5. rész

672 30 2
                                    

Yoongi pov.:

Szóval míg Jin készíti a kávémat addig ki kéne találnom, hogy mit kezdjek magammal a szabadnapunkon. Mondjuk az tökéletes program lenne, ha rendbe raknám a stúdiom mivel hát úgy néz ki mint ahol bomba robbant... Esküszöm rendet szoktam tartani csak pár nappal ez előtt nem találtam az ihletes füzetem ezért át forgattam az egész helyiséget, hogy utána kiderüljön, a titkos füzet végig az orrom előtt volt a széken. Ilyen idióta is csak én lehetek. Viszont míg én elmélkedtem hyung elém varázsolta a kávémat amit most el is fogyasztok. Italom szürcsölve figyelem mit tevékenykedik kedves "hercegnő" a konyhában ahová ha betesszük a lábunkat főzés céljából egy sodrófával kerget ki, szóval ezért távolról elkerülünk mindent a hűttőhöz vezető utankon. Ezt a kis apró dolgot leszámítva szeret minket.
Hangos robajra kapon fel fejemet és fordítom a zaj irányába.
-Fel kelt a maknae line. - jelenti ki kuncogva Jin - Eddig tartott a nyugtod Yoongi, a kicsik rajtad fognak lógni.
-Valaki mentsen meg... - nyöszörgök.
A csapat legidősebb tagja csak nevetve folytatta a reggeli keszítesét míg engem elragadtak a kicsik játszani hiába tiltakoztam foggal körömmel ellene. Sosem fogom megérteni miért olyan játekot akarnak velem játszani amiben tudják, hogy verhetetlen vagyok. Lüke maknae line. Viszont az elégé zavar, hogy Chim állandóan rám akar mászni miközbem a VKook páros egymással vizatkozva próbálnak döntesre jutni azzal kapcsolatbam, hogy zöld vagy piros lapot kérjenek. Na igen épp Unozunk de ez nem a szokásos Uno, mert ennek a másik oldalát is használjuk, szóval eléggé meg lehet szivatni a többieket. ( ezt jól megmagyaráztam xdd írói szerk.)
-Még ma válsztotok színt? Lemegy a nap mire döntésre juttok! - morranok rájuk.
-Bocsanat hyung.... - mondják egyszerre -Zöldet kérünk... - motyogja lehajtott fejjel Kookie mire nagyot sóhajtva dobom le lapjaimat a kezenből és kiterülök a parkettán.
-Oké kölykök nekem ennyi elég volt a játékból. - jelentem ki nagyot szusszanva
-Tuti miattam..... - kezd szipogni a kis maknae.
-Most nézd meg mit csináltál Yoongi! - szól rám Taehyung - Most miattad sír a kis Kookie! - öleli át az említett személyt.
-Egy szóval nem mondtam hogy miatta nem akarok tovább játszani basszus! Nem csináltam semmit! - ülök fel ingerülten
-De! Akkor szálltál ki amikor Jungkook megszólalt és ő ezt bántásnak vette te felfuvalkodott pupák! - morogva vágja hozzám szavait Tae
-Jól van akkor bazdmeg le vagytok szarva egyszer ül le veletek játszani az ember már megy a bőgés hát hihetetlen! - állok fel idegesen és trappolok az emeletre vissza biztonságot és nyugalmat nyújtó szobámba.

Jungkook pov.:

Rosszul estek Yoongi hyung szavai, de igaza van ritkán ül levelünk játszani és most mondhatni a semmin kezdtem el sírni... Vagyis az ő szemszögükből ez tényleg így történt, de az én nézetemből pedig csak annyi játszodott le, hogy bevillant előttem egy kép ahol hyung előszeretettel dugja Jimin hyungot és ez nagyon rosszul esett nekem. Ebben pedig az a legfájdalmasabb, hogy Suga tényleg lefekszik a Mochivval. Fáj látni mással Yoongit, fáj a tudat, hogy nem az enyém. Megakarom szerezni magamnak, de kételkedem a tervem sikerében. Most olyan boldognak látszik, bár lehet nem boldog csak mutatja, ettől függetlenül zavar, hogy nem miattam mosolyog. Mosolyog.... ez nála ritka.... Erre a gondolatra még jobban összeszorul a szívem és már zokva bújok  ahhoz az egyetlen személyhez aki tudja mi bajom...

---

Hát öhm... Sziasztok!🙋‍♀️
Mondhatni vissza tértem igaz egy rövidke kis résszel, de esküszöm hosszabbra terveztem csak hát jött egy olyan sugallat, hogy én most festeni fogok, mert bffem megihletett ezért neki álltam alkotni és elmaradt az írás.💁‍♀️ Egyébként egész jó lett a festes ezért itt hagyom nektek had kritizaljatok bár nem fog érdekelni. Ja és próbálom mostmár rendszeresem hozni a részeket de nem ígérek semmit 😂😅🤦‍♀️

 Ja és próbálom mostmár rendszeresem hozni a részeket de nem ígérek semmit 😂😅🤦‍♀️

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Shit a wattpad elfordította a képet xdd

Beleszerettem a maknaeba [YoonKook ff.]Where stories live. Discover now