{Γεγονότα του παρελθόντος}

117 16 2
                                    

Στέκομαι και τον κοιτάζω παγωμένη, πόσο μου έχει λείψει. Έχω να τον δω 4 χρόνια και το μόνο που θέλω να κάνω είναι να τον πάρω μια τεράστια αγκαλιά και να του εξηγήσω, να του πω το λόγο για τον οποίο έφυγα χωρίς καμία εξήγηση. Αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο πέρα από τον Ντέρεκ, όμως κοιτώντας το βλέμμα του δεν νομίζω να με συγχωρήσει τόσο εύκολα.

«Γνωρίζεστε;» ρώτησε η Ελένα

«Ελένα εγώ λέω να πάμε μια βόλτα οι δυο μας , θα σου εξηγήσω στο δρόμο» είπε ο Νίκ

«Εεε ναι πάμε» είπε .

Ο Νίκ πήρε την αδερφή του και βγήκαν από το δωμάτιο. Πριν φύγει η Ελένα πήγε και αγκάλιασε τον αδερφό μου, αυτός της ανταπέδωσε την αγκαλιά, όμως ενώ την αγκάλιαζε κοιτούσε εμένα.Όταν τελικά φύγανε ο Νίκος και η Ελένα μείναμε οι δυο μας. Η ατμόσφαιρα ανάμεσα μας ήταν άβολη , ποτέ ξανά δεν ήμουν έτσι με τον αδερφό μου. Πάντα ήμασταν μαζί σε όλα και τώρα αυτό δεν ισχύει πια και φταίω εγώ για αυτό. Δεν ξέρω αν θα αντέξω αυτά που θα ακολουθήσουν.

«Ωραία είσαι όμως, πριν από 4 χρόνια εξαφανίστηκες χωρίς ούτε μία εξήγηση και ξαφνικά μετά από τόσα χρόνια σε βλέπω μπροστά μου...» είπε. Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι θυμωμένος και αυτό δεν είναι καθόλου καλό.

«Βλέπω κατευθείαν στο θέμα , δεν άλλαξες» είπα

«Δηλαδή τι περίμενες ; Ότι θα έρθεις μετά από τόσα χρόνια και θα σε δεχτώ έτσι ,χωρίς καμία εξήγηση;» μου είπε , τώρα φαίνεται θυμωμένος .

«Δηλαδή τι περίμενες ; Ότι θα έρθεις μετά από τόσα χρόνια και θα σε δεχτώ έτσι ,χωρίς καμία εξήγηση;» μου είπε , τώρα φαίνεται θυμωμένος

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

«Ποτέ δεν θα περίμενα να κάνεις κάτι τέτοιο , δεν είναι στο χαρακτήρα σου. Άφησε με να σου εξηγήσω και τότε θα καταλάβεις το λόγο για τον οποίο έφυγα έτσι» του είπα και πήγα προς το μέρος του . Εκείνος όμως με σταμάτησε

«Δε χρειάζεται να μπεις στον κόπο. Ξέρω πολύ καλά ότι ποτέ δεν ήθελες άλλη οικογένεια και μόλις είδες ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να μας πάρει μία προτίμησες να με παρατήσεις...» είπε

Blood Moon/ Ματωμένο ΦεγγάριWhere stories live. Discover now