Wakanda színei -T'Challa

1.7K 66 2
                                    

(T/N) -Te neved

Érezted, ahogyan a hűvös szél végigfut a karodon. Lassan, és nyújtottan fújtad ki a tüdődből a levegőt, és az ég alját kezdted kémlelni, amit lemenő nap először vérvörösre festett, majd ahogy teltek a percek, úgy egyre több helyen jelent meg benne a narancssárga, és  sárga. A föld peremén még egy kis lila is látható volt, amitől rögtön nehéz lett a szíved.

Egy meleg kezet éreztél a válladon, aztán melléd lépett T'Challa.

-Gyönyörű a naplemente. -suttogtad.

-Igen. Gyönyörű. -bólintott, miközben folyamatosan téged nézett. -És a naplemente sem csúnya. -mosolyodott el egy rövid pillanatra, de aztán már ismét csak a komoly arcát lathattad. -Mi bánt (T/N)?

-Emlékszel, amikor idehoztál? Wakandába?

-Egy éve volt, amikor először találkoztunk. Elütöttelek a motorommal. -emelte az égre a tekintetét. -Hazavittelek, hogy meggyógyítsalak.

-Ez idő alatt, pedig nagyon megkedveltelek. Nagyon. -néztél az arcára, és a mosolygástól kissé megfinomodott vonásait tanulmányoztad. -De én nem tartozom ide.

-Oda tartozol igazán, ahová akarsz tartozni. Ha úgy érzed nem tartozol Wakandába, az azt jelenti hogy nem akarsz ide tartozni.

-Nem erről van szó. Csak én sose leszek olyan okos, mint Shuri, vagy olyan jó harcos mint te. -húztad el a szádat.

A levegő egyre hidegebb lett, így megfordultál, és vissza akartál menni a palotába. A férfi előresietett, és kinyitotta előtted az ajtót.

A szobádban leültél az ágy szélére majd teljesen elnyúltál a puha paplanon. A plafont bámulva végiggondoltad azt a napot, amikor itt ébredtél, és egyáltalán nem értetted mit is keresel itt. Aztán megjelent T'Challa te meg lefagytál. Már akkor tudtad, ő az igazi. Utána Shurit is megismerted, akit nagyon csodáltál az esze miatt. A lány már először is szimpinek tűnt, és a későbbiekben még jobban megszeretted, ahogyan a királyt is.

Mosolyogva nézted tovább a plafont, ahogyan az emlékek egyre csak pörögtek az agyadban. Lehunytad a szemedet, és eleresztettél egy könnycseppet.
Valaki kopogott, majd a választ meg sem várva berontott az ajtón.

-(T/N), a bosszantó bátyám hívat téged. A szobájában van. -forgatta a szemét Shuri, majd a kezében lévő géppel kezdett babrálni.

-Királyom. -vetettél egy halvány mosolyt T'Challára.

-Tudod, már amikor idehoztalak is nagyon kedveltelek, és nem sokkal azután összejöttünk. -te az ágya szélére ültél, ő meg melléd. -Szóval már tíz hónapja járunk, és én arra gondoltam, hogy esetleg... -mielőtt befejezte volna a mondatot, letérdelt eléd. -Hogy hozzám jönnél -e. -először fel sem fogtad mi történik, de miután sikerült lekövetned az eseményeket, nem is tudtad, hogy mit mondj.

-Hű.... Egy király térdel előttem. -csak ennyi volt, amit elsőként nagy nehezen ki tudtál nyögni. -És igen. Igen, hozzád megyek.

T'Challa felhúzta a gyűrűt az ujjára, majd felállt, és megcsókolt.

-Jól döntöttél, (T/N). Te jó ember vagy, és ezúttal remek királynő is leszel. -megcsókolta a kezedet, és átölelt.

Az álladat a karján pihentetted, és az ablakon át még láttad, ahogyan a nap utolsó sugarai is lemennek. Már csak a lila és a fekete árnyalatai látszottak. Wakanda színei.

Ezt csak úgy itthagyom nektek, mert megszállt az ihlet. 🖤🐱

Marvel és Egyéb OneshotokΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα