2.évad 6.fejezet: A látszat néha csal

1.4K 83 6
                                    

Time skip

3 nap telt el amióta Jeffel a cseresznyefa alatt néztük a naplementét. Éppen esti sétából jöttem haza,, amikor az emeletről furcsa hangokat hallottam, ami sírásra hasonlított.

Felmentem az emeletre, és a hangok Jeff szobájából jöttek. Kicsit beljebb löktem az ajtót, de amikor bekukkantottam, a szívem szinte darabokra hullt.

Jeff egy másik csajt csókolgatott. Pár perc már futottam ki az erdőből a könnyeimmel küszködve. A régi otthonom felé vettem az irányt. A lelkem megint visszazuhant a mélypontba, ahonnan nagyon kevés esély van a szabadulásra. Miután beléptem a lakásba, elfordítottam az ajtón a zárat, majd a szobám felé indultam. Befeküdtem az ágyba, majd álomba sírtam magam. Reggel bekapcsoltam egy hangulatomnak megfelelő zenét, persze a hangulatom olyan lvl. -1000-eset mutathatott, végül bekapcsoltam a The Ready Set-től a Killert.

Miközben ment a zene, az oldaltáskám felé nyúltam, ami a szobainason lógott. Kicipzároztam, és kivettem belőle egy kést. A zene a végére ért, majd bekapcsoltam egy másikat, ami a Pain volt Three Days Grace-től. Ránéztem a késre, amitől csak egy mondat viszhangzott a fejemben: Meg kell tenned! Majd levettem a pulcsit, és feltűrtem a rödidujjú pólómat, mert most nem a csuklóm volt a cél, hanem a vállam.

Majd megvágtam (,ott ahol általában az oltást adják) de nem erősen. Éreztem hogy a meleg vér kibuggyan a bőröm alól, majd eszembe jutott egy mondat egy jó zenéből.

,,My owners fix my parts, but could not fix my heart" vagyis a 'tulajdonosaim' megjavították a testem, de a szívemet nem tudták. (Ezzel arra akartam utalni, hogy volt olyan szakasz, amikor hiányzott a szerelem érzése.)

Mivel nem akartam hogy elfertőződjön a seb, ezért bementem a fürdőbe, és lemostam, majd bekötöttem. Vissza mentem a szobámba, már leültem volna gépezni, amikor a tekintetem az ágy felé vándorolt.

Ott pihent az ágyon Jeff pulcsija. Majd visszaadom neki.

Szerelmes vagyok egy Gyilkosba (Jeff x Reader) Creepypasta Ff. (Befejezett)Where stories live. Discover now