M.2.34

125 18 8
                                    


*** 

Çok uzağa gitme çünkü ben buradayım 
Her daim, seni seviyorum 

*** 

      Aklım söylediği son sözlerde takılı kalmıştı. Ah, neyse ki... Bu da ne demek oluyordu? Bunu mutlulukla minnet duyar gibi söylemişti. Karman çorman bir ruh halindeydim. Gönderdiği karışık sinyaller beni zihnimin içinde boğulmaya zorluyordu. Ona baktığımda ise rahat bir ifadeyle Ha Won ve Hoon'u izlediğini gördüm. Beni delirtmeye çalışıyor olmalıydı. Öfkeyle bir nefes üflediğimde gözleri bana döndü. Tatlı bir şekilde gülümsüyordu. Kalbim tekledi. Yumruğumla göğsüme vurmamak için kendimi zor tuttum. Öfkeli bakışlarım duruşunu değiştirmedi. 

"Acaba sana benimle dans etmeni teklif etsem beni öldürme ihtimalin kaç olur?" dedi hafif alaycı bir sesle. 

"Hayli yüksek... Şansını denemek ister misin?" dedim sıkılı dişlerimin arasından. 

"Kesinlikle isterim." dedi mümkünmüş gibi gülümsemesi daha da büyürken. Ardından ceketini düzelterek bana elini uzattı. 

"Benimle dans eder misin güzel kadın?" dedi aşk dolu bir sesle. İçimdeki iflah olmaz romantiğin hızına beynim yetişemedi. Elim onun elinin üstüne hiç ayrılmamış gibi kapandı.

"Evet." dedim ne dediğimin zerre farkında olmadan. Kendinden emin bir gülümseme ile beni ön tarafa doğru çekti. Pistte durmayıp piyanonun başında duran kıza yürüdü. Kızın gözleri Chang Wook'u görünce şaşkınlıkla büyüdü. Wook onun kulağına doğru eğildiğinde kızın heyecandan son nefesini verdiğini düşündüm. Wook bir şeyler söyledikten sonra geri çekildi ve kıza baktı. Kız onaylar bir şekilde başını sallayınca gülümseyerek teşekkür etti ve beni piste geri götürdü. Boştaki elimi omzuna koyup kendi elini de belime doladı. O sırada piyano ve kızın yumuşak sesi ile şarkı başladı. Şarkıyı biliyordum. Sözler kalbime akarken iç çektim. Nakarata geldiğimizde Wook'un sesini duydum. Şarkıyı söylüyordu. 

"Çocukluğumu, işe yaramaz gururumu bir kenara atacağım ve tüm bunların yerini söylemek için çok garip olduğum aşk kelimeleri ile dolduracağım. Uzun gece beslediğimiz ne kadar kin varsa hepsini eritiyor, bu yeterli değil mi? Daha iyi biri olacağım."

Duygulu sesi karşısında gözlerimin dolmasına engel olamadım. O kadar içten bir sesle söylüyordu ki, içim titriyordu. Şarkının son kısmında geçen 'Seni seviyorum' kısmını ise neredeyse kulağımı sağır edercesine bağırarak söylemişti. Ondan uzun zamandır duymadığım bu cümle öylesine beni benden aldı ki, onun haykırışını duyan diğer insanların danslarını bırakıp bize döndüğünü bile fark edemedim. Sadece nefes almadan yüzüne bakıyordum. Şarkının bitişi ile belimdeki elini çekip yanaklarıma götürdü. Gözlerimden şelaleler gibi akan yaşlarımı sildi.Sonrasında eğilip, 

"Nefes al, Heoni." dedi dudaklarıma doğru fısıldayarak. Titrek bir iç çektim. Onun üflediği nefesle birlikte hava ciğerlerime doldu ve yaktı. 

"Bir şans daha istemeye geldim." dedi alnını alnıma yaslayarak. Omuzlarım düşerken nefesimi üfledim. 

"Bu son..." dedim az çıkan ve ümitsizlik kokan bir sesle. En başından beri bundan emindim. Benden ne zaman şans istese ona bu şansı verirdim. Çünkü kalbim başka birini kabul etmek konusuna hiçbir zaman sıcak bakmamıştı. Onu ilk gördüğüm günden beri onundum. 

"Bu son." dedi kendinden emin bir ses tonuyla. Bana bir söz verir gibiydi. 

"Seni seviyorum." dedim ağlamaklı bir sesle. 

"Ben de seni, bebeğim. Ama sihirli sözcükleri istiyorum." dedi hafif muzip bir sesle. Hafifçe gülüp gözlerimden akan yaşları sildim. 

"Aptal mı aptal kalbim hâlâ seni seviyor." dedim hafifçe gülümseyerek. 

"Aptal değil, dünyanın en güzel kalbi o. Ve bana ait." dedi aşk dolu bir sesle. Ardından dudakları dudaklarıma kapandı. Bir otel salonunun ortasında alkış seslerinin arasında hiçbir şeyi görmeden ya da duymadan aşkla ve özlemle öpüştük. 

Şarkı: Chen _ Love Words 

Merhaba Casperlarım, 

Herkese iyi geceler! Nasılız bakalım? Keyifler yerindedir umarım. Ben çok yorgunum ama yaşıyorum işte. Vakit buldukça da on kelime yazabilirsem yazıyorum. O yüzden bölümler gün geçtikçe gelmemeye devam ediyor, affedin. Bölümü beğenmişsinizdir umarım. Sonunda tekrar birlikteler. Son ayrılıkları da böylelikle bitmiş oldu. Artık rahat bir nefes alabilirsiniz. Bundan sonrası eğlenceli olacak. Yorumlarınızı bekliyorum. Okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Sizleri seviyorum. Kendinize iyi bakın. 

Keyifli okumalar 

Deniz UZAY 

Mindeulle // Ji Chang Wook & Park Hae JinHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin