6. rész

611 26 13
                                    

Jungkook pov.

Csendesen pityeregtem legjobb barátom karjában sajnáltatva magam és a szánalmas szerelmi életem ami igazából nincs. A szívem iszonyatosan faj belehalok ebbe a fajdalomba, a kínba, a szenvedésbe amit kapok nap mint nap életem szerelmétől meg ha ő erről nem is tud. Jobb lesz ha elfelejtem, fel kell adnom sose lesz az enyém bármennyire is szeretnem nem kaphatok meg mindent amit akarok. Ha Ő nincs mellettem az életem fabatkát sem ér. Egyáltalán miért élek? Egy ilyen szerencsétlenség miért el? Nem... Nem szabad ilyenekre gondolnom... Pozitívnak kell lennem meg akkor is ha nincs remény. Biztos találok mást aki szeretni fog és nem csak barátként fog rám tekinteni.

Órákkal később mikor mar teljesen kisírtam szemeim rendeztem vonásaim és reggelit kihagyva indultan el sétálni. Most egy parkban ülök magányosan és összetörve. Keserű mosollyal ajkaimon figyelem az önfeledten játszó gyerekeket, a boldog szerelmes párokat, szülőket, időseket. Hallgatom a madarak énekét, a kutyák játékos ugatását, az idő is csodás  ezen a vidám őszi napon, egyedül én vagyok aki szomorúan üldögél egy padon. Halkan kezdem dúdolgatni az egyik szomorú számunkat és eszre se veszem hogy elkezdek könnyezni. Remélem nem ismer most fel senki mivel semmi kedvem magyarázkodni és nem szeretnem ha miattam valami bajba keveredne a banda. Lehunyt szemekkel dúdolgatva itatom az egereket mint valami szerelmes tini lány. A szerelmes az stimmel de se tini se lány nem vagyok. Aish.... Össze kéne szednem már magam nem mehet ez így tovább. Lehet be kellene vallanom az érzéseim Hyungnak.

Yoongi pov.

Nem értem Kooknak mi baja van, hát nem hiszem el, hisztizni kell azon, hogy nincs kedvem tovább játszani! A reggeli után a szobámba vonultam és jelenleg Jungkook jár a fejemben. Hogy miért? Ez nagyon egyszerű. Vissza gondoltam azokra az évekre, amikor meg szerelmes voltam a maknaeba, meg 2013ban a debütálás évében, de mostanra ez az érzés elmúlt. Vagy ha nem is múlt el Kook biztos, hogy Taebe szerelmes ezert nincs értelme próbálkoznom. Maradok a jó öreg barátság extrákkal kapcsolatnál, ez legalább kielégíti a szexuális feszültséget ami felgyülemlik bennem ahányszor csak latom a maknaet. Igen tudom eddig tagadtam, hogy bármit is érzek Kookie iránt, de rájöttem nincs értelme tagadni a nyilvánvalót hisz látszik, hogy nézek rá és állandóan a segget és a testet bámulom, ha nem az ajkainak szentelem figyelmemet. Igen, szerelmes vagyok még ha tagadom is, de erről nem kell tudnia senkinek ez az én titkom marad egészen addig, míg el nem csábítom valahogy Kookot amire kevés az esély, de próbálkozni szabad. Ha emlékeim nem csalnak a hétvégén fotózás lesz amire nekem és a kis nyuszikának, mivel nekünk később lesz ez a fotózás ismeretlen okok miatt. Én nem bánom, nekem csak jó és remélem valamit sikerül elérnem a hétvégén míg kettesben leszünk. Ha mást nem legalább azt, hogy megtömjem a kívánatos feneket. Aish már megint perverz gondolatok járnak az agyamban.

Pár óra elteltével még mindig szobámban döglöttem, viszont arra az elhatározásra jutottam, hogy lemegyek enni valamit a konyhába. Nehézkesen kikászálódok az ágyamból, nyújtózom egyet aminek hatására kiroppan gerincem egy jóleső sóhaj kíséretében. Kisétálok a folyosóra ahol a többiek szobájába nyíló ajtók találhatóak. Komótos léptekkel indulok le az étkezőbe ahonnan halk beszélgetés és evőeszközök összeütközésének hangja hallatszik ki. Leérve jó étvágyat kívánva nekik lépek a konyhába, hogy tányért és evőeszközt vegyek elő. Amiket megszerezve sétálok az étkező társaimhoz majd helyet foglalok. Merek magamnak a gőzölgő finomságból állok neki az evésnek.

Jin főztje ismételten nagyon finomra sikeredett, az étkezés befejezése után a soron következő Hobi leszedve az asztalt kezd mosogatni.

A dormban nem voltunk sokan csupán a csapat 4 tagjának csenden motoszkálását, a tv hangját és a mosogatással járó zajokat lehetett hallani. A kanapén ülve nézem a tvben a hírek amik a közelgő EXO koncert körül forognak. Hát igen, ez nálunk már megszokott minden híres banda koncertjeinél, hogy a média híresztelni. Most valami bolondságot húztak elő az idol társainkkal kapcsolatban. EXO-ról jut eszembe, valamikor ideje lenne összeülni velük egy közös ebédre, régen találkoztunk már velük. Tudjátok milyen, elfoglaltak ők is és mi is, ezért a barátokkal való kapcsolattartás elég nehézkes a kevés szabadidőnk miatt. 

Ajtó nyitódásra ébredek a kanapén mire körbe pillantok kómásan, ezek szerint elaludtam a nappaliban. Az ajtó felé pillantok, ahol meglátom a kis maknaet majd az órára nézek. Fél tíz múlt nem rég. Tekintetem visszavezetem a fiúra.
-Hát te merre jártál? - ülök fel az ülőgarnitúrán.
Jungkook mivel nem vett észre ijedten ugrott egyett és felém kapta tekintetét.
-H...Hyung....

___

Vissza tértem asszem 😅 Igyekszem hozni a részeket, de alkotói válságom van. Ne aggódjatok már találtam rá megoldást! 😁❤
Jó hétvégét nektek! 💞

Beleszerettem a maknaeba [YoonKook ff.]Where stories live. Discover now