👑40👑

197 28 47
                                    

Y.N= Evet arkadaşlar adım adım finale doğru bölümlerinden birine daha hoşgeldiniz. :) Nota simgelerinden sonra medyadaki şarkıyı açmayı ihmal edeni Berangaria kovalasın. :p

~Keyifli okumalar...

☆•☆•☆•☆

   Sıkıntıyla iç çekti Tamara, uykusunun bölünmesi onu en uyuz eden şeylerden birisiydi. Havanın aydınlanmasına yaklaşık iki saat vardı. Denki ile aralarında epey mesafe vardı, Denki mağaranın derinlerinde uyurken genç kız ise biraz daha aydınlık olan kapıya yakın odalardan birinde uyuyordu. Dağınık mavi saçlarını umursamadan yavaşça odasından çıktı ve homurdanarak mağaranın derinlerine ilerledi. Büyü yardımıyla oluşturduğu parlak hüzme görüşünü kolaylaştırıyordu. Nihayet sarışın oğlanı bulunca yanına doğru yüzdü.

   "Kalk lan ne çok zıbarmayı seviyorsun!" Denki sese pek tepki vermemiş, sadece uyuyuş şeklini değiştirmişti. Sarı saçları yüzüne dağılıp beyaz tenini renklendirirken Tamara daha önce görmediği bir şeyi gördü. Manzarasını netleştirmek adına ışık hüzmesini oğlanın suratına yaklaştırdı, haklıydı... Yavaşça elini oğlanın yanağına koydu ve pürüzsüz tenini okşadı.

   "Lan... Cildin bebek gibiymiş hıyarto!" Oğlan yine pek tepki vermemişti, dudağı hafifçe aralanırken parlak hüzmeden yüzüne vuran ışık oldukça davetkâr görünmüştü kıza.

   "Öpsem mi acaba?" Biraz yaklaşınca duraksadı, ardından tekrar duruşunu dikleştirdi. "Aman! Bu elektrik telini öpsem ne öpmesem ne? Bari uyumaya gideyim!" Kendi odasına doğru yüzmeye başlayınca Denki kedi gibi mırlayıp sesler çıkarmaya başladı. Tamara duraksayıp omuzunun üstünden oğlana baktı.

   "Onca zamandır özgürdüm, şimdi malın tekine bağlanıp ömür boyu dizinin dibinde yaşayacak değilim! Hıh!" Göğsünde kavuşturduğu kolları ve kızarık suratıyla adeta kalbiyle çatışmaya girmişti kız. Daha önce hissetmediği duyguları tadıyordu adeta. İlk defa birini öpme isteği beyninde dolanıp duruyor, ona yakın olamadıkça kızı öfkelendiriyordu.

   "Amaan!" dedi tekrar oğlana doğru yüzerken. "Bu işin iyi yanları da var! Hem öpücüğün nasıl bir şey olduğunu anlayacağım! Hem de bu malın dudaklarının beni neden bu kadar davet ettiğini öğreneceğim! Ve de hoşuma gitmezse bu gerzek uyuduğu için yarın uyandığında hiç bir şey olmamış gibi davranıp hayatıma devam edebileceğim! İlk öpücüğü deneyimlemek için harika fırsat Tamara!" Mavili kız yavaşça eğildi ve beceriksiz bir şekilde sarışın oğlanı öpmeye başladı, bu olurken de oğlanın uykusuna derin olduğu için teşekkürlerini sundu.

   Dakikalar geçse da Tamara ayrılamamıştı oğlanın dudaklarından, nedenini bilemediği bir şekilde onu çekiyordu sanki. Uyuyan bedenin de kendisine karşılık vermesini istiyordu. Hızla çarpan kalbine anlam veremiyor, bu kadar hızlı attığı için hastalandığını düşünüyordu. Fakat geri çekilmek aklının ucundan bile geçmiyordu...

   Ta kii Denki gözlerini açıp hayrete düşene dek... Denki kızı üzerinden ittirip hızla doğruldu. "Ne yapıyorsun be!?" Dudaklarını haşince silerken Tamara'ya ölümcül bakışlarını yollamayı ihmal etmiyordu.

   Mavili kız ise sadece "ne var? Öptüm işte! Hep öpeceğim çünkü bu hissi sevdim!"

   Denki'nin öfkesi artarken kaşları istemsizce çatıldı. "İyi! Git kimi öpüyorsan öp! Bana bulaşma!"

   Tamara omuz silkip bebek mavisi gözlerini Denki'nin keskin sarılarına kenetledi. "Hep seni öpeceğim! Alışsan iyi olur!"

   Kendine engel olamayıp sol işaret parmağını haşin bir tavırla çıkışa doğrulttu ve kükredi. "Defol evimden! Seni burada istemiyorum!"

Deniz PrensiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin