~2~

1.4K 54 40
                                    

*Deku szemszöge*

Egész hamar ott is voltunk a reptéren(eszembe jutott hogy amerikába mennek és ugye az elég messze van autóval) és már mentünk is a géphez.
Az igazat megvallva kicsit furán éreztem magam mivel páran megnéztek minket hogy hogy merünk kézenfogva menni, de ez most a lehető legkevésbé érdekelt. Gyors be is foglaltuk a helyünket az ablak mellé. Shoto ült kívűl én meg belül.
A gép fel is szállt hamar és én néztem is a tájat. Shoto keze megint a combomon vannak ennek ellenére inkább aludni próbált.

Az út elég hosszú volt, de megérte. Egy kis gyaloglás után oda is értünk a házhoz. Egy tengerparti házat vettünk ki erre a hétre és egész csinos volt és egészen nagy. Nem gondoltsm volna hogy ekkora lesz. De végül pár perc álldogálás után benentünk és lepakoltunk.

-Szép kis hely, tetszik - néztem páromra mire ő csak bólogatott.

-Mihez van ma kedved? Mondjuk nemsokára sötétedik-ölelt meg mjad nézett rá az órájára.

-Szerintem ma csak nézzünk körül, eléggé fárasztó volt az út- emeltem rá a tekintetem az ölelésben.

Balaegyezett és indultunk is a városfelé, nem sok mindent láttunk így estefelé deazt tudjuk hogy van itt jópár étterem meg egy csomó termálsrtand.
Hamar visszaértünk és eléggé elfáradtunk úgy hogy csak lezuhanyoztunk és mentünk is aludni.

~másnap~

-Shoto, ébreztő! Reggel van- súgtam hangosabban a fülébe mire nyitni is kezdte a szemeit. Megdörzölte szemeit majd demonstálta hogy megint rajta fekszek és mehölelt. - Jó reggelt hercegnő- mondtam majd egy picit elnevette magát, jó mondjuk nem vártam mást.

-Neked is-mondta majd kicammogtunk a konyhába- Ahogy gondoltam, nincs itt semmi- gondolkodott hagosan miközben nyitogatta a szekrényeket.

-Nem azért, de ez elég nyilvánvaló volt-mondtam a pultuon ülve mire ő csak megforgatta a szemét és odajött hozzám egy csókra.

Párc perc múlva fel is öltöztünk és lementünk egy közeli boltba. Nem valami hű de sok dolgot vettünk, de most elég volt.
Miután visszaéetünk tojást sütöttünk és már ültünk is le enni.

-És ma mi legyen? - húzta mosolyra a száját Shoto.

-Neked mihez lenne kedved? - mosolyogtam vissza rá mire ő elgondolkodott. Egy perce rá elő is rukkolt egy lehetőséggel.

-Mi lenne ha megnéznénk az egyik strandot? - húzta kaján vigyorra a száját. Nem hiszem el hogy ilyen perverzek lettünk az évek során, mint Kaminari komolyan.

-Jó ötlet. Megnézted már melyikbeenjünk vagy most nézzük kaja után? - váltottam komolyabbra hamár párom nem bír magával.

-Megnéztem, itt van közel és elég jó árban van. - mondta majd kivitte a tányérokat és elmosta.

Egy fél órát még pihentünk aztán összeszedelőztünk és elindultunk. Igaza volt, tényleg közel volt és elég szép.
Meg is vettük a jegyeket majd indultunk is az öltözőkhöz, elég zsúfolt volt a sok szekrény miatt de nem voltak sokan, szóval ez még úgy birható.
Át is öltöztünk majd indultunk a medencékhez. Sok medencéje volt bár a legtöbb hidegvizes.
Ezzrel be is mentünk egy hidegvizesbe aminek volt kinti része is amin volt ilyen sodró folyosó vagy mi, amit most hívjunk egyszerűen solyosónak (am lol ezt oszt. társam mondta félre anno) mert azt könyebb megjegyezni.

Szóval bementük a solyosóra ami elég gyors volt, mármint átlag ember csak nehezen tudott kijönni.
Miután meguntuk körbenéztünk mégjobban. Sokféle medence volt de nekem mégis a gyerekmendencéken akadt meg a szemem. Ahogy a kicsik játszanak vízben a szüleikkel, olyan aranyos volt.

Lassan dél lett és már az összes medencében votlunk és a csúzdákon is lecsúztunk szóval elég jól éreztük magunkat viszont mivel már egy jó ideje itt voltunk megéheztünk, úgyhogy felkerestünk egy büfét.

-Te mit kérsz?- fordult felém a felemáshajú párom majd a táblára nézett.
Egy idejug azt tanulmányoztuk majd mindketten kértük hambugert és azzel letudtuk.
Miután megettük még egy ideig neszélgfttünk majd beültünk egy ilyen ülős, melegvizes medencébe, nem mintha mi nem lennék elég melegek...(lol) szóval ott még egy darabig ültünk, bár.. Inkább csakShoto ült én meg rajta..
Nem sokat maradtunk. Miután átöltöztünk már mentünk is volna ki az ajtón mikor valaki nekünk ment, vagyis inkább Shotonak mire... Kettő lett belőle?! Shotoból kettő lett te jó Isten!

-Áh, borzasztóan sajnálom! Véletlen volt, esküszöm!-Hajolgatott ezerrrl a lány látván hogy Shotot konkrétan elfelezte.

-Mit csináltál szegény Shotoval te lány? Kettő lett belőle, wgy fehér és egy vöröshajú!? - kiabáltam összevissza Shoto meg a klónjával volt el vagy nem tudom de látszólag nagyon lesokkolt.

-É-én véletlenül neki mentem és a képességem aktiválódott ahogy meglepődtem, sajnálom de még nem igazán tudom irányítani! - hagyta abba a hajolgatást - a képességem az az hogy külün fudom venni a dolgok anyagait, és mivel a barátodnakkét képessége van ezért ketté szedte őket.

-Áh, értem és ezt visszatudod csinálni? - kérdeztem tőle ingerülten mert tényleg nem tetszett hogy konkrétan csinált nekem egy második férjet.

-Hát, nemtudom, eddig egyszer próbáltam emberen de az egy nap után visszaállt. Szerintem a barátid is vissza fog állni egy-két nap múlva-szegezte le a szemeit a rövid hajú lány.

-Remélem hamarabb visszacsináltok, ez így nagyon fura- mindták egyszerre a Shotok (?) amikor idefordultak.

-Hát én is, és msot menjünk! Viszlát! - köszöntem el a lánytól majd megragadtam mindkettőnek egy-egy kezét és úgy siettünk haza.

~otthon~

-Te jézusom, msot mi legyen Shoto? - járkáltam körbe körbe a nappaliban, hátha így tudok gondolkodni

-Hát, nemtudom de biztos van jó oldala is-vont vállat egyszerűen a vörös fele. (Ezt a szóviccet)

-Jó oldala? Shoto, kettő lett belőled! - megálltam és feléfordultam. - Hogy lehet ennek jó oldala?

-Háát... - nézett kaján vigyorral a fehérhajú- Gondolj az estére, kétszer annyira tudod élvezni..

-Ajj édes, hogy neked még ilyenkor is mocskos a fantáziád-forgattam meg a szemeimmire mindkettő perverzül rám vigyorgott.

-Naa próbáljuk már meg-nézett rmá mind a kettő kutyaszemekkel, tudja hogy ezzel mindig megvesz. Hiszen ki tudna ellenállni egy kiskutyaszemekkel néző Shotot? Főleg ha még kettő is van belőle.... Ahww a legaranyosabb. Úgyhogy ezzel a nézéssel sikerült rávennie hogy hárman csináljuk, úgy egész délután, estére már aludtunk.(mint a todobakudeku amit irtam a one-shotos könyvben)

És itt is lenne a kövi rész! (Az aelőzöt nyugodran meg lehet kérdőjelezni, én sem tudom mi volt bennem higy ezt irtam 😂)

Szóvak itt is lenne az az ötlet amiről beszéltem. Shotoból kettő lett, egy tűz képpsséggű és egy jeges. Még nem láttam ilyet ezért gondoltsm hogy írok.
Remélem tetszik eddig, írjátok meg kommentbe akár még ötleteket is!

EgyüttWhere stories live. Discover now