41.

52 6 0
                                    

Svi su bili u bolničkom hodniku u kliničkom centru Srbije i čekali su vesti o stanju Kristijana Premovića. Kada je lekarka izašla iz šok sobe sa klupe su skočili Hana i Milica. Vojkan je bio u drugoj zgradi na pregledu i njemu su sanirali ogrebotine i pušten je, te je odmah dotrčao da čuje u kakvom je stanju njegov prijatelj. "Vi ste porodica Kristijana Premovića?" Upitala ih je doktorka, a oni su klimnuli glavom i potvrdili. 

"Njegovo stanje je veoma kritično, trenutno se nalazi u komi i ono što je najgore ne diše svojim plućima, tako da ga u životu održavaju samo aparati." Kada je to Hana čula oko stomaka je nešto preseklo , te se vratila na stolicu i samo što nije zaplakala." Imao je puno povreda na mozgu, čak postoji i neka mrlja koju trenutno istražujemo i nadamo se da ćemo ubrzo saznati  o čemu je reč, međutim i njegovo srce  kuca slabije. Znam da ovo nije lepo što ću reći, ali..."Zastala je na trenutak. "Budite spremni na najgore.

***************

Ruski avioni su presreli privatan avion predsednika Srbije te mu je javljeno da odmah sleti u protivnom će oni oboriti avion. Po sletanju predsednik Srbije je uhapšen i optužen za izdaju , dok su Albanci proterani sa Severnog Kosmeta.

Na obraćanju javnosti ruski predsednik je izjavio da je Srbija sačuvala Severni deo, dok je Južni pripao Albancima i tako je došlo do podele teritorija , što su prihvatile sve države EU. Još je i dodao da će pomoći Srbiji da sanira svaku štetu.

***************

Nataša i Stefan su izašli iz podruma manastira Sokolice, Stefan je u naručju držao svoju ćerku, te su stali na najviši vrh i ispod sebe gledali čitav grad u ruševinama. 

SVETA ZEMLJA - OSLOBODIOCIWhere stories live. Discover now