2

428 42 31
                                    

Bir süre daha aynı şekilde kaldıklarında Katsuki bir anda kızılı itip ayağa kalktı ve kapıya doğru yürüdü. Çok utanmıştı ve henüz tam olarak tanışmadığı biri ile böyle bir şey yapması garip gelmişti. Ayakkabılarını hızlı bir şekilde giydi ve arkasında özür dileyen kızılı bırakarak binadan dışarı çıktı.

Eijirou bütün gün Katsuki'yi düşündü. Onu zorladığını düşünmüştü. Katsuki'nin düz olduğunu düşünmeye bile başlamıştı.

Eijirou tekrar mutfağa girdiğinde masada onun olmayan bir telefon gördü. Telefonu eline aldığında kilidi olmadığını gördü ve açtı. Açar açmaz karşısına Katsuki'nin fotoğrafı çıktığında şaşırmıştı.

(Medya)

Eijirou, sarışından oldukça etkilenmişti. Biraz telefonunu karıştırdıktan sonra numarasını alıp telefonu kapattı. Yarın okulda telefonu ona verecekti.

Bir süre sonra kızıllı dayanamayıp telefonu tekrar eline aldı ve karıştırmaya devam etti.

İlk önce galeriye girdi ve Katsuki ile yeşil saçlı bir çocuğun yakın fotoğraflarını gördü. İçinden 'Sanırım sevgilisi ama...umarım eski sevgilisidir' diye geçirirken tüm fotoğraflara bakmaya başladı. Kıskanmıştı da. Sarışını sevmişti ve ondan etkilenmişti. En azından düz değilmiş diye geçirdi içinden. Bu da demek oluyor ki Eijirou'nun sarışınla çıkmak için bir şansı vardı. Eijirou sevinçle olduğu yerde zıpladı ve yarın için sabırsızlanmaya başladı.

Bu sırada Katsuki evine çoktan varmış kızıl ile yaptığı şeyi düşünüyordu. Telefonunu da orada unutmuştu bu yüzden oyalanacak bir şeyi de yoktu. Yarın okulda umarım telefonunu geri alabilirdi.

Katsuki her ne kadar da kızılın yüzünü görmeye utansa da yarın kızılın karşısına çıkacak ve telefonunu isteyecekti. Şimdilik en iyisi uyumak ve yarının daha çabuk gelmesini sağlamaktı.

Kendi kıyafetlerini giyindikten sonra kızılın kıyafetlerini eline alıp kokladı. Aynı onun gibi kokuyordu. Katsuki tekrar kızardı ve kıyafetleri çamaşır makinesine atıp yatağına döndü.

Yarın Eijirou'ya kıyafetlerini geri verecekti, bu yüzden yıkaması gerekiyordu değil mi? Kafasını yastığa koyup uyumaya çalıştı. Fakat ne zaman gözlerini kapatsa kızılın aptal gülümsemesi aklına geliyordu. Katsuki kızarıp gözlerini kapattı ve uyumaya çalıştı ''Umarım yarın kötü bir şey olmaz.''

~~~~~~~~~~~~~

Öhö öhö selam

Umarım beğenmişsinizdir

Yorum ve oylarınızı bekliyorum

BNHA'da en sevdiğiniz kişi/kişiler kim ?

BNHA'da en sevdiğiniz kişi/kişiler kim ?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
İbne (Kiribaku)Where stories live. Discover now