3.évad 8.fejezet: Újra együtt?

959 64 15
                                    

Ma van a koncert napja. Nagyon izgatott vagyok. Sajnos James az utolsó pillanatban megfázott, és nekem van még jó hangom James-en kívül. Amikor kimentünk a színpadra, hatalmas tömeg fogadott minket. Voltak páran akiket felismertem, azthiszem még Ákos is eljött, de Jefféket nem láttam sehol. Elkezdődött a koncert, én pedig énekeltem és gitároztam.

-A little danger's never stopped me before...
Seduced by hypnotic eyes and a kiss to die for
Everything you do causes me pain...
Torture me with a smile, burning me with your flame.

(Liu szemszöge)

Mindenki a tv köré gyűlt, majd elkezdődött a koncert. (Neved) volt aki énekelt, és a dal címe azthiszem az volt hogy: im in love with a killer, és az első mondatnál tudtam, hogy (Neved) emlékszik még ránk.

Time skip

(reader szemszöge)

Mikor elénekeltem a dalt, a tömeg visított. Eddig még nem énekeltem senki előtt. Bementem a raktárba valamiért, amikor kinyílt az ajtó. Odanéztem, és megállt bennem az ütő. Jeff volt az. Odajött hozzám majd megölelt, mire kicsit elpirultam.

-Jeff.. mit.. mit keresel itt?

-Téged!-mondta, mire én szorosan visszaöleltem.

-Hiányoztál!

-Te is nekem!-kicsit eltolt magától, majd megcsókolt. Egyből visszacsókoltam. Annyira hiányzott a hangja, a csókja, és az érintése... Ez a fiú teljesen megbolondít. Pár perc múlva levegőhiányban váltunk szét.

Szerelmes vagyok egy Gyilkosba (Jeff x Reader) Creepypasta Ff. (Befejezett)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon