~8~

757 34 27
                                    

*Todoroki szemszöge *

Izuku eszméletlenül boldog volt hogy lányunk lesz, az utóbbi hétben folyamatosan csak ezen gondolkodott, hogy milyen rózsaszín lesz a fala meg úgy kb az egész szobája stb. egyszóval nagyon bezsongott tőle és már mindent eltervezett. Már ezerszer el akart rángatni hogy menjünk vegyünk festéket, bútorokat meg egyéb holmikat úgy hogy mostmár ideje elvinnem.

Izukunak köszönhetően már délben indultunk rögtön ebéd után. Szeritnem konkrétan fangörcsöt fog kapni ha odaérünk.
És igazam volt, tényleg azt kapott amint meglátta az első kiságyat.

*Izuku szemszöge*

-Szerinted nem aranyos? - Fordultam Shoto felé ahogy egy hatalmas plüss pikachu (bocsi srácok de ezt nem hagyhattam ki) felé mutattam.

-De az, viszont valamiért Denki jut róla eszembe-mosolyogtam rá.

-Szerintem mindenkinek de most nem az a lényeg, hanem hogy a lányunknak tetszeni fog! Egészen biztos vagyok benne- majd beraktam a kocsiba (bevásárló kocsi) és továbbhaladtam- Jut eszembe egy Vulpix is kéne, vagyis inkább kettő.

-Ugyan minek? Már így is felpakoltad a fél plüsskészletet-nézett rám kérdő tekintettel Shoto.

-Azért mert azok pont úgy néznek ki mint te! Egy piros és egy fehér pont mint a hajad! - mosolyogtam felé majd elkeztem keresni őket.- Biztos vannak azok is!

*Todo szemszöge*

-Szóval egy pokémon lennék? - mosolyogtam felvont szemöldökökkel-Na megállj!-indultam meg Izuku felé mire Ő ilyedten megindult. Egy darabig "fogócskáztunk" majd végül elkaptam. A lendületem felé egy kicsit nagy volt így a földre estünk mindketten, vagyis egymást ölelve eldőltünk ő meg rámesett.

Egy darabig csak nevettünk magunkon majd megölelt.

-Szeretlek Shoto!-nézett fel rám az ölelésből.

-Én is szeretlek Izuku-mondtam majd magamhoz húzva megcsókoltam. Ő belemosolygott a csókba majd miután levegő hiányban elváltunk felkeltünk a földről és visszamentünk a kocsihoz Ő meg belerakta a két Vulpixot amit útközben elhagyott.

Egy darabig még a plüssök között vánszorogtunk majd átmentünk a bútorokhoz. Talán egy órát ott keresgéltünk mire kiválasztottunk mindent, amit fel is irattunk tekintve hogy nem fogjuk tudni ma hazavinni ennyi plüss mellett. Miután ezt letudtuk átjöttünk a festékekhez.

~later, Izuku szemszöge ~

Amikor hazaértünk kipakoltunk a kocsiból a kisszobába majd visszamentünk a nappaliba. Mivel délután volt jobbhíjján elindítottunk egy filmet.
Hogy őszinge legyek engem igazából egy idő után nem nagyon érdekelt és ahogy láttam Shotot sem.
És hát ismertek szóval gondolhatjátok mi volt a tervem.

Amint láttam hogy Shoto nemfigyel rádőltem és a nyaka köré vittem a karom majd egy apró puszit nyomtam bőrére.

-Hát te? - nézett rám az egyik szemöldökét felvonva de mégis mosolyogva.

-Hát, őszitnén nem nagyon érdekelt a film szóval inkább mást terveztem-mutattam felé egy kaján vigyor majd ő is elmosolyodott.

Shoto azonnal lerántott magára és csókba invitált, én apót rávaraptam alsó ajkára és már dugtam is le a nyelvem a torkán. Párom küzdve a dominanciáért hívta csatába a nyelvem mire belemosolyogtam a csókba. Csak úgy faltuk egymást a nagy hévben majd mikpr elváltunk Shoto legyőzötten sóhajtott alattam. Ebben a pillanatban letéptem róla a fölsőjét és már a nyakára is hajoltam. Apró puszikkal leptem el a bőrát egészen a kulcsontjáig amire ráharamtam párom pesig felszisszent. Érzékeny pontját megtalálva kezdtem el szívni a bőrét míg a vére is kiserkent, néhány helyen még megszívtam mire Todo száját egy kellemes nyögés hagyta el. Tekintetem keresve hajolt rá számra majd dugta nyelvét torkomon.

EgyüttWhere stories live. Discover now