Part 12

301 26 2
                                    

Čo najtichšie som vošla do domu a išla do kuchyne. Z obývačky bolo počuť vravu a smiech, určite už mali dosť vypité, takže som nechcela aby ma videli. Na tanier som si dala šalát, vzala som si fľašku minerálky a rýchlo som prekĺzla hore.
V izbe som zjedla šalát, prezliekla som sa do pyžama a ľahla som si do postele, no zaspať nič. Toľko myšlienok čo som mala v hlave, hrozné. Blair vlastne vôbec nevie o Tobym. Vie len že som ho stretla, nič viac. Ani mi nepovedala prečo nemohla ísť von. No s chalanmi bolo fakt fajn. Nikdy som nemala problém byť jediné dievča medzi chalanmi a dnes som sa vážne zabavila. Toby je strašne v pohode a aj Jack a Alex, takže dúfam, že sa budeme stretávať častejšie. Musím s nimi zoznámiť Blair, určite sa jej bude Jack páčiť. A Toby...

Počula som bzučanie. Veľmi hlasné a nepríjemné. Neprestávalo a mne až po chvíľke doplo, že je to môj mobil, no vôbec sa mi nechcelo otvoriť oči. Po chvíľke to prestalo, no pár sekúnd na to začalo znovu. Tak som sa neochotne posadila, mobil zobrala zo stolíku do rúk a pozrela sa na dispej. Neznáme číslo. Klikla som na prijať a priložila som si mobil k uchu zo slovami: ,,Prosím?"
,,Ahoj Vic, tu je Toby. Nechceš ísť dnes so mnou a chalanmi na pláž?" ozval sa Tobyho hlas z druhej strany a v jeho pozadí som počula Jackovo nadávanie.
,,Hej, rada pôjdem," usmiala som sa, aj keď ma nemohol vidieť. Určite to bude fajn, aj tak nemám žiadne iné plány na dnes, Blair sa ani neozvala, takže nie je problém.
,,Tak ťa vyzdvihnem o pol štvrtej, dobre?"
,,Okay, budem čakať."
,,Teším sa," ešte povedal a hovor zrušil. Mobil som položila vedľa seba a zahrabala som sa späť do perín, no zaspať som už nemohla.

,,Ideme dnes s chalanmi do kina, pôjdeš s nami?" spýtala sa ma mama ako sme obedovali. Len pred pol hodinou som vyliezla z postele, stále som v pyžame a Tomy s Dominicom tiež. Robili si v Tomovej izbe bunker. Použili naň všetky deky, vankúše a neviem čo všetko. Jeho izba je jeden veľký bordel, ktorý určite budem musieť upratať ja a oni pôjdu za to s mamou do kina. Ako vždy.
,,Nie, ja už mám plány. Idem na pláž," povedala som a dojedla som posledný kúsok mäsa.
,,Aha, fajn. Chalani, keď ste najedení, tak šup hore a upratať ten neporiadok. Keď to budete mať, až potom pôjdeme. Victoria, prosím ťa, pomôž im, ja spravím poriadok tu a v obývačke," pohladila ma po líci a vstala od stola.
,,Tak poďme na to," tiež som vstala od stola a zamierila som do Tomasovej izby.

Po vyše pol hodine konečne vyzerala jeho izba ako izba a nie ako kopa bordelu. Všetko sme upratali, oni sa išli obliecť a ja som išla do obývačky k telke. Mama sa tiež chystala a ja som len prepínala programy, pretože nič zaujímavé nešlo.
,,Neprepínaj to toľko, lebo tá telka z teba zošalie. My už ideme, kino začína o štvrtej, tak si to vonku uži a nepríď neskoro, pretože máš zajtra školu," povedala mi mama, dala mi pusu na líce a spolu s chalanmi odišli. Ako sa za nimi zabuchli dvere uvedomila som si čo povedala. O štvrtej začína kino.
Pozrela som na hodiny zavesené na stene a oči mi skoro vypadli. Pár minút po tretej. O pol štvrtej sú tu chalani.
Vyletela som z obývačky ako neriadená strela rovno do svojej izby, otvorila som šatník a vybrala som si obyčajné dvojdielne plavky a farebné ľahké letné šaty. Obliekla som sa, v kúpeľni som si pred zrkadlom urobila vysoký culík a zobrala som si opaľovací krém. Zo šatníka som ešte vyhrabala plážovú kabelku do ktorej som hodila krém, mobil a peňaženku, keď sa po dome rozlahol zvuk zvončeka. Ešte som schmatla slnečné okuliare, čo najrýchlejšie som zbehla dolu, obula som si žabky a otvorila som dvere v ktorých stál vysmiaty Jack.
,,No ahoj, už som si myslel, že tu vystojím jamu," podpichol ma a vtiahol do objatia, ktoré som mu opätovala. Potom som zabuchla a zamkla vchodové dvere, kľúče som hodila do kabelky a nasledovala som Jacka do auta, kde čakali Toby s Alexom.
,,Chceš sedieť v predu?" spýtal sa ma Jack ako otváral dvere.
,,Nie, v pohode. Môžeš ty," žmurkla som naňho, otvorila som zadné dvere a nastúpila som. V momente ako som sedela a zavrela dvere, omotali sa okolo môjho pásu ruky. Otočila som sa a naskytol sa mi pohľad do Tobyho krásnych modrých očí.
,,Ahoj," usmiala som sa naňho a dala som mu malú pusu na líce.
,,Aj ja ťa zdravím Vic. Áno, aj ja som tu," prehovoril Alex a auto sa dalo do pohybu.
,,Zdravím ťa Alex. Predbehol si ma," zaškerila som sa a natiahla som sa tak, aby som mu mohla postrapatiť už aj tak jeho strapaté blond vlasy.
,,No čo? Aké ste mali ráno?" uchechtla som sa a nasadila som si slnečné okuliare, ktoré som stále držala v ruke.
,,Myslel som, že sa prebudím a všade bude poriadok, budú ma čakať raňajky, ale opak bol pravdou. A ešte ten tvoj odkaz a do toho bolesť hlavy," otočil sa z predného sedadla na mňa Jack zo sklamaným výrazom, kvôli čomu som sa nebránila smiechu.
,,Nesmej sa. Najbližšie to zažiješ tiež," frnkol mi Toby do nosa.
,,Tak to aby som najbližšie s vami nikam nešla," vyplazila som mu jazyk.
,,Vážení, sme tu. Hurá do vody," prerušil nás Alex a zaparkoval priamo pri pláži.

Holky, veľmi ma teší, že sa vám príbeh páči :3 Všetky reads, votes a koments ma tešia
Ďakujem :*

Beautiful football playerOnde as histórias ganham vida. Descobre agora