2.évad 1.fejezet: Főnix

1.4K 88 1
                                    

(Liu szemszöge)

(neved) már majdnem ideért hozzánk, amikor leszakadt a plafon. Már a sírás kerülgetett, amikor Toby a kezét a vállamra tette. Elindultunk haza. Mikor beléptünk, szóltunk Nurse Ann-nek hogy vizsgálja meg Jeffet, majd észrevettem hogy amikor a kamerán néztem Jeffet, akkor nem volt rajta a pulóver, majd rájöttem hogy (neved) adta neki oda.

-Szia Liu! Hol van (neved)? -kérdezte E.j . Már éppen válaszolni akartam amikor megszólalt a tv.

-,,Ma este rejtélyes tűz ütött ki az elmegyógyintézeti épületben. Több százan haltak meg a pusztító tűzben."

-...Feláldozta magát hogy Jeff ne szenvedjen abban az épületben...

-Sajnálom...De hogy fogjuk mindezt elmagyarázni Jeffnek?

-Remélhetőleg emlékezni fog pár részletre...

Time skip

(Jeff szemszöge)

A sötétség körülvett. Majd egyszercsak elkezdtek bevillogni az emlékképek. Annyira emlékszem csak hogy üvöltöttem, meg hogy (neved) harcol egy férfival, majd minden lángokban állt. Utána futunk (neved)-el a lángoló folyosón, majd odalök Liuéknak, és annyit látok hogy (neved)-re omlik a mennyezet.

-Ne!!!-verejték közt riadok fel a szobámban, és odakint vihar tombol. Felpattanok az ágyból, és átfutottam (neved) szobájába. Mikor megláttam hogy nincs bent, lassan odamentem az íróasztalhoz. Az a rajz volt ott amikor aludtam, majd könnyek gyűltek a szemembe. Utoljára akkor sírtam amikor mosolyt vágtam az arcomra.

Time skip

1 hét telt el azóta amióta az incidens történt. Azóta nem nagyon jövök ki a szobámból. Az idő ma este is szar volt. Egész nap esett, ami tökéletesen tükrözte a hangulatom. Egyszercsak hallottam hogy a bejárati ajtó csukódik. Kirohantam, lementem a lépcsőn és lefagytam.

Az ajtóban egy lány állt, a pólója ázott volt, és néhány helyen ki volt szakadva.

A meglepődöttségtől csak ennyit tudtam kinyögni:

...(neved)?...

Szerelmes vagyok egy Gyilkosba (Jeff x Reader) Creepypasta Ff. (Befejezett)Where stories live. Discover now