Chapter 5. 'Do you remember me?'

301 29 5
                                    

Jack's P.O.V (Crna kapuljača)

"Dobro, što je tako bitno da si me odvukao od nje? Bio sam tako blizu da je razdjevičim!"

"Sory bro, ali moraš ovo vidjeti." odvukao me do glavne sobe u kojoj se nalazili sve potrebno za život. Naravno, tamo je i ogromni plazma televizor. Upalio ga je i prebacio na neki kanal na kojem su bile vijesti. Pojačao je glasnoću i imao sam što i čuti i vidjeti.

Na TV-u sam vidio njenu sliku i ispod slike tekst 'Traži se'. Pažljivo slušam što reporteri govore.

"Mlada djevojka po imenu Kelly Peterson je misteriozno nestala jučer. Roditelji su nam rekli da se otišla spakirati u svoju sobu jer su namjeravali otići iz grada.

"Sve je bilo normalno do trenutka polaska. Uzeli smo ključeve od auta i dozivali njeno ime. Nije nam se javljala pa smo otišli do njene sobe. Na naš šok, nje tamo nije bilo. Cijelu kuću smo pregledali i nije je bilo nigdje. Oboje smo briznuli u plač." rekla nam je majka nestale djevojke. Nestanak su odmah prijavili policiji, ali i policija im je rekla da je mala šansa da će je naći, no da će se potruditi kao da traže vlastitu kćer.

Roditelji su očajni i mole vas za pomoć. Također vas i mi molimo da ako je vidite negdje obavjestite nas na broj 555-7821.

Vidimo se u 19:15 pm, a do tada lijepi pozdravi."

Ne mogu vjerovati što vidim i čujem. Cure nema jedan dan i već prijavljuju policiji? Nije im palo na pamet da je možda kod prijateljice?

"Jack! Hej, doživi me bro." trgnem se iz razmišljanja i vratim se u stvarnost "Dobra vijest je da dečko uopće nije spominjan tako da s njim možemo što god želimo." rekao je zadnju rečenicu zlobno i udario me šakom u rame.

"Možemo, zar ne? E, pa već imam par planova sa njim." obojica smo se grohotno smijali i izlazili iz sobe. Ja sam se vraćao dovršiti što sam započeo. Ali sad sa malom promjenom plana.

Kelly's P.O.V

Otkad je otišao pokušavam se osloboditi. Zapešća i gležnjevi mi doslovno gore, jer kako se ja pomaknem tako uže pravi krug oko mojih noga i ruka. Dođe mi da zaplačem od bola, ali ne mogu ni to. Nemam snage koliko se pokušavam osloboditi.

Vidim nečiju sjenu. Stoji kod vrata, ali ih je više. Po sjenama vidim da ih je troje. O moj Bože, što će mi sad napraviti?

U sobu ulaze CK, njegov prijatelj koji je došao po njega i moj Aaron. Ima povez preko očiju i selotejp preko usta. Ruke su mu zavezane iza leđa i nemože se osloboditi. Znam kako mu je. Ugledam u ruci onog drugog tipa pištolj. Molim?!? Zar nas kane ubiti?!

"Pa ovako ljepotice. Vidiš, tvoj prijatelj..." zastane i pokaže rukom na Aarona koji je sad zavezan na stolici "...će sada malo dobiti batina. I to pred tobom. Mislim ma će to biti dovoljna kazna za tebe jer si pokušala pobjeći, a i za njega, jer ti je pomogao."

Taj psihopat mi je prišao i poljubio u čelo, dok je onaj drugi držao pištolj na Aaronovom čelu. U što sam se ovo uvalila?

"Što sam ti ikad skrivila? Što?!" reknem kroz suze

"Oh ljepotice moja, ne plači." kaže mi

"Nisi mi odgovorio na pitanje!"

"Ne želim ti odgovoriti na pitanje, ljepotice."

"Prestani me tako zvati i odgovori mi na pitanje!" sad kažem sa pomalo grubljim glasom, a on se samo nasmije i nastavi raditi što je radio "Odgovori mi na jebeno pitanje!" e sad sam eksplodirala "Pitala sam te jedno jebeno pitanje na koje se ti ne udostojiš odgovoriti, ali udostojiš se oteti me? Bez da znam zašto? Bez da znam koji je razlog? Samo to tražim! Da mi odgovoriš na jednostavno pitanje!" rekla sam mu sa bijesom i glasnim tonom. Ne doživljava me. Majke mi moje, završit će glavom na panju, a ja sa sjekirom u ruci. Možete znati što time mislim. "ODGOVORI MI NA JEBENO PITANJE!" sad mi ga je već pun k...

"Smiri se ljepotice." rukom da znak svom prijatelju da odvede Aarona iz sobe. Kad su izašli, iz džepa je izvadio nož i krenuo je prema meni. Doslovno sam se usrala. "Hej, hej... Rekao sam ti da se smiriš. Neću te ubiti ludice. Razrezat ću ti užad jer ćeš se samo tako osloboditi. Samo budi mirna, ne želim te porezati." rekao je smireno "Imam jednu ideju. Igrat ćemo Istine i izazova." napokon me odvezao. Osjećaj je izvanredan kad se urezano uže maknulo iz moje kože. Odmah sam se uhavtila za zapešća. Gležnjevi me i nisu toliko boljeli. CK se ustao sa kreveta i izašao iz sobe. Brzo se vratio sa kremom u ruci.

"Namaži si debeli sloj te masti. Trebalo bi proći za par dana." nasmješio mi se. Nemogu vjerovati. Iskreno mi se nasmješio. Ovdje je nešto sumnjivo. Tako nagla promjena ponašanja? Trebami se brinuti? Hmm... "Hoćemo krenuti s igrom?" pitao me

"Ja prva pitam. Tko si ti?"

"Dobro pitanje. Pa krenimo. Možda si čula da me zovu Jack, no to nije moje ime. I možda si primjetila da su mi u školi oči bile smeđe boje, kao i sad. Ali nisu. Zovem se Zac Moose i oči su mi zapravo plavozelenkaste boje. Jack je moj tajni identitet. I da, nisam Destroidac. Samo se ponašam tako da bi se uklopio."

"I? Što još?"

"Moj je red da pitam. Odgovorio sam ti tko sam. Okej, Kelly, zašto ti toliko znači Aaron?" on se šali?

"Aaron je jednostavno moj brat kojeg nikad nisam imala. Kad sam se preselila ovdje, bila sam 3. razred osnovne i nitko me nije prihvaćao. Samo me on pitao želim li sjediti sa njim u klupi. I od tad smo nerazdvojni. Zna svaku moju tajnu, svaku moju simpatiju, svaki događaj iz mog života, kao i ja iz njegovog. I znači mi jer je on osoba koja je sa mnom od početka, koja me podignula kad sam padala, koja je bila tu za mene uvijek, pa čak i u 4 sata po noći. I volim ga jednostavno. Ne na onaj način. Ali ga volim. I trebam ga. I ne želim ga izgubiti zbog mojih grešaka." nemam pojma zašto sam ovo upravo rekla potpunom strancu. Apsulutno nemam pojma. Ali morala sam to nekome reći. Pa makar to bio CK, Jack ili Zac. Neznam ni sama kako bi ga više zvala.

"Zanimljivo." rekao je

"Okej, moj red. Zašto imaš tajni identitet?"

"Zato što mi je trebao novi. Sa starim sam skroz zasr'o stvar. Sve sam zajeb'o. Imam kriminalni dosje i nisam si to više mogao dozvoljavati. Promjenio sam ime, izled, sve živo. Za oči nosim leće u boji. I eto, ovaj identitet mi bolje paše." paše mu identitet u kojem otima cure? Krasno. "Sad ja pitam. Na ovo pitanje mi moraš odgovoriti iskreno. Obećaješ li da ćeš odgovoriti iskreno?"

"Obećajem."

"Sjećaš li me se?"

Hello ljudi moji. Znam da sam rekla da će ovaj dio biti perverzan ali nije mi se svidio kako je ispao hah pa sam ga promjenila xd. Sad vi koji čitate, nemojte me ubit jer sam ovdje stala haha morala sam :D ovako će biti više iščekivanja xd i znam da opet stavljam nastavak kasno i da neki možda spavate, ali nije tako kasno ajde haha do idućeg nastavka imate moje puse i pozdrave :*

Ly<3 xx

Try me!♕ (Zac Efron)Where stories live. Discover now