7.rész

632 30 6
                                    


Yoongi pov.

Kérdő tekintettel méregetem az előttem álló megszeppent fiút. Szemei kissé duzzadtak és vörösék, haja kócos. Látszik rajta, hogy valami nincs rendben vele. Rossz így látni a szerelmem, vajon mi történt vele?
-Hyung... - néz szemeimbe. 
-Merre jártál ilyen sokáig? Minden rendben? Szeretnél róla beszélni? - támadom le kérdéssorozataimmal szegényt. 
-Cs..... Csak egy ölelést.. kérek... - lépked felém, karjaim ölelésre nyitom és azonnal köréje fonom őket. Nem tudom mi történhetett vele, de fáj így látni. - Jól van Kookie semmi baj... - cirógatom hátát.
Hosszú percekig nyugtatgatom karjaim között törékeny testét. Lassan nyugszik meg és néz fel rám hatalmas szemeivel amikben azonnal elveszek. Arcára simítok, megszabadítom nyuszi pofiját az oda nem illő könnycseppektől. 
-Későre jár, menj fürödj le és bújj ágyba, majd holnap megbeszéljük. Úgy is csak ketten leszünk itthon. - nyomok egy ártatlan puszit hajába. 

Miután elküldtem a maknaet aludni én is felmentem szobámba, hogy álomra hajtsam fejem, de ez nem ment egy könnyen. Sokat forgolódtam, nem hagyott nyugodni a könnyes arca. Szeretnék neki segíteni, de félek, holnap mégsem kerül sor a bepróbálkozásomra, sokkal fontosabb, hogy megoldjuk az ő gondját. Szeretnék rajta segíteni, ezért félre kell tennem a saját vágyam, ami bár nehéz lesz, de muszáj. Ahhj remélem nem szerelmi gond, vagy valami ilyesmi, mert akkor tuti nincs esélyem nála.

Sok szenvedés árán sikerült elaludnom az este. Reggel viszonylag korán keltem magamhoz  képes, már tízkor kipattantak szemeim. A reggeli kávém társaságában nézem a híreket telefonomon. Halk neszre figyelek fel ami nem messze tőlem érkezett. Fejem lassan fordítom arra, ahol meglátom Őt kutakodni a szekrényben kutakodni. 
-Jó reggelt! - köszönök neki enyhén rekedt hangon. - Mit keresel? - állok fel a székről.
-Jó reggelt Yoongi! Gabonapehely van még...? - hangja reménykedően hangzik aminek hatására halkan felkuncogom. 
-Persze, de a felső szekrényben keresd, de a lábosok között. 
-Ohh.... hupsz... - vakarja meg tarkóját kínosan mosolyogva.
-Semmi baj, előfordul - borzolom össze haját és teszem időközben kiüresedett bögrém a mosogatóba, majd később elmosom. 
-Öhm... hyung, a többiek merre vannak? - kérdezi Kook miközben tejet önt egy tálba. 
-Fotózáson, tudod amire nekünk még nem készült el a ruhánk. - válaszolok neki egyszerűen. - Fent leszek a szobámban, ha keresnél. - nézek rá és már indulok is az említett helyiség felé.
-Rendben! - mosolyog rám.

Ágyamon fekve nézegetem a twittert, hol érdekesebbnél érdekesebb dolgokat találok. Egy poszt alatt különféle fanfiction történeteket beszéltek ki rólunk. Mi az isten ez? Miért nem hallottam még róla? Egyáltalán mit tartalmaz egy ilyen?

Kíváncsiságom győzött miszerint olvassak bele egy ilyen akármibe. Lehet nem kellett volna. Ki a fene gondolta volna, hogy a rajongók ilyen perverz történeteket képesek rólunk írni aminek köze sincs a valósághoz?! Én hülye meg beleolvastam pár YoonKook könyvbe! Igen ez egy ship név vagy mi az isten. Most meg állok mint a zászlórúd! Hát ezt nem hiszem el! Mégis mit kezdjek most magammal? Jimin nincs itt, hogy leápoljon! Magamhoz meg nem akarok nyúlni, de muszáj lesz! Aish! Nem akarom! 

Morgolódva mászok ki a kényelmet nyújtó menedékemből, mikor is átsuhan egy gondolat agyamon. Az önkontrollom mintha sose létezett volna hagy cserben, akaratom ellenére még is megindulok a kis maknae szobája fele. Csak úgy berontok a helyiségben, mint egy felbőszült vadállat aki ki van éhezve prédájára. 
Kook ijedten ugrott meg laptopja előtt. Értetlen fejjel bámult rám miközben jó alaposan végigmért, hátha rájön még is mi bajom van. 
Hát kis Kookiekám erre nem fogsz csak úgy rájönni. Csak egy gond van. Mégpedig az, hogy nem tudom magam megállítani, túl nagy a kísértés a szűz kis popsija miatt. Viszont, ha ezt megteszem örökre elveszíthetem, ráadásul még a bandából is repülnék. Túl nagy a kockázat, de nem érdekel! Vágyom rá!

Míg gondolkodtam a gondolataim főszereplője megindult felém.
-Yoongi, minden rendben? - kérdi aggódva, milyen kis édes, aggódik értem egyem meg. 
-Több mint rendben! - válaszolok neki egyszerűen, majd amint elém ér egy könnyed mozdulattal lököm az ágyra és már felette is vagyok.
-Hyung.... m...mit...cs...csinálsz? - remeg meg hangja kissé miközben próbál menekülni, de háta az ágytámlának ütközve kényszeríti megállásra. 
-Shhh ne beszélj... - fogom le kezeit és feje fölé nyomom őket. Közelebb hajolok fejéhez végig ajkaival szemezgetve. Egy pillanat erejéig felnézek szemeibe, ahol mintha egy  kis vágy csillogna, de lehet csak beképzelem a kanosságom miatt.

Jungkook pov.

ÚRISTEN! HYUNG LETÁMADOTT!! 
Annyira közel van hozzám! Hevesen veszem a levegőt míg szívem majd kiugrik helyéről. Tedd meg kérlek. Érezni akarom ajkaid. Kérlek Yoongi.... Tedd meg! Ne csak nézz, cselekedj már! Én túlságosan is le vagyok blokkolva ahhoz, hogy megtegyem. Ne játszadozz velem csak tedd meg! Nem érdekel ha utána eldobsz, mert csak egy menetre kellettem vagy mi. Vágyom rád Min Yoongi!

Yoongi pov.

Bordáim között csak úgy dübörgött véremet pumpáló ketyegőm. Nem bírom tovább. Szemeim lehunyva érintem össze párnácskáimat övével. Nagyot szusszantva tudatosul bennem, tényleg megtettem! Ajkai pont olyan puhák és édesek, mint ahogy elképzeltem! Felemelő érzés járja át egész testem, lassan kezdem ízlelgetni szemem fénye telt ajkait. Reménykedem benne, hogy viszonozni fogja csókomat. 

Pár örökkévalóságnak tűnő másodperc telt el, mikor megmozdítja párnácskáit és felveszi ritmusom. Hatalmas kő esik le szívemről. Még is van esélyem nála, hiszen viszonozza csókom. Lassacskán elengedem  feje fölé szorított kacsóit amiket rögtön nyakam köré fon. Közelebb húz magához így megérzem hevesen verő szívét mellkasomnál. Egyik tenyeremmel arcára simítok és hevesebben kezdem falni párnácskát. Szabad kezem felsője alá vezetem és selymes bőrét kezdem cirógatni aminek hatására megborzong. Elképesztően jó érzéssel tölt el ez a pillanat, remélem, nem csak egy ostoba álom amiből nemsokára felébredek.



-×-×-×-×-×- 

Sziasztok!Megérkezett az új billentyűzetem vele együtt az új rész is! Remélem elnyerte tetszéseteket, igyekszem hamar hozni a folytatást! ^^Nincs átnézve, a hibákért elnézést kérek! :c 

Beleszerettem a maknaeba [YoonKook ff.]Where stories live. Discover now