3. rész

741 44 5
                                    


Jungkook szemszöge:

Egész éjjel nem tudok aludni. Mardos a bűntudat amiatt, hogy le kellett öntenem Suga hyungot. Hülye felelsz vagy mersz! Az egész annak a játéknak a hibája! Most tuti haragszik rám. Muszáj bocsánatot kérnem tőle... nem bírnám ki, ha hónapokig nem szólna hozzám az eset miatt. Remélem megbocsájt nekem, nem élném túl ha nem, mivel halálosan beleestem Yoongiba... és erről csak Tae tud. Azért is adta azt a feladatot, hogy öntsem le. Aish..... nem bírom... még csak hajnali negyed öt, de nem érdekel! Megyek és bocsánatot kérek hyungtól!
Kikelek az ágyamból és csendesen szobája felé lépkedek. Ahogy óvatosan benyitok egyből tökéletes rálátást szerzek alvó személyre. Nem meglepő, hogy alszik, mint a bunda. Ágya mellé osonok majd keltegetni kezdem.
-Hyung... - suttogom. Nyöszörögve ébred fel a halk hangra. Szegény.... még aludna szíve szerint.
-Már is reggel van....? - kérdi álmosan.
-Nem, még csak hajnal... - suttogom lehajtott fejjel - Rosszat álmodtam..... -biggyesztem le alsó ajkam ahogy rápillantok. Felül komás fejével majd rám néz.
-Rosszat álmodtál kicsi maknae? Szeretnél itt aludni? - kérdezi lágy hangon.
Hatalmasat dobbant szívem kérdése hatására. Hiába szoktam már hozzá, hogyha rosszat álmodok bárki mellett aludhatok, de Suga általában elzavart, hogy ne őt csesztessem ezzel. Egyből heves bólogatásba kezdek mire felemeli takaróját jelezve másszak be mellé, szóval így is teszek. Amilyen hatalmas ágya van simán elférünk rajta ketten is. Nem csak hatalmas de nagyon-nagyon kényelmes! Én innen komolyan mondom nem akarok kikelni! Nem csak azért, mert Ő mellette fekszem, hanem azért se, mert az egésznek Yoongi illata van. Illata, ami egyébként mentás, beszökik orromba és melegséggel árasztja el egész testem.

Viszont most, hogy így itt fekszem mellette tudatosul bennem, az Ő szobájában, az Ő ágyában és Ő mellette fekszem! Hirtelen kezdett el vérem déli tájék fele vándorolni, éreztem arcom közeli rokonságban áll egy paradicsommal. Ami pedig még rátesz egy lapáttal, hogy magához húzott a derekamnál fogva!! Oké Kook nyugalom! Lélegezz mélyeket. Nem kell túlgondolni a dolgot, csak egy baráti gesztus. Nem fog nyúlkálni és egyéb rosszaságokat csinálni.
Ha már magához húzott kihasználom a lehetőséget így én is hozzá bújok. Fejem mellkasába fúrom.
-Hyung.... bocsánat.... -suttogom mellkasába.
-Jajj te.... nem rosszat álmodtál csak bűntudatod van, igaz? - kuncog halkan mire én bólintok egy aprót. - Semmi baj, nem haragszom - simogatja meg buksim.
Megnyugtattak az előbb hallott szavak. Közelsége jólesett, csak kár, hogy Ő nem úgy tekint rám, mint én rá.
Mosolyogva veszem észre, hogy elaludt. Félénk puszit nyomok ajkaira, majd fejem még jobban mellkasába fúrom és lehunyom szemeim. Hamar elaludtam, talán túl hamar... mert ami reggel várt rám....
Mikor felébredek, hyungom mellettem telefonozik. Felülök, hogy nyújtózkodjak egyet. Ahogy felfigyel az ébredésemre mosolyogva mond egy "Jó reggeltet" és éppen ebben a percben talál ide kutyus hyungom.
-Daddy~ - hallatszik Jimin életvidám hangja. Szemeim egyből kikerekednek és kimászva az ágyból lököm el magam elől az ajtóban álló Chimet és lerohanok. Meg sem állok Taehyunggal közös szobánkig ahol zokogva hullok karjaiba. Tae egyből tudta mi a baj, hiszen ő volt az első akinek elmondtam, hogy meleg vagyok és menthetetlenül beleestem Yoongiba.

Szívem majd megszakad a hallottaktól. Nem bírom felfogni, hogy ők ketten együtt vannak. Már csak egy dologban bízhatok. Az pedig az, hogy féltékennyé tudom tenni TaeTae segítségével. (írói megjegyzés: Kuksi logika xd) Remélem segíteni fog majd nekem, de előtte össze kell szednem magam. Lehet nem helyem amit tenni szeretnék, de én akarok Suga párja lenni és nem fog ebben megakadályozni senki! Beleszerettem és magam mellett akarom tudni. Véleményem szerint a rajongók is szeretnék a YoonKook párost. Bár ezt nem tudom biztosra, de bízom az ARMYkban és tudom, hogy elfogadnának minket.
V cirógatása ébresztett fel gondolataimból. Könnyes szemekkel pillantok rá.
-Hyung.... ké..kérhetek valamit? - szipogok.
-Persze kicsi maknae, mit szeretnél? - simít arcomra.
-Tudom, hogy sokat kérek, de azt szeretném, segíts Yoongit féltékennyé tenni, azzal, hogy összejössz velem, de nem fekszünk le egymással.... -félénken fürkészem arcát- De ha nem akarod nem kell..... - nyelek egy nagyot.
- Figyelj Jungkook, megteszem, mert nem szeretném szomorúnak látni a legjobb barátom. - nyom homlokomra puszit.
-Köszönöm hyung! - csillannak fel szemei és teli nyomom arcát puszikkal mindenhol.
-Szívesen maknae - vigyorog.

Felvillanyozva mászok ki karjai közül és vigyorogva ugrálok le a konyhába. Jin hyung kicsit idiótának néz, de inkább rám hagyja dolgot. Levakarhatatlan vigyorral az arcomon veszek elő gumicukrot a szekrényből majd felrohanok a szobába ahol TaeTaevel kezdjük el enni anime nézés közben.

----------------------------------------***-----------------------------------------

Sziasztok! ^^
Meghoztam végre a 3. részt. Tudom, kicsit régen volt az előző rész, de nem tehetek róla. Magyarázkodni meg nincs kedvem szóval ez van. 😕
Remélem tetszett a rész! Várom visszajelzéseteket azzal kapcsolatban, hogy folytassam-e vagy inkább hagyjam a francba. 😁



Beleszerettem a maknaeba [YoonKook ff.]Where stories live. Discover now