2.évad 12.fejezet: 🎶Nyári gyerekek a balatonparton 🎶

1.3K 79 4
                                    

Reggel Jeff mellett ébredtem. Óvatosan kikászálódtam mellőle, majd lementem a konyhába reggelit csinálni. (Gondoljatok kajának amit akartok) Miután elkészültem felmentem Jeff szobájába, ahol ő még mindig nagyban aludt. De azért már felkelhetne, mert már kb. 10 óra van.

Ezután úgy döntöttem hogy udvariasan felébresztem, ezért fogtam magam és ráugrottam, mire Jeff felriadt, és lelökött az ágyról, majd mindketten elkezdtünk nevetni azon hogy milyen retardáltak vagyunk.

-Most miért keltettél fel? Pedig olyan jól aludtam.-nyafogott Jeff.

-Ó bocsánat hogy megzavartalak.-mondtam tettetett sértődöttséggel.-Na gyere reggelizni! -mondtam, majd elindultam a lépcső felé. Pár perc múlva Jeff is végre lejött a konyhába reggelizni, majd nekiláttunk az evésnek. Hirtelen eszembe jutott egy ötlet, csak ahhoz valahogyan Masky-tól kölcsön kéne kérni az autót, mert gyalog max. holnapután érnénk oda.

-Jeff... Mi lenne ha elmennénk a Balatonra fürdeni?.. -kérdeztem félve, mert még emlékeztem hogy mekkora vita volt amikor megkérdeztem hogy elmehetek-e a Dzseni szülinapi bulijára, persze en is hibás voltam hogy nem hallgattam rá. Jeff hallgatott pár másodpercig, majd megszólalt.

-Nem tudom...

-Légyszi.-néztem rá bociszemekkel.-Hiszen mindig csak itthon kuksolunk, és nem megyünk sehová. És még jó idő is van!

-És mégis hogy akarsz oda elmenni?

-Majd Masky-tól kölcsönkérjük a kocsiját.

-..Rendben..

-Köszii!-mondtam majd megöleltem Jeffet.

-De ha bármi történik veled, nem vállalok érted felelősséget!

-Oké.

-És mikor fogunk elindulni?

-Délután menjünk. Addigra még a Balalton is pár fokot melegszik.

-Oké.

Time skip

A délután hamar eljött. Éppen a régi szobámban kutattam a ruhák közt, amikor végre megtaláltam az egyberészes fürdőruhám. Valamiért nem szerettem a bikiniket.Összepakoltam a cuccaimat, majd elindultam vissza. Ahogy kiléptem, Jeff várt a ház előtt a kocsival. Szóval sikerült meggyőznie Masky-t. Kinyitottam a kocsiajtót, majd beültem Jeff mellé.

-És melyik strandra megyünk? -Elővettem a telefonom, majd beléptem a Google Térképbe, és bepötyögtem a keresőbe a strand nevét, majd elindultunk. Az úticélunk a Calypso Strand volt. Amikor még kisebb voltam, apámmal mindig idejöttünk. És még egy jó ismerősünk is a közelben lakott. úgy háromnegyed óra múlva végre megérkeztünk. Mivel a ruha alatt már ott volt a fürdőruha, szóval az utcai ruhát le is dobtam magamról. éreztem hogy Jeff néz, ezért felé fordultam, majd láttam egy kis csalódottságot a szemében, de mégis mosolygott.

-Azthitted hogy bikini lesz rajtam?

-Hát..ja.

-Na gyere! Nem azért jöttünk ide hogy ácsorogjunk.-mondtam, majd beugrottam a vízbe. Miután kibuktam a víz alól megszólaltam.-Ez hideeg!-mondtam a vízben ugrálba.-Jeff te miért nem jösz be?

-Mert én most napozok!

-Úgy hogy póló van rajtad?-kérdeztem vicceskedve.

-Igen.

-Veddd le a pólódat, és gyere be!

-Jó nekem itt..

-Légysziiii...-kérleltem Jeffet.

-Nem tudok úszni rendben?!-Már éppen visszavágtam volna neki, de amikor eljutott a tudatomig hogy mit mondott, inkább kussoltam. Eddig azthittem hogy mindent tudok róla, de most vágott arcon a tudat, hogy van amit nem is tudok róla. Kijöttem a vízből, és nem érdekelt hogy vizes vagyok, megöleltem Jeffet.

-Bocsánat..nem tudtam.-mondtam, majd Jeff visszaölelt.

Time skip

Már lemenőben volt a nap mikor elkezdtünk hazafelé menni.

Szerelmes vagyok egy Gyilkosba (Jeff x Reader) Creepypasta Ff. (Befejezett)Where stories live. Discover now