Part 6

348 25 1
                                    

,,No konečne. Už som si myslela, že neprídeš. Preboha! Dúfam, že nechceš ísť takto! Povec mi, že nechceš ísť takto," rozhadzovala Blair rukami, keď som k nej prišla. ,,No a? Čo je zlé na šortkách a tielku? Kde máš vlastne rodičov?" hodila som sa na jej posteľ. ,,Majú výročie, tak šli preč. No, a teraz späť k tvojmu outfitu. Čo máš v tej taške?" schmatla moju tašku a otvorila ju. Na jej tvári sa zjavilo sklamanie, no vzápätí ho vystriedalo nadšenie. ,,Do kníh sa asi neoblečieš, ale aspoň ti môžem vybrať niečo moje," hodila tašku späť na zem a strčila sa do šatníka. ,,Kvôli tebe som musela mame klamať," zamračene som jej povedala. ,,Ona nevie, že u mňa spíš?" vystrčila hlavu. ,,To vie, ale povedala som jej, že máme spoločný projekt a že po škole idem hneď domov. Ak nepôjdem do školy, budem mať problém," vzdychla som. ,,Neboj sa. Žiadny problém mať nebudeme a teraz si skús toto," vyšla zo šatníka a hodila na mňa čierne šaty, ktoré odhaľovali skoro celý chrbát, sukňa bola do polky stehien a výstrih v tvare V. ,,Choď do kúpeľne a obleč si ich," ukázala smerom na kúpeľňu a strčila sa späť do šatníka. Tak som vstala z postele, zobrala som šaty a zaliezla som do kúpeľne. Zhodila som zo seba tielko a šortky a obliekla som si šaty. Obzerala som sa v zrkadle, keď do kúpeľne vtrhla Blair. ,,Si v nich úžasná! Pristanú ti viac ako mne!" tešila sa ako malé dieťa. Ona už mala na sebe jednoduché biele šaty bez ramienok s oranžovými rôznymi tvarmi.
,,Poď, spravím ti make-up," schmatla som ju za ruku a posadila ju na stoličku. Dala som jej krycí krém, jemné tiene, riasenku, lesk na pery, trošku som jej upravila obočie a nakoniec som jej naniesla trochu púdru. ,,Hneď ti urobím aj vlasy, dobre?" vyznelo to skôr ako oznam, než ako otázka, tak som sa pustila do žehlenia jej dlhých hnedých vlasov. Keď ich mala konečne rovné, učesala som jej ich dozadu a dala som jej bielu čelenku. ,,Vyzeráš úžasne," usmiala som sa a začala som sa líčiť aj ja. Nalíčila som sa podobne, len trošku tmavšie a svoje vlnité hnedé vlasy som nechala voľne rozpustené.
,,Dúfam, že tam niekoho zbalíš," šťuchla do mňa, keď sme stáli pred veľkým zrkadlom. ,,Môžeme ísť?" ,,Ešte topánky," vycerila zuby a zo šatníku vytiahla dva páry topánok. Jedny boli čierne, s vysokým podpätkom a druhé boli oranžové, tiež na vysokom podpätku, no s otvorenou špičkou. A samozrejme nejaká vyvýšená platforma nesmela chýbať. ,,Chceš aby som prišla o nohy?" vyvalila som na ňu oči. ,,To zvládneš, teraz už poďme," podala mi topánky, sama si tie druhé obula, tak som to urobila aj ja a potom sme opustili ich dom.

Keď sme prišli pred Danyho dom, kde sa konala párty, nemali sme kde zaparkovať. Nakoniec sme sa strčili medzi veľký jeep a land rover. ,,Ešte že nemáš také obrie auto," zasmiali sme sa a obe sme vystúpili. Z domu sa už ozývala hlasná hudba, smiech a vrava ľudí. Veľa ľudí.
Otvorili sme dvere a hneď nás ovalil vzduch plný alkoholu, cigariet, spotených tiel a hudba. Dom bol úplne plný, vo veľkej obývačke tancovali mnohé decká, ktoré som v živote nevidela, vlastne som tu nevedela nájsť nikoho známeho. No, hneď ako som si to pomyslela z druhej strany obývačky nám kývala Camile.
,,Krásky, som rád, že ste prišli. Vyzeráte super," objavil sa pred nami Dany. ,,Hej, nejak to tu už žije. Prišli sme neskoro?" spýtala sa Blair. ,,Nie, nie. Poďte," chytil nás obe okolo pásu a kráčal s nami cez obývačku. Vošli sme do kuchyne, kde bol pult plný alkoholu a všade boli červené poháre. ,,Tak, čo si dáte slečny?" vyčaril fakt pekný úsmev a pravou rukou ukázal na fľašky. ,,To čo ty," žmurkla Blair a Dany schytil fľašku, naplnil tri poháre a podával nám ich. Najprv som zaváhala, pretože sa nemôžem opiť, ale napokon som si ho vzala a všetok obsah som do seba naliala. Vodka mi rozpálila hrdlo a celé telo mi za hriala. Blair sa zasmiala a natiahla ruku k Danymu, aby jej nalial znovu, tak nalial ešte aj jemu aj mne. Pozreli sme všetci traja na seba, štrngli sme si a šupli do seba ďalší pohár. V tom do kuchyne vošiel nejaký chalan, ktorého som v živote živote nevidela, ale bol pekný. Vypracované telo, vysoký, zelené oči a sladký úsmev. Ten bude určite Blair. Hneď ako ho ona zaregistrovala podišla k nemu a pustila sa s ním do debaty. ,,Poď si zatancovať," chytil ma za ruku Dany. Išla som bez námietok, pretože nebudem stáť sama v kuchyni a pozerať sa na to, ako moja kamoška niekoho zvádza.
Vošli sme do plnej obývačky a vmiesili sme sa medzi tancujúcich ľudí. Do ruky sa mi zase dostal červený pohár, ale nejak som nič neriešila a vypila ho. S Danym som tancovala naozaj dlho, pretože ma už začínali bolieť nohy. ,,Potrebujem sa napiť a na chvíľku si sadnúť," zaklipkala som naňho riasami a predierala som sa do kuchyne. Dany ma nasledoval. Blair tam nebola, takže je už určite niekde na poschodí, no momentálne mi to je jedno. ,,Čo si dáš?" objavil sa pri mne Dany. ,,Niečo studené," oprela som sa o pult a vo dverách som uvidela známu osobu.


Veselý Halloween tekvičky :* :D konečne som sa dostala k novej časti, tak dúfam, že sa vám pááčila :* užite si večer a víkend :* 

Beautiful football playerWhere stories live. Discover now