WooJin

1K 43 1
                                    

"Ne csüggedj, mert elmúlt, örülj, hogy megtörtént"

Gondolom, már sokan tudjátok, hogy WooJin a mai nappal megszüntette a JYPvel a szerződést, és elhagyja a bandát személyes okok miatt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Gondolom, már sokan tudjátok, hogy WooJin a mai nappal megszüntette a JYPvel a szerződést, és elhagyja a bandát személyes okok miatt. Soha nem számítottunk erre, de megtörtént, sem mi, sem a tagok nem látták előre. Sajnos nem tudjuk az okát, de talán nem is baj! Éppen ezért, amiért nem tudjuk senkinek nincs joga őt becsmérel i, vagy haragudni rá! Bármi oka lehet!!! Bármi!!! Család, barátok, akár szerelem, vagy saját személyes gond... Reméljük, hogy megoldódik, és, hogy rendben jönnek a dolgai. Nincs kizárva, hogy később akár szóló a folytatja-e vagy sem. (Ez a saját véleményem!!!!) De! legyünk mellett! Ha tényleg stay vagy, akkor megérted és támogatod! Nem keresed az okát, csak mellette vagy, támogatod a döntését, mivel ez a saját döntése!

A srácok összes dala arról szól, hogy ne add fel, küzdj, harcolj, menj tovább bármi is legyen, sok nezetseg, bármi!, éppen ezért nem szabad negatívnak lenni! Éppen ezért nem szabad elpazarolni Woojin erőfeszítését sem, hisz ő is nagyon sokunknak segített!

Örüljünk, hogy részese lehettünk ennek az utazásnak, hogy megismertük őt, ennek az álomnak, ami nem csak az övé volt, hanem a Stray kidsé, a bandáé, és a Stayeké. Igaz, hogy csak ennyi ideig tartott, de köszönjük meg neki, hogy boldogságot hozott, és mosolyt csalt több millió Stay arcára és a srácok arcára is! És ne felejtsük el ezeket a pillanatokat!

Biztos vagyok benne, hogy ő is fájó szívvel hagyja itt a Stayeket, és a fiúkat, de megvan az oka, és biztos, hogy elég komoly, ha így döntött!!
(A fiúkkal attól függetlenül még tarthatja a kapcsolatot)

Itt az ideje új fejezetet kezdeni a srácoknak, és mi ezek után is támogatni fogjuk a Stray Kidset! Ők akkor is 9-en vannak, ezek előtt és ezek után is annyian lesznek!

Woojin, ha törik, ha szakad, akkor is a Stray Kids tagja lesz!

#ThankYouWoojin

#ThankYouWoojin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

2019.  október 28.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 28, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Stray Kids One_Shots (x Reader) Where stories live. Discover now