🌻Hoofdstuk 32.🌻

2.2K 44 3
                                    

Pov. Nathan.
Opeens schiet Emily overeind uit mijn omhelzing. Ze kijkt me met een rood hoofd en grote ogen aan. 'Is alles oke?' Vraag ik bezorgd en ga ook overeind zitten. Ze kijkt naar mijn borst en verbergt daarna haar gezicht in haar handen. 'Hey, Emily, wat is er aan de hand.' Ik haal haar handen van haar gezicht en ze knijpt haar ogen dicht. Ze wijst naar mijn shirt. Oohw, dat verklaart het, ik heb geen shirt aan. Aangezien ik net klaar was met douchen had ik alleen een boxer aangedaan om daarna me aan te kleden, maar aangezien wat er zojuist gebeurde ben ik het vergeten. Ik krijg een grijns op mijn gezicht en pak haar hand vast. Ze schrikt een beetje maar trekt haar hand niet terug. Ik leg haar hand vlak boven mijn hart. Eerst spant haar hand aan en trekt ze hem bijna schuw terug, maar ik houd hem daar. Ze opent één oog en kijkt naar onze handen die op mijn borst liggen. Ook pak ik haar andere hand vast en trek haar weer naar me toe. Ze slaakt een kleine kreet en zet haar beide handen op mijn borst ter ondersteuning. Ik lig hier lachend op haar bed terwijl Emily blozend overeind probeert te komen, wat haar niet lukt aangezien ik haar vast houd. Uiteindelijk geeft ze op en gaat ze tegen me aan liggen. 'Nathan?' 'Ja?' Ze kijkt me aan. 'Zou je kleren aan kunnen doen?' Ik lach en knik. Zo snel als ik kan trek ik een shirt en een joggingbroek aan en ren terug naar haar kamer. Ik spring bij haar op bed en pak haar vast. Ik sla mijn armen om haar middel heen en trek haar tegen me aan. 'Als ik niet beter zou weten dan zou ik zeggen dat je echt een knuffel type bent.' Zegt ze en slaat haar armen ook om mij heen. 'Hoe bedoel je "als ik niet beter zou weten"?' We laten elkaar los om de ander aan te kijken. 'Nou, ik heb vaak je exen over je horen praten en die zeiden allemaal dat als ze je een knuffel gaven dat je ze dan meteen wegduwde.' Ik krap ongemakkelijk in mijn nek. Ik voelde helemaal niks voor die meisjes, ze waren mooi en goed in bed en zij hadden ervan gemaakt dat we een relatie hadden, ik niet. 'Ohw, uhm.' Wat moet ik nu zeggen dan? 'Ik wee dat je niks voor hun voelde.' Mompelt ze. 'Maar, voel je we, echt iets voor mij?' Ik schiet overeind Em kijk haar aan. 'Natuurlijk voel ik iets voor je, je bent geweldig en ik zou al die dingen niet tegen je hebben gezegd gisteren als het niet waar was, en misschien geloof je dat niet omdat ik vroeger wel tegen meisjes loog maar geloof me, alles wat ik tegen je zei was waar.' Ze glimlacht naar me. Ze schiet vooreind en perst me bijna fijn met haar stevige omhelzing.

Pov. Emily.
Het is maandag ochtend, gister heb ik eerst met Nathan een film gekeken en daarna heb ik mijn huiswerk gemaakt. Aangezien ik dat vrijdag niet had gemaakt en zaterdag was vergeten en het toch moet gebeuren.
Ik trek een spijkerbloesje en een zwarte broek aan. Kan dit? Hmm, prima. Ik trek ook nog mijn schoenen aan en pak mijn tas. Als ik beneden aankom zitten Jake en Quinn al aan tafel. 'Goedemorgen Emily.' Ik ga aan tafel zitten en groet ze verlegen terug. Jake leest de krant en drinkt zijn koffie en Quinn is zo te zien bezig met de site van haar modezaak (ze had een modezaak ofzo toch? Ik weet het even niet meer zeker, is er iemand die het wel weet?). 'Hoe vind je dit eruitzien Emily?' Vraagt ze opeens en draait haar laptop naar mij toe. Wat moet ik zien? 'Uhhh...' Ik heb geen idee wat ik moet zien. Ik kijk haar ongemakkelijk aan. Ze lacht en klikt op een ander scherm. 'Welke is aantrekkelijker, deze, of deze.' Ze laat twee sites zien. De ene is veel met licht roze en rozen, en de andere is voornamelijk wit met licht blauw. 'Ik vind ze allebei heel erg mooi.' Zeg ik en meen het. 'Hm, ik zal het er in de winkel wel over hebben.' Fijn, want ik ben er niet zo een fan van als mensen dat soort beslissingen bij mij leggen. 'Hey Emily, zou je eens bij ons model willen staan?' Ik verslik me in mijn sap. 'Sorry, wat?' Volgens mij komt er zo opeens een long uit. 'Zou je een keer model willen staan, we zoeken nog mensen die model willen staan zodat we die foto's op de website kunnen zetten.' 'Ik weet het niet hoor, ik ben daar helemaal niet geschikt voor.' Ze glimlacht naar me. 'Je bent prachtig.' Ze draait haar laptop weer terug en springt op en begint zich door de keuken heen te haasten. 'Is het al zo laat? Ik ga er snel vandoor. Denk er maar over na Emily, je hoeft nog niks te kiezen. Doei schat, ik zie je vanavond.' Ze geeft Jake en kus en vertrekt daarna de deur uit. Hij glimlacht haar na. 'Zo gaat het nou bijna altijd.' Ik glimlach naar hem en eet is tikte mijn brood op.
'Weetniet of Nathan al wakker is?' Ik schud mijn hoofd. 'Luiwammes.' Mompelt hij. Ik grinnik zachtjes en maak me verder klaar om nar school te gaan. Ik zeg gedag tegen Jake en vertrek daarna lopend naar school.

Het volgende hoofdstuk wordt echt heel slecht, dus wees voorbereid.😂

The Badboy's Home (VOLTOOID)Where stories live. Discover now