Chapter 4. 'The Room'

314 29 5
                                    

Ponovno, isti osjećaj glavobolje. Bol mi razara glavu. Ne mogu otvoriti oči. Ne mogu od boli. Prejaka je i pokušavam se nekako zgrčiti, ali zavezana sam za krevet i ne mogu se pomaći. Zavezana sam tako da mi je svaki ud zavezan za jedan kraj kreveta. Čvrsto je zavezao uže oko mog zapešća i mojih gležnjeva. Uže mi pali zavezane dijelove. Kao da mi netko radi 'indijansku vatru', ali neprestano. Što se više pokušavam osloboditi, bol postaje jača. Moja 'Crna kapuljača' se žestoko potrudila da nigdje ne odem, ili da ne pobjegnem. Prihvaćam svoju sudbinu. Nema mi spasa. Tako bih željela da je Aaron sada sa mnom, da ga nisam ostavila tamo samog... Tko zna što mu sad rade.

Molim te Bože, izbavi me iz ovog zla. Nikad ti nisam učinila ništa nažao. Barem ne, koliko se ja sjećam. Gospodine, ubij mene slobodno, ali spasi mog Aarona. Ionako sam ja kriva za sve. Sve ovo je moja krivica. Bože, usliši mi ovu molitvu. Nikad ništa nisam željela od tebe, a sad... Sad trebam tvoju pomoć. Jednom u životu svom. Molim te.

Izmolila sam ovu molitvu jako tiho. Svo to vrijeme su mi suze klizile niz obraze i kvasile ovaj jastuk, koji je tu kao da i nije, ispod moje glave. Plakala sam i plakala. Ionako mi ništa drugo nije preostajalo.

'Oh, kako dirljivo.' rekao je kroz sarkazam glas koji mi je dobro poznat 'Znaš, mislio sam da ćeš naći neki način da se oslobodiš, a da to nije molba Bogu. Nisam tako jako zategnuo užad, zar ne?' čujem njegov podmukli smijeh.

Jebemu, zašto ima tako lijep osmijeh?

Kelly, trgni se! O čovjeku koji te zatočio i zbog kojeg ćeš imati ožiljke vrlo vjerovatno tako razmišljaš?! Dobro, koji ti je?

'Hmm... Hoćeš li da te zovem ljepotice ili princezo? Sama odluči što ti se više sviđa.' namignuo mi je. Zaklat ću ga čim ga se dočepam, majke mi moje.

'Nisam čuo odgovor, ljepotice.' poseban naglasak stavi na riječ ljepotice. To me tako iritira. 'Vidim, nemaš ništa protiv tog nadimka. Zar ne ljepotice?' opet naglasi ljepotice. Spalit ću ga živog na lomači.

Počne se igrati sa mojom raspuštenom i raščupanom kosom. Jednom nogom me zakoračuje. Spušta svoju glavu u moj vrat. Ljubi ga strastveno. Pokušava mi ostaviti ljubavni ugriz, ali mu ja to svojim neprestanim migoljenjem otežavam. Barem tako mislim.

'Ne moraš me se bojati, ljepotice. Neću ti nauditi. Samo te želim.' zastane i podmuklo se nasmije 'Samo za sebe!' kaže to sa tolikom perverznošću u glasu da je ti neopisivo. U glavi već imam scenarije koji nisu nimalo lijepi. Prvo što mi pada na pamet je da će me iskoristiti i ubiti, ili tako nešto. Nimalo lijep prizor u mojoj glavi se neprestano odvija. Želim da prestane, ali ne prestaje. Taj prizor CK (Crna kapuljača) čini još gorim. Ljubi mi i liže vrat. I to je čak i ugodan osjećaj, ali ne želim da mi on to radi. Ne želim da mi on išta radi. On je obični gad. Gad koji se sad ustaje sa mene i koji sad odlazi iz sobe. Napokon.

Aaron's P.O.V

Drago mi je što je Kelly uspijela pobijeći. Nadam se da je iz tog shvatila da ju... Da ju volim... Do neba i nazad. I da sam spreman dati i život za nju. Začujem korake u hodniku. Netko ide prema mojoj sobi.

'Opa, vidi ti njega. Živog i zdravog. Barem ne zadugo.' nasmije se grohotno i zlo. Ne kužim što mu ovo treba značiti, ali 'ajde. ' Misliš da si frajer jer si joj pomogao? E, pa na tvoju informaciju, uhvatio sam je u bijegu. I sada je zavezana za krevet. Hm... Za krevet... Zamisli što bih joj sve mogao raditi.' pokušavam se osloboditi, ali me je prečvrsto zavezao za stolicu. Lupam stolicom od pod.

'Ti maloumni kretenu!' derem se na njega 'Samo je pipni i ostat ćeš bez glave!' opet začujem njegov gromki smijeh. Ako je samo dodirne, kunem se da ću ga razapeti!

'Jebiga Aarone, ona je zavezana, ti si zavezan, mislim da joj nema pomoći.' počne se smijati kao vještica iz crtića i napusti sobu.

Kelly's P.O.V

Na njegove riječi u kojim mi govori da me želi mi se sledila krv u žilama.

Try me!♕ (Zac Efron)Where stories live. Discover now