıp Gyeom'a gösterdim

Atıştırmalık Oneshotlar |YoonKook ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin