🌻Hoofdstuk 5.🌻

3.3K 64 15
                                    

Pov. Nathan.
De schooldag is voorbij en ik zit in mijn auto onderweg naar huis. Ik krijg die prachtige groene ogen maar niet uit mijn hoofd, wie was dat meisje? Zit ze hier al lang op school? Hoe heet ze? Allemaal vragen spoken door mijn hoofd. Ik denk niet meer na en zonder het door te hebben ben ik al thuis. Ik hoor mijn moeder wat zeggen, maar het dringt niet tot me door. Dus loop ik naar mijn kamer en plof op mijn bed. 'Nathan, wat is er?' Vraagt mijn moeder die binnen komt lopen. 'Hallo. Nathan?' Ik hoor wel wat ze zegt, maar ik kan alles gewoon niet plaatsen. Wat doet dit meisje met me? Ik weet niet eens wie ze is! 'Ehm Jake, volgens mij is je zoon stuk!' Roept mijn moeder. Wie is ze? Ik hoor mijn vader lachend boven komen. Is ze nieuw op mijn school? 'Wat?' Vraagt hij lachend als hij binnen komt. Glazig kijk ik voor me uit. 'Ohw ja, die is inderdaad kapot.' Zegt mijn vader als hij me ziet zitten. Waarom heb ik haar nog nooit eerder gezien? Hij gaat voor me staan en zwaait met zijn hand voor mijn gezicht. Wat zou haar naam zijn? 'Nathan!' Roept mijn vader. 'Wha!' Ik schrik op uit mijn trans. 'Eindelijk.' Zucht mijn vader. 'Wat is er?' Vraag ik suf. 'Dat kunnen we beter aan jou vragen.' Zegt mijn moeder. Vragend kijk ik haar aan. 'Wat? Hoezo?' Ze rolt haar ogen. 'Wat was/is er?' Ik haal mijn schouders op. 'Ik weet het niet.' Opeens begint mijn vader te grijnzen. 'Wat?' Vraag ik. 'Ik heb mijn vermoedens wat er is.' Mijn moeder en ik kijken hem vragend en raar aan. 'Wat dan?' Vraagt mijn moeder. 'Ik denk dat onze Nathan eindelijk echt verliefd is, en niet op die Jennifer ofzo.' Ik rol mijn ogen. '1, ik ben niet verlieft. En 2, ze heet Jenna.' Mijn vader wuift het weg. 'Dan niet.' Hij blijft grijnzen, ohw en m'n moeder gaat ook even mee grijnzen. Geweldig. Sarcasme. 'Kunnen jullie weggaan?' Vraag ik. 'Tuurlijk.' Zeggen ze tegelijk. Als ze weg zijn laat ik me achterover op bed vallen. Ik ben niet verlieft op haar, ik weet haar naam niet eens. En ik ben een badboy, ik word niet verlieft. Misschien vraag je je nu af wat dat met Jenna is dan, maar dat is meer voor de seks, maar zij heeft daar een hele relatie van gemaakt ofzo, ughh.

Pov. Emily.
Ik ga als de bel gaat snel naar huis om me om te kleden, want vandaag heb ik mijn eerste werkdag in het café waar ik ga werken!
Als ik thuis aankom zie ik Stan uit de keuken komen, snel loop ik naar mijn kamer en kleed me om. Ik drink snel wat en stap op mijn fiets. Het is nu kwart voor drie en om drie uur moet ik beginnen. Het is vijf minuten fietsen dus heb ik alle tijd.
'Goedemiddag Emily.' Zegt mijn leider achtig als ik binnen kom. 'Goedemiddag.' Groet ik hem netjes terug. 'Je mag vandaag samen met Amber werken, zij zal je uitleggen hoe alles werkt.' Ik knik en loop naar de bar waar ik een bekend iemand zie staan. "He Amber." Zeg ik, ze draait zich om. "Hey Emily, jij bent dus de nieuwe hier?" Ik knik. "Yup, that's me." Ze grinnikt. "Nou ik zal je eerst eventjes een rondleiding geven en daarna leg ik je gewoon nog wat standaard dingen uit. Vandaag ga je nog niet echt intensief werken.' Ik knik en loop achter haar aan.
Zo gezegd zo gedaan, we hebben net de rondleiding en de uitleg gehad en het is nu half vijf. 'Ik moet even deze klant helpen, kijk en leer.' Zegt laatste zegt ze lachend en met een knipoog. Ik grinnik en kijk hoe ze soepel met een glas bier op een dienblad naar de tafel loopt, ik ga waarschijnlijk héél veel dingen laten vallen.
Ik heb gelukkig niet in de bediening hoeven helpen, maar alleen met drinken schenken achter de bar, dus dat heb ik gedaan tot zes uur, toen mocht ik naar huis. M'n baas wilde mijn telefoon nummer hebben, maar dat gaat een beetje moeilijk zonder telefoon, dus nu heeft hij het nummer van de vaste telefoon, zullen ze blij mee zijn.

Het is geen groot hoofdstuk, maar het is beter dan niets.
Ik switch trouwens heel vaak in perspectieven, oeps.

The Badboy's Home (VOLTOOID)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz