3.évad 4.fejezet: A szem fénye

1K 71 6
                                    

1 hét telt el azóta hogy én is a cp logót hordom a kezemen. Jeff sajnos nem tud róla hogy hogyha mérges leszek vagy valami hasonló, akkor nekem is olyan szemem lesz mint Ben-nek. Ma próbálják meg ,,meggyógyítani" a jobb szemem. Épp a szobámban voltam, feküdtem az ágyon, és néztem a plafont. Mostanában szokásom ha unatkozom. Hamarosan Jeff lépett be a szobába. Kicsit mérgesnek tűnt.

-(Neved)! Itt van Masky! Ha visszajöttél, megbeszélünk 1-2 dolgot!-tudtam hogy most tudja hogy nem szóltam neki a szememről, de nem akartam hogy aggódjon. Felkeltem az az ágyról, majd elindultam ki. Mikor odaértem a szobaajtóhoz ahol Jeff állt, (nem úgy 😂😂) megpusziltam a száját majd láttam hogy Jeff tekintete megenyhül. Lementem a földszintre, ahol Masky várt.

-Mehetünk?-kérdezte Masky mikor odaértem mellé. Én erre bólintottam, majd elindultunk Slendy bázisa felé. Hamarosan odaértünk, és Masky Ann szobájáig, vagyis jobban mondva kórteremig elkísért. Bementem, majd lefeküdtem az ágyra, majd Ann valami altatót adhatott be, mert egyre álmosabbnak éreztem magam, majd lassan minden elsötétült.

Time skip

(Ann szemszöge)

Szerencsére sikerült a műtét. Mikor végeztem, Ben és Masky megnézte (Neved)-et. Az altatónak már ki kellett volna jönne, de (Neved) még mindig aludt. Kezdtem egy kicsit aggódni.

(Jeff szemszöge)

Átmentem Slendy-ékhez, és amikor beléptem, Masky a kanapén volt, mellette Toby aki piszkálta szokásosan.-Masky! (Neved)-nek már vége van a műtét?
-Igen, de már fel kellett volna ébrednie!

Szerelmes vagyok egy Gyilkosba (Jeff x Reader) Creepypasta Ff. (Befejezett)Where stories live. Discover now