~5~

827 46 5
                                    

*Midoriya szemszöge*

Az este csodálatosan telt. Todo megint lefektetett mindenhol ahol tudott..szóval, ja minden a szokásos szerint ment.
Valamikor délben keltünk fel, de úgy voltunk vele hogy úgyis mindegy nem megyünk sehova. Legalábbis ma mert Mina kitalálta hogy hétvégén ismét összeruccanunk csak most nála.
A pláne az volt benne hogy majd játszunk valamit szóval gyereket nehozzanak a többiek, mivel engem ez a veszély még nem fenyeget így ezt át is ugrottam.

Ami a felkelést illeti, Shoto felkelt, kimentünk enni majd jött egy üzenet miszerint valami noltot kiraboltak a sarkon.
Hát az se volt valmi hű de nagy. Egy kis pitiáner bűnüző akarta kirabopni a kisboltot. Mi ugyan kinentünk de csak anynira hogy Shoto lefagyasztotta majd kihívtuk a rendőröket.

Az igazat megvallva több nem is történt a héten, mármint többnyire azt csináltuk amit szoktunk. Néha elmentünk valahova de amúgy minden hétköznapi volt.

*Todoroki szemszöge*

-Édesem kész vagy? Indulnunk kéne Mináékhoz! - kiáltottam fel mire ő le is sietett. A szokásos ruhájában volt szóval nem értem mit kézsülődött annyit.

Nem voltak messze de a sok piros miatt így is sok idő volt mire odaértünk.
Végül aztán nem mi voltunk az utolsók.

-Sziasztok! Gyertek beljebb! - szólt a rózsaszínhajú és már bent is voltunk.
Nem voltak sokan, a Bakusquad meg pár lány, így hát helyetfoglatunk egy fotelon, vagyis én ültem azon Izuku meg félig rajtam.

-Valakivel volt ezen a héten bármi is? - kérdeztem hogy valami téma is legyen amíg nem jönnek a többiek.

-Nekem sikerült elhívnom magamhoz azt a lányt akiről beszéltem-jelentette ki Denki elég nagy mosollyal. - És mielött bárki kérdezné, csak filmeztünk és semmi több!

-Na persze, csak filmeztetek. Mindenki elhiszi-monta gúnyosan Bakugou a gondolataim. A számból vette ki a szót.

-Esküszöm hogy csak filmeztünk! - tette kezét a szívére a másikat meg a levegőbe.

-Hát, mindenesetre ha én elhívtam volna Kirit filmezni, a film címére se emlékeznénk-jelentette ki Baku mire a mellette ülő a hajával azonos színt vette fel az arcára.

-Szerintem akkor csak Denkinek marad a film-nevetett fel Sero.
Még egy darabig beszéltünk aztán szép lassan megjentek a töbniek is.

-Na, és mit játszunk? - Tette fel a kérdést minden rossz szándék nélkül Hagakure, dehát mint tudjátok ez sem maradhat perverzség nélkül szóval Midoriya rám is mosolygott azzal a perverz vigyorával, meg még így a fél fiútársaság.

-Imádom mikor ilyen perverz vagy! - mosolyogtam vissza rá mire ő rámült és szájon puszilt én meg beremarkoltam a gömbjeibe.

-Én egy szimpla társas estre gondoltam, de mivel ti fiúk... Meg lehet hogy én is, felturbóznánk ezért mondtam hogy gyereket ne hozzatok-kezdett bele Mina majd a játékok felé mutatott. - Már csak az a kérdés, mi legyen az első?

Mindenki értetlenül nézett körbe körbe majd Sero feldobta az ötletet hogy activitizzünk (help jigy írják? Lol).
Végülis az ötlet mindenkinek tetszett csak a megvalósítás volt problémás.
Mivel Seró-é vot az ötlet így ő kezdett, rajzolt de az olyan szintem csodás lett hogy olyan nincs.

-Na ez valyon mi akar lenni? Esküszöm Kerai jobban rajzol mint te! - vágta hozzá Bakugou mire mindenki felnevetett.

-Éés lejárt az idő. Korallzátony ti marhák-röhögte el magát Sero mikor lejárt az idő-De ahogy látom tényleg elég felismerhetetlen!

-Na és ki a következő? - Tette fel a kérdést Ojirou de csak mindneki ránézett hogy: hamár megkérdzeted akkor te.
Furcsállva elvett egy cetlit majd kiállt az asztal elé. Kínos fejjel futogatta a dolgokat de nem igazán tudtam kivenni belőle semmit, ahogy láttam a többiek sem kivéve Katsuki sejtett valamit.

-Remélem az asszonyt nem ilyen tempóban tolod Kétfarkú. Viszont volna egy tippem, matróz, nem? - nézett Katsuki vigyorogva antöbbiekeg xsak néztek hogy hogy az isntenbe találta ki.

-Igen az, de hogy? - fordult felé kérdő fejjel majd odanyujtotta a dobozt hogy húzzon.

-Mondtam már hogy én mindenben jó vagyok? - nézett fel egy önelégült mosollyal mire Kirishima csak szemforgatva figyelte-Na miaz nem értesz egyett cica?

-Oh, dehogynem, csak megint gúnyolódsz- helyeselt mire a szőke csak az eddigieknlé jobban elmosolyodott.

-Na azért! - tette hozzá majd neki ált rajzolni a kihúzott szót.
Egy ideig mindenki nézegette, valami állatra hasonlított ilyen egyszerre ló, macska meg valami harmadik. Deku már nyitotta volna a száját de inkább én tettem fel a kérdést, mert ha netán rosszat mond akkor Katsukiból megolint előtör az önelégült énje.

-Ez egy ló vagy mi? - néztem furcsálva mire csak bólintott. A többiek kezdték felfedezni benne hogy hogyan kéne nézni de tüsishajú csak állt az igazaelett hogy ez ténsleg egy ló akar lenni.
Még egy darabig játszottunk hogy mindenki sorra kerüljün aztán megint jött a kérdés higy ugyan mi legsen a következő.

Végül aztán üvegeztünk mert már mindenki kicsit fáradt volt. De hát ez sem maradhat változtatások nélkül szóval mindenki szépen középre rakta a telefonját és úgy pörgettünk akire a vékonyabbik fele ment az mondott valami kihívást a másiknak aki vagy megcsinálta vagy ivott.
Eddig majdnem mindenki megcsinálta a feladatot mikor én mondtam Bakugounak.

-Nos Baku kiálts ki az ablakon higy Kiribaku forever!-nevettem kissé el magam de végül megcsinálta, utána elég sokan furcsáltsk minket odakint de inkább csak röhögtünk rajtuk hogy reggelre úgy is elfelejtik.

Éjfélre kb mindenki fáradt volt de pint eléggé ahoz hogy ne tudjanak hazammeni így mindenki itt aludt Minánál.

-Nos Izuku, most nincs kedved? - vontam fel szemöldököm ahogy mellé feküdtem az ágyba.

-De Shoto, vendégségben vagyunk!- nyavajgott vörös fejjel. Hát oké, akkor ma nem.
Lefeküdntem mellé és aludni próbáltunk de valami megzavart. Egészen pontosan a másik szobából hallatszó hangok. Mindketten figyelmesen hallgatóztunk hogy ugyan mi lehet ez, végülis a másik szobában Bakugou és Kirishima volt. Azthiszem mindketten ugyanarra gondoltunk, hogy bizony Katsukinak megengedték én meg nem tudom rávenni a páromat. Na szép.

Na, igazából ezt a részt tegnap kartam kirakni csak nem fejeztem be, De mostmár itt van és remélem tetszik!

EgyüttWhere stories live. Discover now