Part 22

286 23 2
                                    

Ahojte :) nová časť je tu a myslím, že je meeega dlhá :D vážne :D snažila som sa :) Dúfam, že sa bude páčiť :) Užite si juu :3

Poznámka: Sean O'Donell, podľa ktorého si predstavujem Tobyho (a je vážne zlatíčko) má dnes narodeniny, takže Happy B-day Sean ♥

Pohľad Victoria

Otvorila som oči, rozhliadla som sa po izbe a čo ma zaujalo bol papierik na nočnom stolíku. Natiahla som sa preň a moje oči začali behať po napísanom texte.

,,Dnes som si to užil :) Ak sa mi podarí, budem ťa po škole čakať ;) -T "

Týchto pár slov mi na tvári vyčarilo úsmev, s ktorým som vyliezla z postele a zamierila do kúpeľne. Umyla som sa, nalíčila a prešla som späť do izby priamo k šatníku. Vonku už svietilo slniečko, vyzeralo to na krásny deň, tak som si vybrala jednoduché riflové šaty, ano šaty, čo sa u mňa nestáva často. Navliekla som sa do nich, ešte som si rozčesala vlasy, no nechala som ich rozpustené, vzala som si tašku a zišla som dolu.
Tašku som položila do chodby a išla som do obývačky, kde už Tomas pozeral telku.
,,Dobré ráno," sadla som si k nemu.
,,Ahoj," neodtrhol pohľad od telky.
,,Raňajkoval si niečo?" zvalila som sa naňho.
,,Áno, cereálie. Toby tu už nie je?" konečne mi venoval pohľad a začal ma od seba odtláčať.
Hneď ako spomenul Tobyho, vybavil sa mi včerajší večer.
,,Večer išiel domov," dvihla som sa z gauča a išla som do kuchyne. Nebola som vôbec hladná, tak som si dala len pohár vody a vzala som si banán.
,,Tomas poď, už ideme. Vypni telku," prešla som do chodby, obula som si čierne balerínky, prehodila som na seba tenký svetrík a vzala som si tašku. Tomas sa obul, zobral si malý vak a spoločne sme vyšli z domu.

,,Môžme ísť zajtra," prikývla som s úsmevom.
,,Dobre, už sa teším. Však si ani nepamätám, kedy naposledy sme boli nakupovať," tešila sa Blair.
,,To ani ja, môj šatník potrebuje nové kúsky," zachichotala som sa.
,,Prejdeme každý obchod...Inak, vieš čo som ti spomínala včera Olivera, toho z párty u Danyho, že si teraz veľa píšeme. Vieš?" sadli sme si v jedálni za prázdny stôl a Blair na mňa s očakávaním pozerala.
,,Hej, viem. Včera sme sa o ňom bavili. Čo je s ním?" zvedavo som sa spýtala a odkrojila si kúsok z mäsa.
,,Dnes po škole ma bude čakať," rozžiarili sa jej oči a ja som na ňu prekvapene pozrela.
,,Odkedy randíš?"
,,Však za pokus to stojí. Je vážne milý a zábavný, tak prečo nie. Oh, a čo Toby? Boli ste včera niekde spolu?" šibalsky sa usmiala a vložila si do úst zemiak, ktorý hneď 'vrátila' späť na tanier.
,,Bol u nás. Musela som byť s Tomasom," povedala som a premýšľala som na tým, či jej mám povedať, čo mi hovoril.
,,Jaaj, takže ani nemohlo nič byť," nahodila smutný výraz, čomu som sa zasmiala. Len na také myslí.
,,Má najlepšie pery, aké kto môže mať," zaškerila som sa.
,,No nié, bozkávali ste saa?" natešene sa spýtala s vypleštenými očami. Len som prikývla s úsmevom na tvári rozhodnutá, že viac jej to líčiť nebudem.
,,Prespal u vás? Aj bolo niečo viac?" zaujímala sa.
,,Nie, išiel domov a my by sme teraz mali ísť na hodinu," vstala som od stola, čím som ukončila konverzáciu o mne a Tobym, no a Blair ma bez ďalších rečí nasledovala.

Vyšla som z budovy školy a rozhliadla som sa okolo, ale Tobyho som nikde nevidela. Zato Olivera som si na školskom parkovisku, ako sa opiera o svoje auto zo širokým úsmevom všimla hneď.
,,Tam je Oliver, tak ja idem za ním. Nezabudni, zajtrajšok je náš. Ahoj," vychrlila Blair, rýchlo ma objala a už si to rýchlim krokom razila za Oliverom. Ja som si len povzdychla a vybrala som sa k autu mojej mamy.

Cestou domov som musela ísť nakúpiť, čo mi mama napísala do esemesky, potom som išla pre Tomasa do škôlky a za chvíľku už ideme na futbal.
No stále premýšľam nad Tobym. Ani sa neozval. Síce mi napísal, že ak sa mu to podarí, no už som sa tešila. Aspoň že je ten tréning dnes.

Beautiful football playerWhere stories live. Discover now