~1~

2.6K 82 60
                                    

*Todoroki szemszöge*

Amikor felkeltem észrevettem hogy Midoriya nincs melettem. Az illatokból ítélve reggelit csinálhat,ígyhát fogtam magam és kicammogtam nagy nehezen majd látom hogy párom tényleg reggelit csinál egy szál pólóban az is az enyém de nem zavart külösebben.

Óvatosan odasétáltam mögé majd hátúlról megöleltem és nyakába furtam a fejem. Meglepődött egy pillanatra majd inkább folytatta amit elkezdett ekkor felemetem a fejem és láttam hogy az bizony palacsinta. Hamár fent volt a fejem kicsit végigmértem Őt ahogy öleltem, ekkor vettem észre hogy amúgy egyikünkün sincs nadrág, szóval ja, ott áltam egy szál farokba és annyi.
Ezzel többet nem is törődve hajoltam a füléhez.

-Jó reggelt édes! - súgtam bele a fülébe. Ő csak elmosolyodott.

-Neked is! - mondta majd egy puszit nyomott az arcomra. Viszonoztam majd segítettem neki megteríteni és már ültünk is le enni.

Amint befejeztük el is indultunk öltözni elvégre egyiküknünk sincs semmi csak Izukun egy póló. Nos, én tényleg csak öltözni akartam, de ezt Ő máshogy látta és megcsókolt majd az ágyunkra lökött. Lassan táncra hívtam nyelvemet amit viszonoztam is. Ahogy csókoltuk egymást én reflexszerűen markoltam gömbjeibe, ő meg a nyakam köré fonta karjait. Amikor elvátunk Ő ráült merev tagomra majd kérlően rámpillantott.

-Megint szeretnéd? - néztem rá kaján vigyorral mire Ő csak beleegyezően bólintott- Úgy mint tegnap?-  ismét bólintott. Komolyan mondom mostanában ehyre többször akar szeretkezni ezen a héten ez a harmadik ráadásul ma kedd van. Nem mitha nem tettszene.

Kérésének eleget téve elő is vettem a fiókból a sikosítót meg az óvszert de ő még nyúlt a bilincsért is. Azt már ne kérdezzétek honnét van...
Szóval... Az óvszert kivette a kezemből és egyszerűen a fogával tépte fel majd fel is ralta rám majd a löttyött is felvitte.

-Hát ha tényleg ezt akarod, készülj fel mert durva menet lesz! - figyelmeztettem gyórsan és kezdeni is akartam.

-Csak, csináld mád Shoto! - siránkozott.

Nem kellett kétszer mondani, összebilinxseltem a háta mögött a kezét és úgy raktam kutyába. Fejét a matracra dobta és nyújtott nyelvel vette a levegőt, lábait meg ahogy tudta szétrakta és én már löktem is rajta egy hatalmasatt amibe bele is nyögött. Egyik kezemmel tartottam a másikkal pedig a bilincs láncát húztam hátra. Egyre gyorsabbítottam a tempót, a szobát hamarosan meg is töltötték Midoriya nyögései amik egyre hagosabban voltak. Én egyre gyorsabban és erősebben löktem őt, egyikünk se akarta abbahagyni egyre csak folytattam és folytattam mindig egyre gyorsabban és erősebben löktem mire ő már szinte összeesett.

-Na ki apuci, jó fiú? - néztem rá az eddiginél perverzebb vigyorral mire ő csak kielégedett fejjel nyögte hogy én vagyok. ( áh itt anyira nem hangzik jól mint az angolban " Who's the Daddy good boy? ' vagy valahogy így már nem nagyon emlékszem. Sorry guys).

Folytattam mikor éreztem hogy mindjárt elmegyek ekkor az eddigieknél nagyobbat löktem majd egyszerre mentünk el. Az óvszert összecsomózva a szemeteskosárba dobtam majd Izuku mellé dőltem és levettem a bilincset.

-Jó volt? - néztem rá mosolyogva.
Ő elégedett fejjel bólogatott majd rámdeküdt.

Olyan két órát aludhattunk így majd mikor felketem észbe kaptam hogy indulnunk kéne mert ugye ma megyünk a nyaralóhelyre. Óvatosan felkeltettem páromat és indultunknis felöltözni.

*Midoriya szemszöge *

'Hihetetlen milyen jók csinálja, ő egy isnten. De még milyen isten, az én Isntenem. Az én szex Istenem' godnoltam majd el is aludtunk mindketten bár hamar fel is keltünk.
Basszus tényleg, hiszen ma megyünk el.
Indultam is felöltözni mikor rájötrem hogy nincs meg kb. egyik rendes nadrágom se, lehet elpakoltam az összeset, de akkor mit vegyek fel?

-Szivem, nem láttad valamelyik nadrágomat? - kérdeztem rá mire ő csak előkapott egyett a szekrényéből.

-Ez nem a tied? - nézett rám kérdőn és felém dobta a rövid farmernadrágot.

-Őő.. De igen, de te is tudod hogy ezt nem szeretem mert kinn van belőle a fenekem! - vágtam durcás arcot majd ő rám mosolygott kajánanul.

-Naa, az én kedvemért felvennéd? Legalább kilátszódik belőle az a formás popsid! - nézett rám kutyaszemekkel, ugyan ennek ki tudna ellenállni?
Így hát végül azt vettem fel egy fehér alapon zöld mintás pólóval és egy szivárványos térdzoknival na meg fehér cipővel. Shoto egy felhajott végű szakadt térdnadrágot egy fehér pólót amire rá volt írva szivárványissal hogy " Shoto" egy pipávak az alján, meg egy rövidszárú zoknit a színén fehér cipőjével.

A bőröndöket ki is vittük a kocsiba, bebakoltunk majd mikor mi is beültünk volna én megcsókoltam szívem választottát majd a fülébe súgtam. :

-Szeretlek Shoto! - "Én is" jött a válasz majd elindultunk. Shoto keze ösztönösen a combomra tévedt én meg az ablakon néztem kifelé ahogy mentünk. Csak néztem a tájat. Hogy mi mindent hagyunk el és jön elénk, szép táj.

És itt is lenne ez a köncs amit konrétan hajnali egykor írok, szóval Gomen ha valami hiba van benne.
És bár az alőző könyvemben mondtam higy akarok majd még egyett, az nem ez csak annak még nem álltam neki ezt meg mist el akartam kezdeni.

Szóvam reméln tetszik ez a könyv is, van hozzá egy szuper ötletem hogy mi lesz majd benne de azt már xsak holnal írom meg sorry.

EgyüttWhere stories live. Discover now