Глава 14

5.5K 199 39
                                    

Върнах се в стаята и заварих Жаки.Щом ме видя скочи към мен.
-Какво е станало?!Шефа е бесен!-Започна да ми говори тя докато ме тресеше за раменете.
-Той уби невинно момиче пред очите ми.-Казах ѝ аз и се отдръпнах от нея.
Сълзите ми напираха,но аз направих всичко възможно да ги задържа.Върнах погледа си към лицето ѝ.Нямаше следа от цвят по него.Беше станало бяло като тебешир.
-Добре ли си?-Попитах я аз,защото леко се притесних.
-Отново е убил човек.-Каза по скоро на себе си тя и тръгна да излиза от стаята.
Не я последвах,вместо това се настаних на леглото и се обърнах с лице към стената.
Загледах се в една точка и изведнъж усетих страшна ярост.Надигнах се и излязох от стаята.Тряснах вратата като по този начин привлякох вниманието на мутрата,който седеше до изхода и се предполагаше,че трябва да ни пази.
Видях Жаки,която седеше с още момичета,който бяха пребледняли също,а две от тях плачеха.Срещнах очите ѝ за секунда и след това тръгнах към мутрата.
-Искам да говоря с ,,шефа".-Наблегнах на последната дума и мъжа пред мен леко се намръщи.
-Ако не те е извикал няма да стане.-Каза той и отвърна поглед от моя,но аз не си тръгнах.След малко погледна пак към мен и на лицето му се появи още по-злобна физиономия.-Връщай се в стаятя си веднага!-Изкрещя ми той,като явно си мислише,че ще ме стресне,но не и този път.Придължих да седя и тогава той ме хвана за предмишницата и ме дръпна рязко към себе си.
-Ти глуха ли си?!Връщай се в шибаната стая,че ще пострадаш!-Крещеше в лицето ми той и ме стисна по-силно.
Леко се отдръпнах от него и го погледнах към лицето.След това се изплюх в лицето му!Попадна в окото му и той ме пусна.Възползвах се от случващото се и тръгнах да бягам към тоалетните.Минах през скупчилата се група от момичета заедно с Жаки и всички ме гледаха и не вярваха,а зад мен мутрата започна да бълва заплахи и го чух,че започва да тича след мен.
Забързах се и след няколко секунди вече бях в тоалетните.Вътре имаше няколко други момичета,който ме погледнаха объркано.Подминах ги и влязох в първата кабинка.Заключих вратата и усетих сърцето си колко бясно биеше.Какво бях направила?!
След секунда момичета изпищяха и чух мутрата как започна да им нарежда да излязат.
След като всичко стихна се заслушах.За секунда си помислих,че онзи нещастник си е тръгнал,но тогава се чу силен трясък по вратата ми и аз подскочих.
-Излез шибана кучко иначе аз ще вляза и ще стане страшно!!!-Започна да тряска още по-силно и неспирно по вратата.
Не отговорих нищо само се прилепих към стената и зачаках всеки момент вратата да се предаде и да остана лице в лице с онзи психопад.И така и стана след по малко от минута.
Той се протегна към мен и аз успях да се изплъзна от хватката му,но след това той ме хвана с другата си ръка.
Заби ме в стената и въздуха ми излезе,а веднага след това огромния му юмрук се заби в лицето ми.Изпищях и се опитах да се освободя,но без успех.След малко осъзнах,че не виждам с едното си око.Шашнах се още повече и продължих с опитите за бягство,но това раздразни мутрата още повече и ми заби шамар от другата страна.След това хвана косата ми и ме събори на земята.Използва тежеста си върху мен и не можех да помръдна.
Това беше края!Този ще ме убие!Започнах да гълтам жадно въздух и се замислих коя ще е последната ми глътка.И тогава той хвана врата ми,вдигна ме на горе и точно преди да разбие черепа ми в земята чух познат мъжки глас.
-Спри!!!-Изкрещя той,но беше късно.Главата ми се заби със страшна сила в студените плочки и тогава пред погледа ми се появи светлина.Тя ме погълна и всичко замлъкна.

*БА БАММ ЗАПОВЯДАЙ ТЕ,НАДЯВАМ СЕ ДА ВИ ХАРЕСА И ДАААА НАСЛАДЕТЕ СЕ!!!🥰✨😁🤣👊🏻*

В ръцете на дяволаHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin