👑19👑

276 38 213
                                    

     Y.N= Medyada Akari'nin parti elbisesiyle olan hali var...

☆•☆•☆•☆

   Mağarasına, yani evine gittiğinden beri uğraşan Akari, önce hortumu istediği boyutta olacak uzunlukta kesip, ardından bir ucunu tıkamıştı. Açık kalan ucundan da kristal parçalarını tek tek  şeffaf hortumun içine atarak doldurmuştu. Daha sonra hortumun ucuna tıkadığı kağıt parçasını çıkartıp parmağını bastırmış, ve ucunda beş cm boşluk kalacak şekilde doldurup, hortumun iki ucunu birbirine geçirip çember haline getirmişti. Ardından çemberin sağlam olması ve çıkmaması için Mai'den yardım alıp iki ucu ısıtarak birbirine kaynamasını sağlamıştı.

   Gece yarısına gelince Mai ve Eijirou hava mağarasından ayrılmış, Akari'de yapmaya çalıştığı hediyeyi bir kenara bırakıp yatağına atlamıştı. Çok yorulduğu için büyükannesinin kitabını okuyamadan uykuya dalmıştı...

☆•☆•☆•☆

-4 GÜN SONRA-

   "Akari! Hazır mısın!?" Çukurdan telaşla etrafta koşuşturan genç kıza bağıran Mai, sürekli saatini kontrol ediyordu. Partinin başlamasına çok az bir süre kalmıştı, Akari'nin kıyafeti hâlâ hazır değildi. Akari dolaptan eline rastgele geçirdiği günlük kıyafetlerin birini çıkartıyor diğerini giyiyordu. Parti gününe kadar hediyesinin kusursuz ve sağlam olması için gece gündüz çalışmıştı. Hediyesi kusursuz ve sağlam olmuştu fakat giyecek kıyafet eksikliğini Mai bile hatırlayamamıştı!

   "Lanet olsun kuş kadar beynim yok!"

   O sırada delikte beliren Ochaco, gözleri kendine çevirdi.

   "Akari, sana giyecek bir şeyler getirdim!"

   Akari ve Mai'nin gözleri şükran ve heyecanla parıldarken, Akari hızla deliğe koşup Ochaco'nun elindekileri kapmıştı.

   "Neler var burada?"

   "Benim bir kaç parti kıyafetim! Hiç giymediklerimi getirdim! Hangisini beğenirsen onu giy!" Ochaco, ikilinin heyecanını yakalayacak derece de heyecanlı konuşmuştu.

   Akari hızla ilerleyip arada ki perdeyi çekti, ardında kıyafetleri perdenin arkasında denemeye başladı. İlk kıyafet kırmızı kalp yaka pileli kısa bir elbiseydi. Pek içine sinmese de delikte onu meraklı gözlerle yorumlamayı bekleyen kızlara kısa bir defile yaptı. Ardından ikinci elbiseyi giydi. Bu elbise parıltılı, siyah, orta boyda, askılı bir elbiseydi. Akari, bunu kırmızıdan daha çok beğenmişti. Diğerinde olduğu gibi bu elbiseyle de defile yaptı. Üçüncü elbise, toprak renginde uzun bir elbiseydi, ip askılı, derin göğüs dekolteliydi. Bu elbise şuana kadar denediklerinin arasında en beğendiğiydi. Son olarak lilanın bir ton daha açık renginde bir elbise denedi. İp askılı, uzun, kabarık etekli, bir prenses elbisesiydi. Bu, Akari'nin en beğendiği elbise olmuştu, fakat çok abartılı olduğunu düşünüp bu elbise konusunda çekingen davrandı. Son defilesini de yaptıktan sonra, çukurdan onu izleyen meraklı kızlar, lila olan elbiseyi giymesi konusunda Akari'ye baskı yaptılar.

   "Çok yakıştı!!"

   "Kesinlikle bunu giymelisin!!"

   "Kesinlikle güzel bir elbise, ama çok kabarık ve bir parti için oldukça abartılı. Sanırım ben bundan önce ki denediğim elbiseyi giyeceğim."

    Ochaco heyecan ve sabırsızlıkla bağırmaya başlayınca genç kız durup arkasını dönmüş, heyecanlı prensese bakmıştı.

   "Lütfen bunu giy Akari! Bir soylunun partisi daima abartılıdır! Çoğu kişi son denediğin gibi abartılı elbiselerle gelecek,  çünkü orası bir prensin partisi! Hem senin üzerinde çok güzel durdu lütfen Akari lütfen!"

Deniz PrensiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin