'' Η πρώτη σεληνοαίματη''

99 15 0
                                    

Νόρα:

         Κάθομαι και κοιτάζω τη θέα από το παράθυρο τουδωματίου. Οι τελευταίες ώρες περνάνε πολύ βασανιστικά. Δε μπορώ να πάω πουθενάχωρίς την Ιρίνα. Αν με δει κανείς θα βάλω σε κίνδυνω την αδερφή μου, οπότεπροτιμώ να μην το διακινδυνεύσω. Ξαφνικά νιώθω μια μικρή ζάλη, έβαλα το χέριμου στο παράθυρο για να μην πέσω , η όραση μου άρχισε να θολώνει. Δεν έχωκαταλάβει τι έχει συμβεί ακριβώς , όμως δεν είμαι πλέον στο δωμάτιο της Ιρίνας, βρίσκομαι ανάμεσα στα ερείπια μίας πόλης για την ακρίβεια βρίσκομε πάνω σεένα κτήριο , πρέπει να είμαι στο δεύτεροόροφο γιατί υπάρχει μία απόσταση αρκετάμεγάλη από το έδαφος. Δεν είμαι όμως μόνη απέναντι μου βρίσκεται έναςμεγαλόσωμος ,μαύρος λύκος με έντονα κόκκινα μάτια . 

        Το βλέμμα του λύκου είναι καρφωμένο πάνω μου

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

        Το βλέμμα του λύκου είναι καρφωμένο πάνω μου. Καθώς κοιτάζω αυτά τα έντονα κόκκινα μάτια νιώθω δέος απέναντι του. Έχει ένα πολύ καθαρό και ήρεμο βλέμμα το οποίο ταυτόχρονα σου προκαλεί δέος και σου βγάζει το συναίσθημα του σεβασμού απέναντι του. Ο λύκος γρύλισε και μου έκανε νεύμα να τον ακολουθήσω . Δεν μπορούσα να του αντισταθώ έχει έναν έλεγχο πάνω μου που πρώτη φορά νιώθω. Το πιο δυνατό συναίσθημα που έχω νιώσει !

          Ακολουθώ με αργό ρυθμό το λύκο. Ο λύκος σταματάει στην άκρη του ορόφου. Το κτήριο έχει καταστραφεί τόσο πολύ που οι τοίχοι του δεν υπάρχουν πλέον . Πηγαίνω και κάθομαι δίπλα στο λύκο. Το βλέμμα του είναι στραμμένο προς τα κάτω έτσι, έριξα τη ματιά μου εκεί. Κάτω στο έδαφος βρίσκομαι εγώ ξαπλωμένη. Δε δείχνω και πολύ καλά από κάποιο μέρος του σώματος μου βγαίνει αίμα και μάλιστα πολύ και ακριβώς από πάνω μου βρίσκεται μια γυναίκα. Στέκεται με το πρόσωπο στραμμένο προς το σώμα μου οπότε μπορώ να δω μόνο τη πλάτη της . Έχει μακριά μαύρα μαλλιά , λευκή επιδερμίδα και φοράει ένα μακρύ μαύρο φόρεμα . Πως γίνεται να είμαι σε δύο μέρη ταυτόχρονα; Και γιατί φαίνεται λες και πεθαίνω ; Ξαφνικά νιώθω ένα πόνο στο δεξί μου χέρι γυρίζω απότομα και βλέπω ανάμεσα στα σαγόνια του λύκου τη παλάμη μου. Τράβηξα απότομα το χέρι μου.

Blood Moon/ Ματωμένο ΦεγγάριWhere stories live. Discover now