Глава 8

6.4K 176 12
                                    

Не можах да се сдържа и започнах да пъшкам.Опитах да освободя ръцете си,но без успех.Обаче най-лошото не беше това,че не мога да се освободя,а това,че май ми харесваше цялото нещо.Неее Стелла я се осъзнай!
Даниел ме извади от мислите ми,когато изведнъж стисна бедрата ми по-силно и езика му се задвижи по-бързо,а с него и моето пъшкане.Чух го да издава някакъв звук,който леко ми прозвуча като смях.Мамка му на копелето му е весело!Помислих си аз.
Изведнъж усетих,че май съм на крачка да свърша,но Даниел се дръпна от мен и пусна краката ми от двете му страни.
Какво по дяволите?!Помислих си аз и вдигнах главата си така,че да го погледна.Той седеше и ме гледаше и на устата му отново се появи онази сладка усмивка.
-Е аз си похапнах и то доста добре,но ти май още си гладна?!-Започна да говори той и аз се вцепених.-Ще бъдеш ли така любезна да вечеряш с мен?-Попита ме той докато ставаше от леглото и оправяше дрехите си.
Този нормален ли е?!!!Започнах да си мисля на ум аз и една не го попитах.
Когато не му отговорих той се обърна към мен и започна да ме гледа.Мислех да откажа,но това нямаше да се окаже добре,а и точно в този момент корема ми изкъркори толкова силно,че нямаше как да откажа.Пък и това беше възможност за плана ми за бягство.
-Ще се радвам да ви придружа.-Казах аз с леко заекване.
Когато отговорих на лицето му се появи широка усмивка и очите му светнаха.Стреснах се!Как може този психопат да е толкова хубав!?
След две секунди той се приближи към мен и с едно движение освободи ръцете ми.Изправих се и закрих тялото си с черната риза.Като вдигнах очите си към него,Даниел беше протегнал ръката си към мен.Поколебах се малко,но накрая я поех и той ме дръпна към себе си.Започна да ме оглежда от горе на долу и направи някаква странна физиномия.
-Ще викна някой да те заведе при шивачката...не можеш да излезеш така!-Каза той и извади телефона си.
Едва се сдържах да не се усмихна.,,Да изляза".Това започна да се върти в главата ми и ми даде сили.

*Здравейте приятели...съжалявам,че се забавих с главата ама какво да направя!Впрочем започнах да качвам най-накрая и от 2 част на ,,Bad salvation'',тъй че можете да я видите и дааа...Е НАСЛАДЕТЕ СЕ И ДАНО ДА ВИ ХАРЕСА!!!!😘❤️😂*

В ръцете на дяволаOn viuen les histories. Descobreix ara