Felix II. (pt. 2.)

1.9K 68 5
                                    

❗️‼️Nagyon erősen +18‼️❗️

- Remélem ugyan úgy vagy ahogy hagytalak, mert ennek még lesz folytatása... - közbe bérét a szobába, megállt az ajtóba és úgy nézett rám, kiéhezett szemekkel. - Még csak most kezdődik.
Elindult felém, én meg csak hátrálni kezdtem az ágyon.

- Már felesleges menekülni. De szerintem ezt te is tudod... - rátérdelt az ágyra és úgy mászott felém.
Én hátráltam, de már nem tudtam tovább menni, mert az ágy háttámlája megállított. Összehúztam magam, Felix meg elmosolyodott és megállt egyhelyben. Ráfogott a bokámra és fekvő helyzetbe húzott, mire a számat egy apró sikoly hagyta el.
Nem tudtam, hogy mire számítsak. Felixnek vannak fura szokásai és fétisei szex közbe. Hallottam róla jót és rosszat is. Felix is mesélt, jót, rosszat. Ő élvezi ezeket, de a másik fél nem mindig, legalábbis nem minden percét. Nem tudtam, hogy velem meddig lenne képes elmenni. Féltem, de valahol majd megölt a kíváncsiság is.
Felix a lábaim között van és fogja a combom, illetve lenyomja azokat az ágyra. Száját nyalogatva néz rajtam végig. Teljesen kiszolgáltatva érzem magam, és ezt érzi ő is.
- Hoztam neked valamit. - nagy szemekkel néztem rá.
- Mit? - szinte suttogtam ezt az egy szót.
Felix nem mondott semmit, csak kivett a hátsó zsebéből egy kendőt, amit jól láthatóan megmutatott nekem is.
- Tudod... általában hagyok választási lehetőséget. De úgy érzem, hogy most ilyen nem lesz. - kikerekedtek a szemeim.
- Miért?
- Nem teszem a szádra, vagy a szádba, mert hallani akarom a hangod. A kezed igyis, úgyis le lesz kötve. - itt vettem egy mély levegőt. - Így maradt a szemed.
- A szemem?! - kérdeztem zaklatottan. - És mi az, hogy lekötöd a kezem? Én ezt nem akarom, Felix! - próbáltam kimászni az ágyból, de Felix vissza rántott, lefogta a kezem és rámfeküdt. - Felix! Engedj! - kezdtem mocorogni.
- Nem! - suttogta a fülembe.
- De én nem akarom ezt!
- Dehogynem! Nekem nem tudsz hazudni.
- Képes lennél megerőszakolni?!? - felegyenesedett majd mosolyogva a szemembe nézett.
- Nem erőszak az, ha közre működsz. - végig nyalt a nyakamon, majd puszilgatni kezdett.
- Felix! - szóltam rá egyre jobban pánikolva. - Neeem, elég! - hozzám nyomta magát, így tisztán érezhettem őt, hogy milyen kemény.
Felnyögtem az érzésre.
- Tudom, hogy akarod. - súgta a szavakat a számra. - Ne ellenkezz már ennyit. Így csak megnehezíted, az én és a saját dolgod is. Jobban fogod élvezni, ha már most engedsz nekem. - az utolsó mondatott erotikusan súgta a fülembe.
Nagy levegőt vettem, majd Felix ráült a csípőmre. Tisztán láttam a nadrágja tartalmát, és nem kicsit döbbentem le. Felix megfogta a kendőt és rákötötte a kezemre, a kezemet meg az ágyrácshoz. Nem volt könnyű dolga mert ellenkezdtem.
- Felix!!! - szóltam rá pánikolva.
- Ne vergődj, mert kidörzsöli a kezed.
- Engedj el...! - így már nem akartam semmit, azt akartam, hogy engedjen el és, hogy haza tudják menni. - Felix...
Oda hajolt hozzám.
- Nem bántalak T/N.
- Akkor miért nem engedsz el...? - a fülem mellé kaptam tőle egy puszit.
- Mert ez a mi időnk. És hasznosan fogjuk eltölteni.
- Engedd el a kezem.
- Hidd el, hogy élvezni fogod. - elővette a másik kendőt.
- Felix ne! - elhaló volt a hangom. - Kérlek...
- Ettől felerősödönek az érzékeid, ezzel nem bántalak, csak adok egy kis extra élvezetet.
Hiába forgattam a fejem, még így is rám tudta tenni a kendőt. Szinte semmit nem láttam, eltakart a kendő, de még a szobába is félhomály honolt. Éreztem, hogy leszáll rólam és a lábam közé mászik.
- Felix...
- Shhh! - lehelte a bőrömre.
Majd azt éreztem, hogy szó szerint letépte rólam a felsőm. Nem tétovázott egyből csókolgatni kezdte a hasam. A nadrágomat is elkezdte kigombolni. Majd abba hagyott mindent. Hirtelen éreztem meg kezét az oldalamon, simogatott. Sóhajtoztam. Égetett, minden egyes mozdulata, égette a bőröm, ahol csak hozzám ért. Igaza volt, így tényleg sokkal erősebben hatnak az emberre az efféle ingerek.
Lehúzta rólam a nadrágot, majd végig puszilta a lábam, úgy haladt felfelé. Egy két helyen belém harapot, vagy megszívta a bőrt. Sóhajtoztam, nem tudtam vissza fogni. Mikor eltávolodik tőlem sose tudom, hogy mi lesz a következő lépése, így, ha hirtelen hozzám ér máris sokkal erőteljesebb érzés. Pont így tett most is. Hallottam, hogy csörög valami, hogy Felix mozog az ágyon, de nem tudtam, hogy mitcsinál. Nem kellett sokat várnom arra, hogy meg tudjam. Levette a nadrágját és a felsőjét. Hozzám nyomta magát, majd fel- le, és körkörös mozdulatokat tett. Erre az érzésre felnyögtem, és ő is jóleső sóhajokat hallatott.
- Még, hogy nem akarod... mikor tiszta nedves vagy... már most. - közölte az egyértelműt.
Leszedte rólam a melltartót. Egyből neki esett a mellemnek. Egyiket a kezével masszírozta, a másikat a szájával kényeztette. Nyalta, szívta és néha enyhén megharapott. Mindemellett ugyan úgy mozgatta a csípőjét. Egyáltalán nem tudtam visszafogni a hangom. Túl jól csinálja azt, amit. Mikor úgy gondolta, hogy mostmár elég, akkor áttért a másikra. Végig puszilta a hasam, majd letépte a bugyim. A lábam alá nyúlt és feltolta azt terpeszbe. Majd lehajolt hozzám.
- Felix. - tudtam, hogy mit akar. - Felix! Felix, ne!!! FHÉLIX! - elakadt a lélegzetem is, mikor megéreztem a nyelvét magamba, majd erőteljesen felnyögtem.
Oda akartam emelni a kezem és a hajába tenni, de nem tudtam, csak nyögni. Eszméletlen jól csinálta. Már vergődtem alatta.
- Fhélix... - alig tudtam megszólalni, éreztem, hogy közel a vég. - Mhin... dhjárt... ahhh! - hátra vetettem a fejem. - Félix!
Majd hirtelen abba hagyta, erre felnyögtem. Pont az utolsó pillanatba. Szándékosan kínoz.
- Mhiért? - kérdeztem lihegve.
- Nem gondoltad, hogy ennyi lesz a mai nap? - elnevette magát. - Engem meg így hagyjal? - megint hozzám nyomta magát.
Mellém feküdt, vagyis félig rám, és a nyakamat csókolgatta, miközben feltolta az egyik ujját. Lassan majd egyre gyorsabban mozgatta, ki-be és körkörösen. Majd jött a második ujja. De itt már a mellemet kezdte puszikkal ellepni, és ki is szívta. Ugyan ezeket a mozdulatokat megcsinálta, mint az előbb csak itt már ollózott is. Nagyon kínzó volt. Vergődtem, és kinomba már a csípőmet emelgettem.
- Fhelix... neh khinohz... khérlehk... - nem válaszolt, de tudtam, hogy mosolyog.
Még kínzott egy kicsit, majd feldugta a harmadik ujját is.
Ez már eléggé érezhető volt és jobban feszített, mint az első két ujja. És ezt ő is észrevette. Kicsit várt, de mellette próbálta puszikkal enyhíteni az érzést. Majd lemaszott és újra segítségül hívta a nyelvét. Megint a végtelenségig kínzott. Majd ismét az utolsó pillanatba hagyta abba. Már sírni tudtam volna a kielégületlenség miatt. Ő persze nagyon jól szórakozott.
Hallottam, hogy kibont valamit. És nagyon reméltem, hogy ez végre az óvszer, mert már nem bírok magammal. Ha megint eljátsza, hogy a vég előtt abba hagyja, én támadom le és tépem szét. A lábam közé térdelt, majd fel- le kezdte mozgatni a nemességét a bejáratomnál, majd egy óvatosabb mozdulattal belémhatolt. Lassan tolta, de nem állt meg, hiába kértem.
- Ahh! Felix! Várj, állj! Ahhhh! Felix! Ahhh! - teljesen bennem van, teljesen kitölt.
Talán, ha egy percet várt, de elkezdett lassan mozogni.
- Shh... mindjárt megszokod... - lassan mozgott, néha megállt. - Nagyon szűk vagy... próbálj ellazulni, mert ez így gyors menet lesz. És megint kielégületlen maradsz.
Próbáltam, de felvett egy gyorsabb tempót.
Éreztem Felix izzadt testét, ahogy az enyémhez tapadt, hallottam a morgásait, nyögéseit minek hatására teljesen önkívületlen állapotba kerültem. Arról nem is beszélve, hogy milyen tempót diktált. Majd eltalálta a G-pontom. És ezutan jön el az a pont ahol már minden bajom van. El akarok élvezni, a hangomat se tudom vissza fogni, és már nem is akarom. Minden egyes lökése után végig fut a gerincem mentén az a bizonyos jóleső borzongás. A hasamba meg egyre nagyobb lesz az a bizonyos csomó. Hajszoltam már én is, és ő is az élvezetet. Két kézzel szorítottam a rácsot, amihez ki volt kötve a kezem, és kínomba már a számát haraptam szanaszét.
- Azt, ne harapd, majd én! - mondta Felix és megcsókolt, már amennyire tudott a levegő hiánya, és a nyögések sokasága miatt.
Felix melyre lökte magát és gyors tempót diktált, nagyon gyorsat, de nekem ez nem volt elég.
- Fhélixh... gyhorhsítsh... - nyögtem ki neki nagy nehezen.
Tudta, hogy már mind ketten közel járunk így habozás nélkül gyorsított. Én meg nyögtem, nyögtem és nyögtem. Felix is egyre több hangot adott ki magából. Még vagy három lökés és vege. Ekkor Felix levette a kendőt a szememről. Eszméletlen látvány fogadott. Felix kidolgozott teste, és karja ahogy mellettem támaszkodik, és az izzadt teste, és haja, ami a homlokára tapadt. Egymás szemébe néztünk mikor megadta a kegyelem döfést. Hátam ívbe feszül és hangosan felnyögtem, majdhogynem sikítottam. Felix is hangosan felnyögött és remegni kezdett. Mikor ráborult teljes testsúlyával, még mozgott egy kicsit, én meg remegtem.
Felix legúrúlt rólam és eloldodozta a kezeimet. Elterülve feküdtem az ágyon.
Még mindig lihegtem, pedig Felix már rendbe tette magát és vissza feküdt mellém.
- Mi volt ez? - kérdeztem rá.
- Élveztük egymás társaságát. Miért?
- Szerinted ez jó így? Mikor barátok vagyunk.
- Te is tudod, hogy ez rég több.
- Igen tudom, mint ahogy azt is, hogy ez nem kapcsolat.
- Nem is akartam, hogy kapcsolat legyen.
- Akkor? - néztem rá értetlenül.
- Szex.
- Szex?
- Miért szerinted mi?
- És ezek után? Majd össze fekszünk mikor kedved van, utána pedig úgy teszünk, mintha semmi nem történt volna, és maradunk legjobb barátok.
- Valami ilyesmi, igen.
- Felix, de, hát ez így nem jó! - akadtam ki.
- Jó! Akkor majd akkor is össze fekszünk, ha te vagy kiéhezve. Nekem az csak jó.
- Idióta! Nem erre értettem.
- Mond azt, hogy nem volt jó. Hogy nem élvezted. - nem tudtam megszólalni. - Na látod. Neked is rég volt valakid. Rád fér. Köztünk meg nem változik semmi. Csak maradunk barátok, akik néha kielégítik egymást.
- És a hülye játékaid?
- Nem mondom, hogy nem fogok semmit se használni. Most se tettem. Majd megbeszéljük előtte, hogy mit lehet és mit nem. Egyébként meg nem csak én fogom használni a "hülye játékaimat". Neked is elég kedvezőek. És hidd el lesz ez fordítva is.
- Akkor mi most... mi ez? Barátság extrákkal? - kérdeztem rá.
- Nem. Csak legjobb barátság. - nézett a szemembe majd adott egy puszit a számra. - Öltözz fel. - és kiment a szobából.

2019. január 13.

Stray Kids One_Shots (x Reader) Where stories live. Discover now