Capitolul 33 - Katherine

2.9K 222 42
                                    

          Vizita lui Max de aseară m-a luat total prin surprindere. Sincer, după ce l-am văzut ținând-o pe fata aceea atât de aproape de el, am crezut că a cedat într-un final, că am fost doar o provocare pentru el, și pentru că l-am tot refuzat, a trecut mai departe. M-au trecut mii de stări în acele momente. Am fost furioasă, dezamăgită, m-am simțit trădată, și cred că am fost și geloasă, deși nu sunt sigură, nu am fost niciodată geloasă.

           Pentru tot restul zilei, starea mea a fost dezastruoasă. M-am gândit toată ziua la el, la momentele pe care le-am petrecut împreună, deși nu au fost prea multe. A fost mereu atent cu mine și Cassie, ba mai mult, a continuat să ne fie aproape chiar și atunci când i-am spus să plece. Să fi fost totul doar un joc pentru el? Dacă da, atunci este un actor foarte bun, pentru că l-am crezut mereu sincer.

            Am încercat să adorm, dar în zadar. Am zâmbit ca un copil atunci când am primit mesajul lui, tot corpul mi s-a relaxat, și parcă toate gândurile rele s-au evaporat. Apoi, după ce mi-a spus că nu era iubita lui, am răsuflat ușurată. Așadar, am ales să nu mă mai împotrivesc, și să îmi asum ceea ce simt.

L-am primit în casă, și m-am lăsat pradă sărutului dintre noi, și la fel a făcut și el. Ne-am sărutat de parcă ar fi fost prima și ultima oară când aveam să facem asta, și singurele momente în care m-am despărțit de buzele lui au fost acelea în care a trebuit să respirăm. Nu știu cât timp am stat în bucătărie îmbrățișați, dacă câteva minute sau câteva ore, dar știu că am uitat și de oboseală, și de tot.

           — E târziu, ar trebui să te las să dormi, mi-a spus la un moment dat, fără a se opri din a-mi săruta buzele și obrajii.

           — Este, da, am șoptit având ochii închiși și savurând fiecare atingere primită. Nu m-am simțit de foartă multă vreme atât de dorită, nu am mai fost de mult așa alintată.

           — Ar trebui să plec, a continuat el, iar limba lui  a coborât în jos, pe gâtul meu.

           — Max...am mormăit eu, complet pierdută în senzațiile pe care mi le oferea.

           — Da, iubito, mi-a șoptit în ureche, prinzându-mi lobul între dinții săi.

           Un val neașteptat de căldură mi-a traversat trupul când am auzit apelativul pe care l-a folosit, și am simțit fiori în tot corpul. În acel moment, ar fi putut face orice cu mine, nu i-aș fi refuzat nimic. Pentru prima oară în viața mea, mă simt mai mult decât atrasă de un alt bărbat în afară de Kyle.

— Nu vreau să pleci, i-am răspuns privindu-l în ochii săi negri, care acum străluceau.

— Am o idee mai bună, mi-a răspuns, mi-a depus un sărut pe frunte, apoi m-a luat de mână și m-a tras după el până la intrare.

— Max, unde mergem? Este aproape ora două dimineața!

— Mergem la mine, mi-a răspuns senin.

— Max, nu pot să plec pur și simplu de acasă în mijlocul nopții.

— Kath, îți promit că te aduc înapoi înainte să se trezească Cassie. Vreau doar să dorm cu tine în brațe, mi-a spus ținându-mă strâns de mână.

           I-am lăsat un bilețel mamei, spunându-i că sunt bine, în cazul în care se va trezi mai devreme să nu se sperie atunci când nu mă va găsi în camera mea. Apoi ne-am urcat în mașina mea și am condus până la apartamentul lui Max. Când am ajuns în dormitorul lui, m-a cuprins panica. Nu am mai dormit niciodată cu un alt bărbat în afară de Kyle, exceptând seara de pe canapeaua părinților mei alături de Max. Acum a fost diferit, pentru că am dormit într-un pat.

În liniștea păduriiحيث تعيش القصص. اكتشف الآن