Ξεκαθάρισμα*

84 14 0
                                    

Νόρα:

Τρέχω όσο πιο γρήγορα μπορώ ώστε να μπορέσω να κρυφτώ  μέσα στο δωμάτιο της Ιρίνα. Πόσο απρόσεχτη φάνηκα. Ήξερα ότι ήταν επικίνδυνο να βγω από το δωμάτιο όμως βγήκα. ΓΑΜΩΤΟ ! Έπρεπε να σκεφτώ πιο υπεύθυνα. Τώρα είναι πολύ αργά όμως με είδε. Ο Όλιβερ με είδε. Ξαφνικά ενώ τρέχω νιώθω ένα χέρι να με πιάνει από το μπράτσο του δεξιού μου χεριού και με μεγάλη δύναμη με έσπρωξε στο τοίχο. Προσγειώθηκα στο τοίχο με τη πλάτη. Άκουσα το τοίχο να ραγίζει. Ήταν ο Όλιβερ αυτός με έσπρωξε στο τοίχο

«Νόρα τι κάνεις ελεύθερη το έσκασες ;» είπε κοιτώντας με νευριασμένος και χωρίς να αφήσει το χέρι μου

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

«Νόρα τι κάνεις ελεύθερη το έσκασες ;» είπε κοιτώντας με νευριασμένος και χωρίς να αφήσει το χέρι μου

«Όλιβερ δεν είναι αυτό που πιστεύεις . Δε το έσκασα» του είπα , κοίταξα γύρω μου ήμασταν στην αίθουσα του θρόνου εδώ γίνονται όλα τα συμβούλια με τους αρχηγούς της κάθε αγέλης δε γίνεται να κάτσουμε εδώ , μπορούν πολύ εύκολα να μας βρουν εδώ...

« Τότε τι συμβαίνει Νόρα λέγε» είπε

«Όχι εδώ» είπα και πήγα να φύγω όμως ο Όλιβερ πίεσε το χέρι μου και δε με άφησε να κουνηθώ

«ΕΔΩ» είπε

«Όλιβερ...»

«Λέγε Νόρα για πιο λόγο κυκλοφορείς ελεύθερη , γιατί παρακολουθούσες την μεγάλη άλφα. Έχει να κάνει με την Έμμα;» είπε και πίεσε παραπάνω το μπράτσο μου.

«Θα σου πω , άφησε με όμως. Με πονάς» του είπα και κούνησα όσο μπορούσα το δεξί μου χέρι. Κοίταξε προς το μέρος του και μόλις κατάλαβε τι έκανε άφησε απότομα το χέρι μου.

«Σε ακούω» είπε

«Όλα όσα ρώτησες έχουν να κάνουν με την Έμμα» του είπα

«Δηλαδή;»

«Δηλαδή...» του είπα τα πάντα . Για τον τρόπο με τον οποίο πέθανε η Έμμα , ποιος τι σκότωσε και συνεπώς και το λόγο που έφυγα από την αγέλη . Όπως και γιατί η Εύα έψαχνε να με βρει όλα αυτά τα χρόνια με τόση μανία.

Blood Moon/ Ματωμένο ΦεγγάριΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα