🌻Hoofdstuk 24.🌻

2.4K 55 3
                                    

Pov. Emily.
Als ik alles heb verteld zie ik Nathan zijn kaak aanspannen. 'Maar het is oke.' Zeg ik snel. 'Het maakt me niet uit wat ze allemaal doet.' Zeg ik en pak zijn handen vast. Als ik besef dat ik zijn handen vast pak laat ik ze snel weer los. 'Ze kan niet zo tegen je doen.' Zegt hij. 'Het maakt niet uit.' Zeg ik en geef hem een gemaakte glimlach. Hij zucht en geeft een glimlach terug. 'Ik ga maar eens, bedankt.' Zeg ik en loop naar mijn eigen kamer. Als ik daar aankom plof ik op bed. Waarom is hij nu zo lief tegen mij, eerst zag hij me niet eens staan en nu doet hij zo lief tegen me. Is dit gewoon een truc om me in zijn bed te krijgen? Want dat is wat hij met alle meisjes doet. Ten minste, dat is wat ik heb gehoord, want minimaal 3 keer per week zie ik een huilend meisje naar de wc gaan omdat Nathan haar alleen voor één nachtje wilde. Ik lig zo hard na te denken dat ik het bijna niet merk als ik wegzak en in slaap val.

Pov. Nathan.
Hoe durven ze zo tegen Emily te doen?! Ze is geweldig. Wel, ik in haar niet goed maar voor zover ik haar ken is ze geweldig. Ze is misschien stil en een nerd, maar eigenlijk is dat heel erg schattig.
Ze is net weg en ik laat me achterover op bed vallen. Wat doet ze met me? Ik wil dit allemaal niet voelen, ja ik geef toe, ik voel verschillende dingen voor haar, maar ik weet niet of ik er zo blij van word en of het allemaal wel goede emoties zijn. Ik sluit mijn ogen en zucht diep. Ik besluit Jenna te appen, ik ben wel even aan haar toe.

Nathan: hoi, kom je langs?

Meteen komt ze online en reageert.

Jenna: oeh natuurlijk, ik ben er over 5 minuten. Xx❤️😘

Oke die emojis en kusjes waren echt niet nodig. We hebben geen relatie ofzo, we zijn amper vrienden, maar het is meer friends with benefits, wel voor mij is het zo, zij ziet het als een hele relatie.

Binnen vijf minuten hoor ik beneden de bel gaan. Ik blijf op bed zitten en hoor hoe mijn moeder de deur open doet. 'Ohw Jenna, wat leuk om je te zien.' Zegt ze nep enthousiast. Mijn ouders mogen haar niet echt, maar ja, das niet mijn probleem. Ik hoor hoe haar hakken op de trap tikken en daarna op de vloer. Als ze voor de deur staat klopt ze twee keer en komt daarna naar binnen zonder op antwoord te wachten. 'Hey lieverd.' Zegt ze en komt meteen bij me op bed zitten. Ze heeft een hele strakke, witte, broek aan die vrij weinig aan de verbeelding over laat. Daarop heeft ze een licht roze topje en een wit vestje eroverheen. Ze begint me wilt te zoenen en aan mijn kleren te trekken terwijl ze haar eigen uit doet.

Pov. Emily.
Als ik lekker op bed een boek lig te lezen hoor ik beneden de bel gaan. 'Ohw Jenna, wat leuk om je te zien.' Hoor ik Quinn enthousiast zeggen. Daarna hoor ik hoe naaldhakken tegen de vloer aam tikken. Ze stoppen en even later hoor ik iemand praten vanuit een andere kamer. Ik sta nieuwsgierig op en loop stil door de gang, de stem komt uit Nathans kamer. Ik moet niet luisteren, het is heel onbeleefd om hen af te gaan luisteren. Mijn nieuwsgierigheid wint het van mijn manieren en ik leg mijn oor tegen de deur om te horen wat ze zeggen. Ik hoor niemand meer. Misschien heb ik het me wel verbeeld. Ik draai me om om weer naar mijn eigen kamer te gaan als ik een meisjesstem hoor. 'Ohw, Nathan, ik heb dit zo gemist.' Gevolgd door een duidelijk geforceerde kreun. Ik wil niet weten wat daar binnen gebeurd, maar helaas kan ik het waarschijnlijk al raden. Snel loop ik terug naar mijn eigen kamer, doe de deur dicht en doe muziek aan. Ik kan maar niet plaatsen dat ze waarschijnlijk... dingen aan het doen waren waar iedereen zo binnen kan lopen. Ieuw.

Na een kwartiertje hoor ik over mijn muziek heen een deur dichtslaan. 'Nathan!' Roept dezelfde meisjesstem als zojuist. 'Nathan je kan me niet zomaar buiten zetten! Ik ben je vriendin!' Heeft Nathan een vriendin?! 'Voor de laatste keer Jenna, je bent niet mijn vriendin! Ga gewoon weg!' Blijkbaar is zij niet z'n vriendin, maar toch hebben ze "dingen" gedaan. Oke als je al met iemand seks hebt, daar kan ik best mee leven, maar dan moet diegene wel een relatie met je hebben, vind ik dan, en ja ik weet dat er mensen zijn die daar totaal anders over denken (zoals Nathan en die Jenna).

Pov. Nathan.
Vlak nadat Jenna weg is plof ik terug op mijn bed en sluit mijn ogen, even slapen.

'Uhm, Nathan? J-je moeder vroeg of je komt eten.' Ik word wakker door het verlegen stemmetje van Emily die om het hoekje van mijn deur kijkt. Als ze ziet dat ik alleen mijn boxers aanheb wordt ze rood en kijkt ze snel weg. 'Sorry.' Piept ze en gaat weer weg, waarschijnlijk gaat ze naar beneden. Ik kijk op mijn wekker en zie dat het half zes is. Ik trek een trui en joggingbroek aan en loop dan naar de eetkamer. 'Hoi, Nathan.' Zegt mijn vader als ik beneden aankom en aan tafel ga zitten. 'Hoi.' Zeg ik terug. 'We zagen vandaag je, uhm, vriendin boos weggaan. Wat was er gebeurd?' Vraagt hij. 'Niks.' Antwoord ik droog en schep een grote schep eten op mijn bord. De rest van het eten praten mijn ouders en proberen een gesprek met mijn en/of Emily aan te knopen, maar ik heb geen zin om te praten, en volgens mij is Emily nog in shock van het feit dat ze me half naakt zag want ze heeft nog steeds een rode blos op haar wangen die elke keer dat ze me aankijkt erger wordt. Wat trouwens best schattig eruit ziet... she's making me a softie...

The Badboy's Home (VOLTOOID)Where stories live. Discover now