10.fejezet: A Kiképzés

2.1K 105 12
                                    

Pár pillanat múlva kopogtak az ajtón. Jeff odament, és a túloldalon Liu állt.

-Szia.

-Szia Jeff. Bejöhetünk?

-Gyertek!-mondta unott hangon.

-Srácok!-Liu jelezte a többieknek, hogy bemehetnek. Az ajtóban Liun kívül még volt 4 creepypasta. Ticcy Toby, Eyeless Jack, Masky, és Ben Drowned.

-Sziasztok!-köszöntem oda a creepypastáknak.

-Oh (neved)! Elfelejtettem mondani hogy kiképzésre mész Tobyval, és E.J-vel.-én csak értetlenül néztem Jeffre. Miféle kiképzés?

-(neved) csak nem megölt valakit? -fordult felém Liu majd bólintottam.

-Akkor a kiképzést hamarosan elkezdjük.

-Rendben.-mondtam majd felmentem a szobámba hogy átöltözzek. Miután végeztem, lementem. Liu és a többiek már vártak. Elindultunk az ajtó felé, de mielőtt elhagytam volna, ránéztem Jeffre, majd egy 'mindjárt jövök' nézéssel kimentem.

(Jeff szemszöge)

Miután kiléptek az ajtón, vártam még pár pillanatot, majd követtem őket, de úgy hogy ne vegyenek észre. Kiválasztottam egy fát, majd bebújtam mögé és onnan figyeltem (neved) fejlődését.

(reader szemszöge)

Mikor megérkeztünk, megláttam egy asztalt, amin fegyverek sorakoztak, a késektől a katanáig. Slendy is ott volt. A kést választottam, majd Slendy kiválasztotta az ellenfelem, aki Toby lett. Persze könnyen legyőzött, mert nem járok harcművészetre, és nem tudok jó harcmozdulatokat. A következő menetben a katanát választottam fegyvernek.

Amikor ránéztem a katanára, Leonardo jutott eszembe a Tini Nindzsa Teknőcökből, és Wheeljack a Transformers Primeból. (szerettem kiskoromban a fiús sorozatokat na.)

-Az egyikünk állva marad, a másik elbukik! -mondtam Tobynak, aki gondolkodó fejet vágott, de láttam rajta hogy tetszett neki a kijelentés.

Nekimentem, majd elkezdtünk harcolni. Miközben harcoltunk, megvágtam egy fát, ami egyből ki is dőlt. (Persze azt ami mögött Jeff bújkált)Jeff bebújt egy másik fa mögé, de Slenderman észrevette, majd az egyik csápjával Jeffet megragadta a derekánál, és kiemelte a fa mögül, a csápból szabadulni akaró fiút. (Ez aztán hosszú mondat volt)

-Miért jöttél ide?!! -ordította Jeffnek. Látszott rajta hogy meg van ijedve, és hogy sajnálja, majd Slenderman erősebben kezdte el szorítani Jeffet aki felordított az erős szorítás miatt. Éreztem hogy tennem kell valamit.

-Hagyd Slender! Többet ilyen nem fog előfordulni, ígérem! -A többiek kérdőn néztek rám, Jeff pedig hálásan. Slendy még pár pillanatig gondolkodott, majd letette Jeffet. Mikor végeztünk az edzéssel, hazamentünk. Mikor beléptünk, leültem a kanapéra, és nagyot sóhajtottam.

-Még a tesiórák a suliban sem ilyen fárasztóak, de jó volt. -mondtam mosolyogva Jeffnek aki vissza mosolygott, majd leült mellém.

-Miért mentettél meg?

-Én sem tudom még a választ. -mondtam, majd Jeff egyre közelebb hajolt. Egyenesen (sz/sz) szemeimbe nézett. Ajkainkat már csak pár milliméter választotta el, majd megcsókolt. Kíváncsiságból visszacsókoltam, majd pár perc múlva levegőhiányban szétváltunk.

 Kíváncsiságból visszacsókoltam, majd pár perc múlva levegőhiányban szétváltunk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Szerelmes vagyok egy Gyilkosba (Jeff x Reader) Creepypasta Ff. (Befejezett)Where stories live. Discover now