01

1.7K 68 5
                                    


NORTH

Izgatottan léptem be az egyetem kolijába, amiből már 10 órakor áramlott ki a pia szag és a zene dübörgése. Egyből egy lépcsővel találtam szembe magamat, ami az emeleten lévő hálószobákhoz vezetett. Jobbra az épület óriási aulája volt, amit már ellepett a bulizó fiatalok tömege. A szoba másik végében megpillantottam az italos pultot, így elkezdtem átverekedni magam a táncolókon. Mikor sikeresen átjutottam egy vodkás üvegért nyúltam, majd egy nagy adagot belőle a poharamba töltöttem.

-Egészségemre!-motyogtam magam elé, majd gyorsan lehúztam az alkoholomat. A következő köröm elkészítése után óvatosan a falnak dőltem, és gondolataimba merültem.

Valószínűleg én vagyok az egyetlen, aki az egyetem első bulijába úgy jött el, hogy nem ismer senkit. Még nincs szobatársam, és beköltözésemkor is csak egy emberrel találkoztam, de belőle már akkor elegem volt.

Nem tudom hanyadik pohár vodkámat dönthettem le, mikor valaki hirtelen megragadta derekamat.

-Szia North.-suttogta nyakhajlatomba, és már a fiú hangjától is szemeimnek forogni támadt kedvük.

-Szia Jason.-fordultam szembe a világ legarrogánsabb srácával.

-Valahogy éreztem, hogy itt leszel.-mondta, miközben kezeit újra derekamra helyezte, és úgy kezdtünk el ringatózni a zene ritmusára.

-Mivel mindenki itt van.-jegyeztem meg flegmán, majd jobban szemügyre vettem a fiút. Eddig csak vele találkoztam az egyetemen, de biztosan állítom, hogy ő a suli legjobb pasija. Éjfekete haja csapzottan hullott markáns arcába, miközben kék íriszeinek tekintetével ő engem kémlelt. Magas volt és izmos. Ő az álompasi. Ha csak a kinézet számítana.

-Valami azt súgja, hogy nem vagyok szimpatikus neked.-nézett le rám díjnyertes vigyorával, mire nekem akaratom ellenére is beindult nyálelválasztásom.

Geci jól néz ki, jó?

-Hát faszfejnek tűnsz.-vontam meg vállamat. Jason fejcsóválva pillantott rám.

-Már csúnyán is beszélsz?-jegyezte meg rosszallóan, miközben tenyerei derekamról egyre inkább csak lejjebb csúsztak.

-Te meg fogdosol.

-De élvezed.-vigyorgott rám önelégülten.

-A haverjaid is sarokban.-mondtam flegmán, miközben Jason barátaira vezettem tekintetemet, akik már egy jó ideje figyeltek kettőnket.

-Nem mondom, hogy nem keltetted fel az érdeklődésüket, mikor először megláttak téged.-suttogta fülembe a fiú.

-Vagyis be lettem rakva a közösbe, hogy aki tud az vigyen.-néztem bele mélyen Jason kék szemeibe, miközben testünk és arcunk egyre csak közeledett és közeledett egymáshoz.-Fogadtatok is rám?-kérdeztem kíváncsian.

-Nem.-vágta rá a fiú egyből. Felvont szemöldökkel tekintettem rá.

-Ha megakarsz fektetni, legalább ne hazudj nekem. - ráztam még fejem.

-Jó oké, fogadtunk.-ismerte be végül.-Egy hetet kaptam, hogy befűzzelek.-mesélte büszkén, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne.

-Barmok vagytok.-forgattam meg szemeimet, majd még mindig a minket bámuló fiú csapatra pillantottam.

-Szexi barmok.

-A szépség nem minden.-feleltem.

-Mondja ezt egy gyönyörű lány.-simított végig Jason arcomon, miközben puszikkal kezdte behinteni nyakamat.

Se veled, de nélküled °befejezett°Where stories live. Discover now