Yeniden Sev -20-

19.6K 1.8K 982
                                    

Fotoğrafta Yağız ve Oktay var. Aşırı yakışmıyorlar mııı kjdsfnjalskdş

Oktay çaktırmadan bakmaya çalışmışsın ama olmamış kardo ldksjgroksd

Şimdi Yağız, Dolunay ve Oktay'da 'Kurtuluş' diye kayıtlı. Yazel'de ise 'Yağız K.' diye kayıtlı, haberiniz olsun. 

Bir de Yağız, Yazel ve Oktay aynı yaşta. Dolunay da bunlardan bir yaş küçük.

İyi okumalar.

yazeltekin: My reality is different

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

yazeltekin: My reality is different.

yagizkurt ve 158 kişi beğendi

***

dolunaycakir: Çok soğukkk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

dolunaycakir: Çok soğukkk

209 beğeni, 2 yorum

@begumozturk: Ama ben ısındım şimdi ♥

@dolunaycakir: @begumozturk Aşkkk ♥♥

***

Soyunma odasında saçlarımı kurularken antrenmandan kalan yorgunluk üzerime çökmüştü. Hoca bugün bizi biraz fazla çalıştırmıştı çünkü geçen maçtaki tempomuzudan memnun değildi. Acısını böyle çıkarmıştı. Aslında adam gayet haklıydı. Ben bile kafamı oyuna veremiyordum. Hayatımla futbol arasındaki keskin çizgi eskisi kadar sağlam değildi. 

Sinirliydim ve hıncımı toptan çıkarıyordum. Ama dengesiz vuruşlarım ve kontrol edemediğim öfkem takımıma hiç de yararlı olmuyordu. Yazel'e sinirliydim, Oktay'a sinirliydim. Hiçbir açıklama yapmadan benimle arasına mesafe koyan Oktay'a cidden sinirliydim. Mahvolmuş halime rağmen beni rahatlatacak şeyler söylemeyen, susan Yazel'e sinirliydim. Ancak asıl derdim bu değildi.

Yazel'i kırdığım için kendime duyduğum öfke hepsinden fazlaydı. 

Çantamı toparlayıp tek omzuma taktım ve ayaklandım. Oktay halen eşyalarını toparlıyordu. Tam önünde adımlarımı durdurup bakışlarını bana çevirmesini bekledim. Beklediğim gerçekleştiğinde lafa girmiştim. "Artık konuşmamız gerektiğini düşünmüyor musun? Yazel'le aranda ne oldu ve aranızda olan her neyse, bu bizim ilişkimizi nasıl etkiledi?"

YENİDEN SEV | TextingWhere stories live. Discover now