"Η πρώτη συνάντηση"

199 18 0
                                    

      Η ζωή μου από τη στιγμή που με δάγκωσε η Έμμα έχει αλλάξει αρκετά , αλλά πώς να μην αλλάξει μέσα στα τρία χρόνια που έχουν περάσει. Έγινα από ένα απλό ορφανό κορίτσι η βήτα της Έμμα η οποία αποδείχτηκε ότι όχι μόνο ήταν λυκάνθρωπος αλλά ήταν και η αρχηγός της δικιάς της αγέλης. Έτσι εγώ κατέληξα να είμαι η θετή της κόρη αφού μόνο οι αρχηγοί έχουν την δυνατότητα να δημιουργούν δικούς τους λυκανθρώπους. Επίσης η Έμμα είχε και μια βιολογική κόρη η οποία είναι σαν αδερφή μου πλέον. Τελικά και εγώ κατάφερα να βρω καινούργια οικογένεια. Μετά το θάνατο όμως της Έμμας έπρεπε να φύγω από την αγέλη για πολλούς λόγους. Τώρα όμως ξέρω πώς να επιβιώνω .

Έτσι από τη θετή κόρη της αρχηγού έγινα φυγάς καθώς είναι παράνομο να φύγεις από μια αγέλη χωρίς την άδεια του αρχηγού. Πλέον κρύβομαι από κάθε λυκάνθρωπο που γνώριζε την Έμμα , όμως μέχρι στιγμής τα καταφέρνω αρκετά καλά. Κατάφερα να ελέγξω τον εαυτό μου και να ζήσω ανάμεσα στους ανθρώπους χωρίς να γνωρίζουν την πραγματική μου ταυτότητα και πλέον εργάζομαι σε ένα από τα λίγα κέντρα αποκατάστασης που υπάρχουν. Κατάφερα να βρω μέχρι και ένα σπίτι όπου μπορώ να μεταμορφώνομαι όποτε θέλω χωρίς να με βλέπει και να με ακούει κανείς. Όλα πηγαίνουν όπως τα έχω σχεδιάσει μέχρι στιγμής , όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να γυρίσω πίσω , δεν γίνεται να αφήσω αυτό που συνέβη στην Έμμα να περάσει έτσι...

«Τι σκέφτεσαι;» με ρώτησε ο άντρας που καθόταν δίπλα μου στο κρεβάτι.

«Τίποτα που να σε ενδιαφέρει, τώρα ντύσου πρέπει να πάω στη δουλεία μου έχω αργήσει» του είπα

«Καλά εντάξει , θα βρεθούμε το βράδυ» με ρώτησε με ένα πονηρό ύφος

«Μμμ, δεν νομίζω ούτε το βράδυ ούτε ποτέ ξανά» του είπα

«Και γιατί όχι; Νόμιζα ότι πέρασες καλά χθες» είπε απορημένος

«Πίστεψε με για το δικό σου καλό το λέω, τώρα μπορείς να φύγεις γιατί έχω αργήσει ;» του είπα και αφού με κοίταξε με ένα βλέμμα που πρόδιδε ένα θυμό ντύθηκε και έφυγε.

Η αλήθεια είναι ότι σε αυτή την περίοδο της ζωής μου ήθελα κάποιον ώστε να περνάω καλά παρά να δεθώ με κάποιον . Είχα ήδη πολλά μυστικά τα οποία δύσκολα θα μπορούσα να τα κρύψω από κάποιον. Επίσης εκτός από αυτό αν προχωρούσα με κάποιον περισσότερο από μια μέρα κατέληγα να χάνω των έλεγχο με συνέπεια αυτός να κατέληγε νεκρός , δυστυχώς ένας λυκάνθρωπος είναι πολύ πιο δυνατός από έναν άνθρωπο και ως φυγάς μπορώ να συναναστρέφομαι μόνο με ανθρώπους. Έτσι το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι να διασκεδάζω χωρίς να δένομαι με κανέναν.

Blood Moon/ Ματωμένο ΦεγγάριWhere stories live. Discover now