Το δάγκωμα

208 19 0
                                    

      Το να φύγω από το ορφανοτροφείο ήταν πάρα πολύ εύκολο, αριστερά από το γραφείο της διευθύντριας βρισκόταν η αίθουσα υποδοχής των καινούργιων παιδιών που ερχόταν στο ίδρυμα, ένα μεγάλο σαλόνι στη μέση του δωματίου και γύρω μεγάλα παράθυρα από όπου μπορούσες να δεις τους φράχτες από σύρμα που περικύκλωναν όλο το κτήριο προκειμένου να είναι προστατευμένο από τους διάφορους κινδύνους που υπήρχαν στο έξω κόσμο. Είχα βρει τρόπο να ξεκλειδώνω το πρώτο παράθυρο χωρίς να το καταλαβαίνουν οι υπεύθυνοι και στη συνέχεια να σκαρφαλώνω το φράχτη και έβγαινα έξω. Ήταν πολύ εύκολο για εμένα να το ξανακάνω σε κλάσματα δευτερολέπτου . Το μόνο που πήρα μαζί μου ήταν μερικά ρούχα και χωρίς να σκεφτώ τίποτα άλλο πήδηξα από την άλλη μεριά του φράχτη και έτρεξα όσο πιο μακριά μπορούσα . Το ορφανοτροφείο θα άρχιζε να με ψάχνει όταν τελικά συνειδητοποιούσαν ότι δεν πρόκειται να επιστρέψω ποτέ. Ο προορισμός μου ήταν ένα κοντινό μπαρ . Εκεί συναντούσα την Έμμα, τη κοπέλα για την οποία ο αδερφός μου πάντα μου έλεγε ότι δεν την εμπιστεύεται , ποτέ όμως δεν κατάλαβα γιατί. Την Έμμα την γνώρισα ένα μήνα μετά το ατύχημα στο ίδιο μαγαζί που κατευθύνομαι αυτή τη στιγμή. Καθόμουνα στο μπαρ όταν με πλησίασε και με ρώτησε αν είμαι καλά. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί με πλησίασε αλλά από την πρώτη στιγμή που την είδα την εμπιστεύτηκα αμέσως. Κοίταξα τα μάτια της και το μόνο που είδα ήταν στοργή ,το μόνο πράγμα που είχα ανάγκη εκείνη την περίοδο.

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα την συναντούσα κάθε εβδομάδα στο μπαρ. Ξέρω ότι για να επιβιώσω τη χρειάζομαι . Έφτασα έξω από το μπαρ και άνοιξα τη πόρτα , το μπαρ δεν είναι πολύ μεγάλο. Έχει τρία τραπεζάκια και στην απέναντι ακριβώς πλευρά ένα μεγάλο μπαρ. Εκεί στην άκρη του μπαρ από την δεξιά μεριά καθόταν όπως πάντα η Έμμα , μια όμορφη , αδύνατη με μακριά ξανθά μαλλιά κοπέλα και με περίμενε.

 Εκεί στην άκρη του μπαρ από την δεξιά μεριά καθόταν όπως πάντα η Έμμα , μια όμορφη , αδύνατη με μακριά ξανθά μαλλιά κοπέλα και με περίμενε

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

« Γεια σου μικρή , πως είσαι σήμερα;» με ρώτησε

« Έμμα θα χρειαστώ τη βοήθεια σου , πήρα μια πολύ σοβαρή απόφαση» της είπα με σοβαρότητα

Blood Moon/ Ματωμένο ΦεγγάριWhere stories live. Discover now