5

343 29 51
                                    


Eijirou'nun alarmı çaldığında sarışın uyanmış ve kapatmıştı. Akşam geç olduğunda kızıllı onu bırakmamış sonuç olarak burada uyumuştu. Pek uyumuştu denilmez çünkü gecenin yarısını kim nerede uyuyacak diye geçirmişlerdi. En sonunda Eijirou'nun yatağı büyük olduğu için beraber yatmaya karar vermişlerdi.

Katsuki ne kadar kalkmaya çalışsa da işe yaramıyordu. Onu saran güçlü kollar buna engel olurken bağırmaya başladı. ''Bıraksana lan beni sabah oldu! Uyan lan boktan saçlı!!''

Ne kadar çabalasa da gözlerini açmayan kızıllı bir anda gülünce hep uyanık olduğunu anlayan Katsuki daha çok sinirlenmişti. Eijirou hala sarışını bırakmıyordu. Katsuki bir anda kızıllıya vurduğunda bunu beklemeyen Eijirou kollarını çekti ve sarışının yataktan düşmesine sebep oldu.

''Neden bana vurdun acıdı'' dedi kızıllı dudağını büzerek. Katsuki kızaran yüzünü saklamaya çalışırken eli ile Eijirou'nun şortundaki şişliğini gösterdi. Kızıllı ne olduğunu anladığında utançla yerinden zıpladı ve göründüğü gibi olmadığını söylemeye başladı. ''Bakugou gerçekten öyle değil her sabah olur böyle şeyler değil mi? Yani özür dilerim özel bir sebep falan yoktu bilerek yapmadım yani senden yararlanmaya da çalışmıyordum gerçekten üzgünüm'' Eijirou bunları söylerken banyoya koşuyordu. Katsuki ise gülerek yerde yuvarlanmaya başlamıştı bile.

~~~~~~~~~~~~~~

Okul için hazırlandıktan sonra bir şeyler atıştırmışlardı. Aralarında geçen utanç verici an yüzünden garip bir hava oluşmuştu evin içinde.

Okula giderken her zamanki kalabalık yoldan gitmek zorundalardı. Katsuki bu yoldan nefret ediyordu. Çok fazla insan vardı herkes kendi işine koşturuyordu ve herkes birbirine çarpıyordu. Kalabalığa girmeden önce bir an duraksayan sarışına baktı Eijirou. Ne olduğunu anlamış olacak ki elini uzattı. Yine yapıyordu işte elini uzatıyordu ona yardım ediyordu, sıcak gülümsemesini sunuyordu. Sarışın, Eijirou'nun elini tuttuğunda birlikte kalabalığa karıştılar. Bu gün pazartesi olduğu için fazladan kalabalıktı. İkisi aynı anne ve oğul gibi görünüyordu.

Katsuki tuttuğu elin sahibine baktığında emin oldu. Bu el ve bu gülümseme asla kaybetmemesi gereken şeyler listesinde ilk sırada geliyordu.

~~~~~~~~~~~~~

Okula vardıklarında tüm gözler onları bulmuştu. Katsuki için okulun cehennemden farkı yoktu. Onlara bakan gözler arasından birisinin ağzından şu kelimeler döküldü ''Okulumuzun ibneleri de geldi işte.''

Bunu duyan ikili bir an duraksayıp sözlerin sahibini aradı. Diğer öğrenciler gülerken Katsuki kızıllının kolunu tuttu. En başından beri buraya gelmek istemiyordu. İkisi beraber okulun dışına doğru yürümeye başladı. Arkalarındaki fısıltıları duymuyormuş gibi yapıyorlardı. Alışmışlardı çünkü. Toplumda dışlanmaya, kötü yorumlar almaya, değişmeye zorlanmaya alışmışlardı.

Eve geldiklerinde bir süre oyalandılar. İkisi örtünün altına girip uzandı. Katsuki o an kendini çok hassas hissediyordu. Onun yüzünden kızıllının eşcinsel olduğu bulunmuştu. Kendini suçluyordu. Bunu fark eden Eijirou ise sarışının başını göğsüne koydu ve saçı ile oynamaya başladı. Bu konular ile ilgili konuşmaktan nefret ederdi Eijioru, bu yüzden konuyu değiştirdi.''Saçların çok güzel.'' Katsuki kıkırdadı.

İkisi birbirine çok yakındılar. Şuan durdukları şekil sevgililerin yapacağı bir şey değil miydi? Oysa o ikisi sadece arkadaştı. Sadece birbirini kollayan, zor zamanlarında yardımcı olan dostlardı. Ama ikisi de dosttan fazla olmak istiyordu.

Bu sefer Katsuki ilk adımı attı ve Eijirou'ya yaklaştı. Kalçasını Eijirou'nun kasıklarına yerleştirdi. Eskileri unutmak, yeni kişilerle tanışmak istiyordu sarışın. Eijirou oturur pozisyona geldiğinde ikisi çok yaklaşmışlardı. Nefesleri birbirlerinin dudaklarına çarpıyordu. Eskisi gibi olmayacağına inanan Katsuki, kızıllı ile dudaklarını birleştirdi. Araya dilleri girdiklerinde ateşli bir şekilde öpüşmeye başlamışlardı. Birbirlerine sürtünüyor sanki bir daha görüşemeyeceklermiş gibi tadını çıkarıyorlardı.

Eijirou'nun eli sarışının kalçasında indiğinde irkildi. Daha önce altta olmamıştı bir bakıma bu onu ilki olacaktı. Nefes almak için ayrıldıklarında alınlarını birbirini yasladılar ve o sihirli kelimeleri söylediler.

''Kirishima ben sana ilk görüşte aşık oldum. Seni seviyorum''

''Bende seni seviyorum sarışınım''

~~~~~~~~~~~

Bum bu bölüm burada bitti zhdbjdkshdjshzj

Diğer bölüm smut gelebilir veya gelmeyebilir bilmiyorum xd

Eğer gelmezse 7. bölümde gelir muhtemelen (belki gelmez) jxbdhdjdbd

 bölümde gelir muhtemelen (belki gelmez) jxbdhdjdbd

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
İbne (Kiribaku)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin