Minho/ Lee Know I. (pt. 5.)

1.1K 52 6
                                    

❗️‼️ +18 ‼️❗️

- Na? - hallom, látom és érzem, hogy nehezére esik vissza fognia mind magát, mind pedig a hangját. - Mit mondasz, mi legyen?
- Rendben...
Nekem ennyi elég is volt. Újra megcsókoltam és végig döntöttem a kanapén.

Elértem arra a szintre, hogy mostmár semmi nem tud megállítani. Talán még ő se. Itt már semmi nem számít nekem. Amint végig döntöttem T/N- t a kanapén egyből érzékeltem, hogy itt nem fogunk elférni, így muszáj lesz majd a szobámba menni. De az előjátéknak megteszi.
T/N felsője alá nyúltam, de egyből éreztem rajta, hogy elkezdett szorongani. Ez így nem lesz jó. Haladni is akartam, mert a nadrágom kezd egyre szűkebb lenni. Elkezdtem felfelé húzni a felsőjét, de T/N elvált tőlem, ezzel megszakítva a csókot és a mellkasomnál fogva eltolt magától.
- Mitcsinálsz? - kérdezte lihegve, kipirult arccal és lesütött szemmel.
- Elkezdem a kezelést. - hazudtam, pedig teljesen komoly volt a hangom.
- Mi? De...
- Shhh! - közelebb hajoltam hozzá. - Nem lesz baj. Semmi baj nincs veled T/N. Gyönyörű vagy! Ne aggódj. - muszáj volt lenyugtatnom, mert ez már nem az a szint ahol ő vissza táncolhat.
- Ne... inkább ne, ha ez csak "kezelés".
- Nem T/N! Ez az én speciális kezelésem... csak a te számodra! - megcsókoltam a nyakát.
Éreztem ahogy kirázza a hideg a testét, azt ahogy megborzongott. Én is élveztem, hogy ennyitől is képes megremegni. Nem bírok várni a folytatásra. Arra, hogy meggyőzzem. Más módszerekre van szükségem.
Feltérdeltem az ágyra, majd T/N- t is magammal húztam, így én a lábai között térdeltem. Gyors mozdulattal húztam fel, így pont volt időm és alkalmam kihasználni a meglepődöttségét, ami annyit tett, hogy egy gyors mozdulattal téptem le róla a felsőt. Természetesen, amit sikerült realizálnia, hogy mi is történt egyből takarni kezdte magát. Ami nekem nem tetszett, mivel voltak adottságai, amiket vétek takarni. Egy mozdulattal megfogtam mind a két csuklóját, majd ráfeküdtem, ezzel elérve az, hogy vissza dőljünk a kanapéra. A kezét a feje felé szorítottam, majd elkezdtem végig puszilgatni, és szívni a testét.
- Minho...
- Shhh... - suttogtam a hasára. - Ne aggódj! - felemelkedtem és a szemébe néztem. - Nagyon szép tested van... Ne merd takargatni előttem. - néztem végig rajta.
Újra a nyakát vettem célba, szívtam, téptem, haraptam, nyaltam, mindent, amit csak lehetett. Mikor nagyokat nyögött, vagy felszisszent, miután végeztem az adott rész kínzásával adtam rá egy nyálas puszit. Majd elkezdtem felfelé haladni, és jött a kulcscsontja. Az se kíméltem, szintén haraptam vagy szívtam. Elég szép foltok díszítik már így is a testét, pedig még csak el se kezdtük. T/N közbe marja a karom, ha már soknak érzi bőre kínzását, vagy a hajamat húzza. De neki szerencsére fogalma sincs róla, hogy ez engem valójában nagyon is beindít. Egy kézzel fogtam a kezét és a másik kezemmel meg elkezdtem simogatni a hasát, vagy a mellét nyomorgattam, most még csak melltartón keresztül. Szerencsére már T/N sem bírt magával. Nyögött, és vergődött alattam.
- Minhoh... khérlekh... - akadozva, és sóhajtozva mondta ki ezt a két szót is.
- Várj még egy kicsit! - füléhez hajoltam és úgy sugtam neki a szavakat.
Pontosan tudom, hogy már nem nagyon bír magával, mint ahogy én se. Szorít a nadrágom.
Meguntam, hogy csak melltartón keresztül érintem, ezért a melltartó alá nyúltam. T/N egy hatalmasat nyögött, az én vérem meg egyre csak forr feljebb, főleg ahogy látom, hogy szenved, hogy nem bírja, és a nyögései, sóhajai, és az ahogy vissza akarja tartani a nyögéseit. Majd később segítek neki, akkor már úgyse fogja tudni vissza tartani a hangját.
Végig pusziltam a hasát, közbe a mellével játszottam. T/N már a csípőjét kezdte emlegetni.
- Minhoh...!
Megszántam, ezért a hátához nyultam és egy mozdulattal kikapcsoltam a melltartóját. Elengedtem a kezét, hogy le tudja venni magáról, de el is takarta magát. Ez dühít. Most nem vettem el a kezét csak a nyakába haraptam egy nagyot, mire feljajdult.
- Sssz... ez fáj! - szólt rám.
- Megmondtam, hogy ne merd eltakarni magad! - komor volt és talán dühös is a tekintetem.
Erőszakosan fogtam a kezére és parancsoltam a feje fölé, majd egyből a melleire tapadtam. T/N hangosan nyögött az új érzés hatására, és én még többet akartam hallani a hangjából, sokkal többet. Így a melleit se kimentem, néha haraptam nagyobbat, kisebbet vagy éppen szívtam. Mikor áttértem a másik mellére, hozzá nyomtam a nadrágom meredező tartalmát, T/N- ba/ be még a levegő is megfagyott.
Mikor végeztem végig nyaltam a hasán és a nadrágját kezdtem el gombolni. Itt már elengedtem mind a két kezét, amit egyből a hajamba vezetett. A pólómat kezdte el felfelé húzni, segítettem neki. Felegyenesedtem és levettem. T/N ámulva nézte a felső testem, majd megfogtam a kezét és végig vezettem a felső testemen.
- Tetszik? - a szemembe nézett, az ajkai elnyíltak egymástól, és lihegett. - Kepzled nekem is tetszik... - beharapott szájjal vezettem le a nemességemhez T/N kezét, mire neki csak kikerekedtek a szemei, és jobban elnyílt a szája egymástól. - Ezt te váltottad ki belőlem... - vissza feküdtem rá. - Nem kell utálnod magad. Gyönyörű vagy... és ilyet nem tud mindenki kiváltani belőlem. - végig a fülébe suttogtam, majd végig nyaltam a fülén.
Bele akasztottam az ujjam a nadrágja két szélébe és óvatosan húztam le róla a nadrágot. Mikor ezzel meg voltam a többi cucca után dobtam valahova a földre az anyagot. Majd végig csókoltam a lábát. Egyetlen egy anyag választott el tőle. Elkezdtem simogatni, ami talán az eddigieknél is nagyobb sóhajokat váltott ki belőle. A combját apró puszikkal léptem el. Végül felkaptam az ölembe és elindultam vele a szobám felé.

Stray Kids One_Shots (x Reader) Where stories live. Discover now