Η αποκάλυψη...

328 22 0
                                    

Ο πόλεμος των ειδών ή αλλιώς ο πόλεμος που κατέστρεψε τον πλανήτη έχει τις ρίζες πολλά χρόνια πριν όταν ακόμα ο κόσμος του υπερφυσικού ήταν κρυμμένος από την ανθρωπότητα . Όμως, ας ξεκινήσουμε την ιστορία από την αρχή.

Το έτος 2022 η ανθρωπότητα με έναν ανεξήγητο τρόπο έμαθε την ύπαρξη του υπερφυσικού με αποτέλεσμα ο κόσμος όπως τον ξέραμε να αλλάξει οριστικά. Όλα τα πλάσματα που υπήρχαν στις ιστορίες των ανθρώπων ήταν αληθινά , τα πιο δυνατά από αυτά όμως ήταν οι βρικόλακες , οι μάγισσες και οι λυκάνθρωποι. Όπως ήταν φυσικό οι άνθρωποι ένιωσαν να απειλούνται καθώς τα τρία αυτά είδη ήταν από φυσικού πολύ πιο δυνατά από αυτούς , έτσι άρχισαν να ανακαλύπτουν αδυναμίες και τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαν να προφυλαχτούν και να εξοντώσουν αυτά τα είδη. Πολύ σύντομα και με τη βοήθεια της τεχνολογίας δημιούργησαν εξελιγμένα όπλα ειδικά για την εξόντωση των ειδών , δημιουργήθηκαν ειδικά τάγματα που κυνηγούσαν και εξολοθρεύανε όποιο υπερφυσικό ον κατάφερναν να εντοπίσουν.

Με αυτόν τον τρόπο το ανθρώπινο είδος κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να εξοντώσει όλα σχεδόν τα υπερφυσικά όντα του πλανήτη και να κυριαρχήσει, για να ολοκληρώσει το σκοπό του όμως έπρεπε να εξοντωθούν και τα τελευταία υπερφυσικά όντα της γης οι λυκάνθρωποι. Το γένος αυτό όμως είχε μια ιδιαιτερότητα που δεν ήξεραν οι άνθρωποι για αυτούς από τους μύθους τους, μερικοί από τους λυκανθρώπους δεν είχαν κόκκινο αίμα αλλά ένα είδος αίματος που ήταν στο χρώμα του λευκού , οι λυκάνθρωποι αυτοί ήταν πιο δυνατοί από τους υπόλοιπους και ήταν άτρωτοι σε οποιοδήποτε όπλο είχε δημιουργήσει η ανθρωπότητα . Καθώς οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να καταλάβουν την προέλευση του αίματος αυτού δημιουργούσαν όλο και δυνατότερα όπλα για την εξόντωση τους. Όμως τα γεγονότα αυτά είχαν ταράξει την ισορροπία του σύμπαντος και κάποια στιγμή θα είχε σοβαρές συνέπειες ...

Οι άνθρωποι δημιούργησαν τελικά ένα όπλο που κατάφερε να νικήσει το «αίμα της σελήνης» όπως το αποκαλούσαν, όμως το όπλο αυτό απλά μόλυνε τα θύματα του και πείραζε τα νεύρα του εγκεφάλου και τα έκανε να ενδιαφέρονται μόνο για αίμα. Με αποτέλεσμα να είναι πιο βίαιοι και αιμοβόροι , έτσι ενώ έπρεπε να περιορίσουν τους μολυσμένους δεν το έκαναν με συνέπεια οι μολυσμένοι να διαφύγουν και να μολύνουν όχι μόνο λυκανθρώπους αλλά και τους ίδιους τους ανθρώπους .

Το λάθος αυτό ήταν καθοριστικό και για τα δύο είδη καθώς έπρεπε να βρουν θεραπεία για τον ιό που δημιουργήθηκε αλλά και να νικήσουν τον πόλεμο . Οι λυκάνθρωποι δημιούργησαν μία δικιά τους κοινότητα όπου μαζεύονταν και ζούσαν αρμονικά όλες οι αγέλες τους κρυμμένη από τους ανθρώπους ενώ, οι άνθρωποι δημιούργησαν ζώνες ασφαλείας ανά τον κόσμο σε περιοχές όπου δεν υπήρχαν μολυσμένοι και λυκάνθρωποι.

Ο πόλεμος αυτός σήμανε την αρχή του τέλους για τον κόσμο και εμένα μου κόστισε την οικογένεια μου. Και κάπως έτσι φτάνουμε στο σήμερα...

Blood Moon/ Ματωμένο ΦεγγάριWhere stories live. Discover now