8. rész

642 32 13
                                    


Yoongi pov.

Selymes bőrét cirógatom míg lassan elfektetem az ágyon. Kezeit levezeti pólóm aljához, másodpercek alatt rántja le rólam a zavaró anyagot. Elszakadva kívánatos ajkaitól mérem végig teste minden szegletét, megszabadítom felső testét takaró ruháktól és nyakát kezdem ellepni apró puszikkal. Mancsaimmal mellbimbóit ingerlem aminek hatására sóhajok hagyják el száját. Hmmm Ezek a hangok olyan beindítóak, ha nem lenne szűz a kívánatos segge már tövig benne lennék.

Csak szép lassan. Kigombolom nadrágjától és boxerétől. Jungkook azonnal takargatni kezdte magát zavarában amin jót kuncogtam.
-Gyönyörű vagy - suttogom fülébe. Testét kezdem belepni nyálas csókokkal mindenhol ahol érem. Nem bírok betelni vele, annyira kívánatos! Hajamba túrva húz fel magához egy csókra. 
-Vetkőzz le te is.... - motyogja zavartam miután elvált ajkaimtól. 
Kérésének eleget téve veszem le magamról az utolsó ruhadarabokat. Morogva nézek körbe a szobában síkosító után kutatva szemeimmel, de kudarcot vall keresésem így lemászok az ágyról.
-Rögtön jövök el ne szökj. - mérem végig meztelen testét majd el is sietek a szükséges eszközért.

Pár perc elteltével már újra kiszemeltem felett támaszkodva cirógatom testét. Lehajolok egyik mellbimbójához és ajkaimmal kezdem kényeztetni míg a másikat ujjaimmal ingerlem. Sóhajai édesen csengenek fülemben ezzel ingerelve engem. Szabad mancsommal farkára simítok mire hajamba túrva nyög fel. Ahh istenem kikészít már maga a hangja is.

Felsőteste kényeztettetését megunva simítok bejáratán végig. Felnézek vágytól csillogó szemeibe amik teljesen megbabonáznak. 
-Lazulj el szépségem, ez most kellemetlen lesz, de amint megszokod élvezni fogod - suttogom ajkaira a nyugtató szavakat.
Három ujjamat bekenem az átlátszó anyaggal és az elsővel körözgetek nyílásán párat. Óvatosan csúsztatom testébe csontos végtagom figyelve reakcióját. Arcán látszik, hogy kellemetlen számára hiszen még nem nyúlt hozzá senki. Néhány rövid csókkal elvonom figyelmét és társítom az első mellé következő ujjam amit már nem hagy hang nélkül. Kissé fájdalmasan szisszen fel, egyből kapcsolok, apró puszikkal lepem el arcát. Gyorsan megszokja az új helyzetet ezért ollózni kezdek benne annak érdekében, hogy minél jobban ki tudjam tágítani. Néhány jóleső nyöszörgés hagyja el száját amin kénytelen vagyok elmosolyodni, hiszen én okozom neki az örömet. Remélem nem fogja megbánni.

Utolsó ujjam nehezen szokta meg, de már könyörgő tekintettel várja, mikor  hatolok szűk lyukába. A síkosítót alaposan elkenve magamon helyezkedem el. Szenvedélyes csókot kezdeményezve kezdek behatolni nyílásába. Szinte azonnal megerednek könnyei, fáj így látni, de nem állhatok meg, mert csak rosszabb lenne így tövig nyomom tagom benne. Farkára fogok és nyakát kezdem csókolgatni ezzel próbálva elterelni figyelmét és ellazítani. Tervem sikeresnek bizonyult mikor lökött egyet csípőjével jelzésként. Lassan bírom mozgásra csípőm a lehető legjobban vissza fogva magamat. Nem akarok neki fájdalmat okozni,  túl fontos számomra, hogy elveszítsem. Vérem még jobban felforr mikor jóleső nyögések hagyják el Kookie ajkait. Fokozatosan gyorsítok mozgásomon, nyakán lévő bőrfelületet nem kímélve jelölöm meg többször is. Ő az enyém! A lehető legnagyobb sebességgel hatolok forró járatába folyamatosan más szögből és próbálom megtalálni azt a pontyát amivel a mennyországba repíthetem. Érzem közeledni határaim, Jungkook hirtelen sikít fel és szorít teljesen magához.
-Meg vagy... - dörmögöm mély hangon fülébe.
Gyönyörközpontját ingerelve mozgok kissé durván benne hajszolva magunkat az élvezet felé. 

Nem telik sok időbe már morgások és nyögések közepette élvezünk el mindketten. Lelassulva lökök még párat levezetés képen, fáradtan húzódok ki az alattam fekvő csodából. Mellé zuhan testem. A szobád lihegésünk hangja tölti be. Még mindig nem hiszem el, hogy megtettem, azt meg még inkább, hogy hagyta magát és még élvezte is. Jobb volt mint álmomban, forró és szűk lyuka az őrületbe kergetett. 
Rápillantva simítok arcára mire egyből rám néz. Szemei még mindig csillognak. Lassan fordul felém teljes testével, közelebb araszol izzadt testemhez és hozzám búj. Szívem hatalmasat dobban. Remegő karokkal karolom át kecses derekát. 
-Köszönöm... - csak ennyit suttog mellkasomra, lepillantok rá, de csak békésen alvó arcát látom. Elmosolyodok és hajába puszilok. - Nem, én köszönöm... - motyogom hajába, magával ránt engem is az álmok mezeje. Egymás karjaiban meztelenül szuszogva alszunk békésen pár órácskát. 

-×-×-×-×-×- 

Szép estét mindenkinek! Megérkezett a 8.rész! Remélem elnyerte a tetszéseteket és azt is, hogy nem lett nagyon béna a 18+-os rész. ^^ ❤

Beleszerettem a maknaeba [YoonKook ff.]Where stories live. Discover now