~6~

765 23 16
                                    

*Midoriya szemszöge*

Én úgy gondoltam hogyha Minánál alszunk akkor nem történik semmi este. Aha. A mellettünk lévő szobában alighanem Bakugou pakolja Kirishimat minden erejével. Így hogy aludjon az ember?

Habár Shoto engem is rá próbált venni de mégis csak vendégségben vagyunk.
Egy darabig próbáltunk aludni és miutáne ez nem jött össze úgy voltunk hogy átmegyünk és szólunk vagy valami, de ezt az ötletet inkább elvetettük tekintve hogy szeretjük a végtagjainkat szóval ja, inkább hagytuk. Nekem viszont volt egy másik ötletem.

-Shoto, ha nem kérlelsz többet akkor bekapom! -fordultam felé. Ennyit engedek neki, max holnap kiemgesztelem.

A válasz várható volt. Beleegyezett de előtte egy csókba invitált. Ahogy a nyelvünk táncolt ő úgy fektetett fel magára hogy a fenekembe markolhasson. Ahogy rajta voltam tagjaink össheért úgyhogy lelkesen mozogtam is amivel elértem hogy páromnál esemény legyen.
Ahogy elváltunk levegőért én lejebb mentem és úgy csókoltam végig a nyakát és mellkasát majd, immáron merev tagjához érve nyaltam végig azt. Szép lassan vettem a számba egészen a torkomig majd kesztem el kényesztetni mire Ő csak kielégülten mosolygott és nyögött egyett.

Shoto végül hamar elment, amit egyből le is nyeltem majd mellé dőltem. Kicsit kipirultan nézett rám majd maga alá tepert és felemelte a lábaim. Nemlegesen ráztam a fejem és magamhoz öleltem. Egy darabig simogattam a fejét de végül aztán elaludtunk.

~másnap reggel~

Körülbelül egyszerre kelt fel mindenki pár perc eltéréssel.
Legtöbben kávéztak vagy beszélgettek de mindenki nagyon fáradt volt.

-Hhaaahh-jött ásítva Mina is és leemelt egy bögrét a kávéhoz- Ahogy hallottam valakik nagyon jól szórakoztak este. Talán csak nem a Kiribaku páros? Ha jól emlékszem felőletek jött- gondolkozott el ahogy beleivott a kávéba.

-Hát igen, elég hangosak voltatok, túlzottan is talán-dőltem rá Shotora aki csak megölelve bólintott egyett.

Öhm.. Bocsánat, ha Baku akar valamit nem lehet leállítani. - Vakartaeg a tarkóját a vöröshajú.

-Ha jól emlékszem nem ellenkeztél! - vigyorgott gúnyosan a szőke ahogy odalépett. Kiri csak vörösen állt ott mint egy fa.

Minden esetre nem marsftunk sokáig, elbeszélgettük az időt de még délelőtt eljöttünk. A többieknek is biztos van valami más, meg amúgysem akartunk tovább maradni.

Amint hazaértünk én csináltam egy kávét, bár igaz hogy ott is ittam, még fáradtnak érzem magam. Shoto addig elment lefürödni, majd utána én is megyek.
Pár perc múlva kész is lett a fekete folyadék amiből ittam is majd a fürdőbe vettem az irányt, Todo azóta kijött úgyhogy egyból be is mentem.

*Todoroki szemszöge*

Velem ellentétben Deku elég fársft volt, szóval csinált is egy kávét míg én zuhanyoztam. Mára nem igazán volt tervünk úgyhogy valszeg csak pihenünk.

Legalábbis így terveztem egészen addig a pontig amikor is párom bejött a hálóba, de nem is akárhogy, egy szál törülközőben.
A zöldhajú lassan de biztosan beszukta az ajtót majd az ágy elé lépet, velem szemben. Ekkor megfogta a törülköző két oldalát és kitárta, majd pár másodperc múlva le is dobta a földre. Enyhén még hizesek voltak az izmai, csodálatos látvány volt. Ahogy a beszűrődő fények megcsillantak a testén..

Nem is kellett több azonnal odamásztam és rávetettem magam és kezdtem el csókolni.
Engedéjt nem várva dugtam le a nyelven a torkán és döntöttem rá az ágyra, viszont ő gordított a pozíciónkon és az ágy háttámlájának nyomott, és még szenvedéjesebben csókolt.
Kezeimet autómatikusan vezettem rá gömbjeibe övéit meg a hajamba és a nyakamra vezette. Mikor elváltunk elkezdte szívni a nyakam majd mikro a vérem is kiserkent fordítottam magunkon és én kezdtem el szívni a nyakát.

EgyüttWhere stories live. Discover now