kapitel 21 - stranden & nøgenbadning

1.1K 58 134
                                    

"Jeg forstår ikke, hvorfor han skal med," hvisker jeg til Sawyer, imens jeg giver Reece mine ondeste blikke. Vi er på vej mod stranden. Jeg lovede Talia, at jeg ville tage Theo med ud, og pludselig sad jeg og skrev til Sawyer, om ham og Jamie ville med. Jamie har boet ved Sawyer i over en uge nu, og jeg ved, at det stresser Sawyer en smule, fordi han ikke er så meget hjemme, men han gør sit bedste. Vores friends-with-benefits-men-ikke-venner uge sluttede for lidt tid siden, og efter det har vi ikke gjort noget. Jeg har set de blikke, som han sender mig nogle gange, men jeg ignorerer dem.

"Fordi han er en af mine bedste venner," svarer Sawyer.

"Men han var min bedste veninde utro," hvæser jeg. Sawyer sukker tungt. Ja, Reece og Talia plejede at date. Indtil røvhullet var hende utro, flyttede væk og senere kom tilbage, hvorefter Talia begyndte at fake date Nate, for at han skulle holde sig fra hende. Det er et helt cirkus.

"Det er næsten et år siden."

"Visse ar heles aldrig," siger jeg meget seriøst og ser ind i hans øjne. Ikke nok med, at han inviterede forræderen Reece med, så inviterede han også Jordan med. Dog kører Jordan og Theo i en anden bil. Grunden? Theo var væk i morges, da vi andre ankom ved hans hus, og det var alligevel meningen, at Jordan skulle køre alene, så han fandt Theo og kørte ham. "Han kører sikkert galt med vilje om lidt, og når alle dør undtagen dig, så vil du fortryde, at du ikke lyttede til mig, da jeg fortalte dig, at han er en bunke lort med tisse topping," snerrer jeg. Sawyer griner af mig. Røvhul. "Jeg kan ikke tage sol under pres, og hvis den kvindekneppende havmåge skal stå og vogte over mig, så skrider jeg direkte ud i den højeste bølge og bliver ædt af en haj," informerer jeg ham. Sawyer har vist givet op, fordi han siger ikke mere. "Bare se på ham," jeg nikker mod Reece, som kører bilen. "Selv hans baghoved ser perverst og forræderisk ud," jeg krydser mine arme hen over mit bryst og kniber øjnene sammen.

"Jeg kan godt høre dig, Violet," mumler Reece fornærmet. "Hvorfor skal du snakke om det? Det er lang tid siden, at jeg begik den fejl," prøver han at tage sig selv i forsvar.

"Fordi jeg ikke kan lide dig, og jeg synes, at du er fejlen," jeg ser pigefornærmet ud ad bilens rude.  Jamie sover, hvilket måske er meget godt, fordi ellers havde han blandet sig ret så meget. "Hvordan skal jeg kunne nyde en dag på stranden, hvis Reece og hans dårlige aura står i nærheden og gør hele himmelen mørk, fordi gud ikke støtter utroskab?" Spørger jeg Sawyer. Han sukker for nok femtende gang af mig og lukker øjnene, imens han læner hovedet tilbage. Okay, hvis det er med den på. "Når vi ankommer, så går jeg sådan mindst 35 meter væk fra jer og lægger mig alene."

"Værre er det ikke," Sawyer åbner øjnene og ser irriteret på mig. "Jeg har kendt ham, siden vi var små. Kan du ikke bare acceptere, at han skal med?" Spørger han.

"Kan du ikke bare acceptere, at jeg er en god veninde og derfor ikke har tænkt mig at lege sød mod en fyr, som giver mig brækfornemmelser, hver gang han trækker vejret?" Svarer jeg. Sawyer sukker irriteret igen.

"Vi er her," mumler Reece. Han når ikke engang at parkere ordenligt, før jeg flyver ud og går direkte ned mod vandet. Jeg har skrevet til Talia, at jeg hænger på hendes klamme eks hele dagen. Hun skrev, at jeg enten skulle sætte ham på en krog og kaste ham ud i vandet eller træde på ham lige efter, at han har taget solcreme på, fordi han ikke kan lide at have sand på hele kroppen.

"Hvorfor går du så hurtigt?" Kalder Jamie efter mig. Jeg stopper straks op, så han kan nå hen til mig. Vi fortsætter sammen ned mod vandet.

"Jeg kan ikke klare utroskab," fortæller jeg ham med sammenpressede tænder. "Og Reece var min bedste ven utro sidste år."

"Skal vi spidde ham med en parasol?" Tilbyder Jamie. Jeg nikker hurtigt. Han har en hoodie på, men badebukser. Jeg ved ikke, hvorfor han har så stor en trøje på, når det er så varmt, men jeg dømmer ham ikke. Jeg er også for bleg til at gå rundt med bar mave. Alle som så på mig ville blive blinde med det samme.

The love game | ✓Where stories live. Discover now